Cum să te uiți la box online în direct

Boxul a fost întotdeauna la avangarda tehnologiei de difuzare (unde mai vezi că cineva îi mușcă urechea cuiva?). Nu cu mult timp în urmă, sportul a fost adesea retrogradat la un nivel de al doilea sau al treilea nivel. Cu toate acestea, în zilele noastre, există mai multe canale, fie pe televiziune sau online, ca niciodată înainte de a difuza evenimente de box. Le poți numi pe toate? Eu pot. Iată cele mai bune servicii de streaming de box în 2019.


În sfârșit, boxul îmbrățișează streamingul digital

În sfârșit, boxul îmbrățișează streamingul digital

Box în istoria difuzării

De-a lungul anilor, box a influențat modul transmisie de divertisment a progresat. De fapt, dacă te uiți la istoria filmărilor și a transmisiei ceva pionier de Thomas Edison și William Kennedy Dickson:

„A fost inițial realizat cu ideea de a trage premii pentru a viza fraternitatea sportivă.”

De la bun început, producătorii de imagini în SUA au asociat întotdeauna tehnologia de difuzare cu boxul. Între 1895 și 1896, pozele de box au fost una dintre primele genuri de imagini în mișcare pentru a obține o distincție specială. Aceasta este momentul în care tendința de box care arată modul de difuzare a început și a continuat pentru următorii 100 de ani.

Chiar și când emisiile de radio în direct au devenit populare, a fost boxul cel mai mare eveniment sportiv din istorie. Boxul a fost ceea ce i-a introdus pe oameni la transmisiile regulate de sport live. Mai târziu, a modelat modelul de programare sponsorizat și chiar cel industria de televiziune prin satelit și cablu.

Scăderea boxului

În ultimele timpuri, în timp ce boxul era încă popular atunci când era vorba de prezentarea televizată, începuse să rămână în urmă în modul în care sportul era distribuit și transmis. Toata lumea stie asta a fi la televizor prin cablu nu mai este suficient.

Cu numărul de snur tăietori crescând cu ziua, pentru ca orice sport să poată câștiga un profit decent dintr-o transmisie de televiziune, trebuie să existe alte mijloace. A fost din cauza lipsei de entuziasm al boxului față de noile tehnologii făcute de oameni pierde interesul pentru sport.

Nu este surprinzător să auziți că boxul este greu de urmărit sau că nimeni nu știe când sunt jocurile de box. Și deși Google ar fi putut răspunde ușor la aceste întrebări, acesta indică o problemă importantă:

„Pe piața de astăzi, fără accesibilitate în masă, este greu să rămâi popular.”

Fiind accesibil maselor în toate felurile dă avantaje concurenței. Acest lucru se datorează faptului că în epoca tăierii rapide a cablurilor și a ofertelor personalizate, să fii pe satelit sau prin cablu TV nu o să-l mai taie.

Anterior în lumea boxului!

Mai devreme, difuzarea jocurilor de box a fost în mod eficient domeniul HBO și Showtime. Strategia mai multor promotori s-a rotit în jurul construirii unui nou luptător departe de televiziune. Aceasta este totul în speranța că radiodifuzor de cablu premium le-ar oferi un contract de șase cifre pentru a le arăta publicului.

Deși popular la un moment dat, a fost și un model cu risc ridicat. Radiodifuzorii au fost obligați să ofere șanse multor luptători fără asigurarea succesului. Promotorii știau că nu există nicio cale să devină de dorit dacă nimeni nu le putea vedea.

Dar anul 2018 a adus o schimbare dramatică în industria de difuzare a boxului, probabil la fel de mare ca lansarea HBO plată pe vizionare sau prima emisiune de Showtime Championship Boxing.

Cu toate acestea, după aproape cinci decenii, HBO a decis să oprească difuzarea de evenimente de box. Uriașul a înregistrat în ultimele luni un declin în privința meciurilor de box. Abonații preferă mai ales emisiuni TV precum Game of Thrones și Westworld.

Prin urmare, compania a decis să o numească renunță la box. Cel mai probabil, din moment ce din ce în ce mai multe servicii de streaming își pun punctele de vedere în lupte de difuzare în zilele noastre.

Modificarea difuzării boxului

Deși boxul a încercat anterior să folosească tehnologia web în trecut, inclusiv în spectacolele Golden Boy club RingTV și Liga majoră de BaseballPlatforma de streaming, sportul nu a avut niciodată mult gust. Astăzi, poți fi un fan al boxului diehard și să te bucuri de fiecare luptă majoră, fără să deții măcar un televizor.

Da, un lucru pe care iubitorii de box l-au făcut de mult timp în mod ilegal acum nu numai că este legal, dar se dovedește a fi destul de popular. Nu trebuie să porniți un televizor pentru a lupta. De ce? Ei bine, pentru că fiecare luptă majoră este disponibilă pe un site web / canal de streaming specific. Să aruncăm o privire asupra opțiunilor noastre:

ESPN

Logo ESPNAți auzit vreodată A pacali? Ei bine, este o promoție de box încorporată în 1973 și a devenit una dintre cele mai mari companii din istoria boxului. În cazul în care nu știați, este emisorul oficial pentru luptele promotorului.

În 2017, ESPN a înregistrat un record pe care niciun alt canal nu l-a făcut în box. A devenit primul canal non-premium care a difuzat o luptă Pacquiao. De asemenea, a marcat-o pe Pacquiao prima luptă non-PPV din 2005.

In timp ce HBO nu se mai află în mixul de difuzare a boxului, ESPN a anunțat oficial că va repeta ceea ce a făcut în 2017. Canalul a difuzat alte două cărți de top Rank: Vasyl Lomachenko vs. Miguel Marriaga și Terence Crawford vs. Julius Indongo.

ESPN este binecunoscut ca unul dintre cele mai mari canale sportive din Statele Unite. Este disponibil folosind orice furnizor de TV cu plata în țară. Este o platformă foarte populară 86 milioane in Statele Unite ale Americii. 93,2% dintre ei sunt cu televiziune cu plată, dar cine contează?

ESPN a înlocuit-o pe cea anterioară Aplicația WatchESPN cu unul nou. Cu aceasta, puteți accesa conținutul canalelor sale, fie acasă, fie din mers. Acest lucru este doar pentru a simplifica și a crea o experiență mai bună, mai centralizată pentru fani. În cazul în care vă întrebați despre conținutul anterior pe WatchESPN, toate au migrat. Cu toate acestea, puteți accesa conținutul său pe:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Roku
 • Xbox One
 • PlayStation 4

ESPN+

Doar pentru informații, ESPN+ nu vine ca un serviciu de sine stătător, dar vă va ajuta evita o afacere pe cablu pe termen lung. Disney a deținut costurile canalului 4,99 USD lunar (49,99 USD, dacă plătiți anual).

Există o probă gratuită de 7 zile, disponibilă pentru noii abonați, în cazul în care se simt că au nevoie să utilizeze serviciul pentru un test test. Dar ce vei primi în schimb? Ei bine, veți putea transmite meciuri live de la MLB, NBA, MLS, PGA Golf, și desigur, principala noastră atracție de astăzi, Boxul.

Această varietate de sporturi au mai mult ESPN + mai mult decât 2 milioane de abonați. Acest număr va continua să crească, mai ales dacă Disney a decis să adauge ESPN + ca un pachet în noul său serviciu, Disney+.

Din fericire pentru fanii din SUA, ESPN și-a reînnoit acordul cu Top Rank pentru o completare Perioada de 7 ani. Acesta este supranumit „cel mai cuprinzător și exclusiv acord de drepturi din istoria boxului”.

Acordul se va derula până în august 2025 unde 54 de meciuri anuale sunt setate să fie difuzate. Este uimitor pentru fanii de box care au deja un abonament sau tind să se înscrie la unul.

BoxNation

Logo BoxnationDacă locuiți în Regatul Unit, Trebuie să vă spun că dețineți mijloacele necesare difuzați evenimente de top de box în direct și la cerere. BoxNation este un canal de box ceas ce transmite evenimente de box interne și internaționale. Dacă există un loc pentru a transmite unele acțiuni de blocare, este BoxNation.

În 2018, canalul și-a extins acordul cu promoții de rang înalt. Asta îi face difuzorul oficial al promotorului din Regatul Unit. Presupun că ESPN nu este singurul canal de box de top acum, nu? Abonați din Marea Britanie va ajunge să-i vedem și pe Vasyl Lomachenko și Terence Crawford în regiunea lor.

BoxNation a început ca un mic canal liber-aer prin Sky În 2011, în timp, a început extinderea serviciilor sale pentru a deveni ceea ce este astăzi. Acum, puteți accesa BoxNation prin cinci canale de cablu:

 • Cer
 • Vizualizare gratuită
 • Virgin Media
 • BT TV
 • Vorbe vorbe

Furnizorii BoxNation TV

În 2013, BoxNation a devenit ceea ce numim, propriul său individ. Puteți obține în continuare serviciul prin intermediul furnizorilor menționați mai sus. Cu toate acestea, BoxNation a proiectat o aplicație unde utilizatorii sunt încărcați 10 GBP pe lună pentru a vizualiza acoperire completă BoxNation fără a vă face griji pentru abonamentele SKy sau Virgin Media.

Asta era atunci; acum, taxa este £ 12 cu aceleași avantaje.Abonament BoxNation

Puteți transmite în direct toate luptele în direct Android, iOS, PC sau Mac. Apropo, există o mică selecție de videoclipuri gratuite pe site-ul lor web, în ​​cazul în care doriți să le testați calitatea.

DAZN

Logo DAZNDatorită grupului „Perform”, avem acum un serviciu de streaming care pare să-i asume pe giganții televizorului cu plată. DAZN (pronunțat Dazone) a devenit un schimbător de jocuri pentru fanii de box din S.U.A..

Înainte de înființarea canalului, spectatorii nu prea puteau transmite meciurile de box europene.

Bine, voi mușca. HBO și Showtime a difuzat pe parcurs zeci de cărți de luptă uriașe. Există și ESPN. Dar acum, HBO a aruncat prosopul cu totul, și DAZN au intervenit pentru a lua industria furtunii de box prin furtună.

Fanii obțin mai mult decât 100 de cărți de luptă pe an și unele dintre cele mai mari nume din toate boxele. Vorbim despre like-uri Anthony Iosua și favoritul meu personal, Golden Boy este al meu, Canelo Alvarez.

Vorbind despre Alvarez, a obținut cel mai bine plătit contract de sport din istorie. DAZN a fost de acord cu o afacere de cinci ani (11 lupte) care va plăti cel puțin boxerul 365 de milioane de dolari. Iată ce a avut de spus:

“Sunt umilit să fiu selectat pentru a conduce această nouă viziune pentru sportul boxului, care fără îndoială va fi în beneficiul fanilor.”

Cu Canelo la bordul complet cu DAZN, canalul tinde să-și transforme succesul plătit pe vedere într-un motor de creștere pentru abonați. Va fi un pas în industrie. La urma urmei, până la semnare, el a fost 50-1.

Disponibilitate și Abonament

HBO obișnuia să încarce între 70 și 100 USD pentru o plată pe vizionare. Ei bine, obiectivul principal al DAZN este de a contesta acest concept PPV, reunind milioane de clienți care caută un mod mai ieftin de a urmări o gamă largă de conținut sportiv.. Patru milioane pentru a fi exact, inclusiv 1,2 milioane de oameni care doar urmăreau Canelo Alvarez și Daniel Jacobs.

Începând cu 2019, DAZN și-a extins aripile pe nouă piețe. Vă rugăm să verificați mai jos, deoarece fiecare țară are un preț de abonament diferit. Cu toate acestea, există un beneficiu comun pentru noii abonați și acesta este 30 de zile de încercare gratuită. După ce se va încheia, veți primi facturarea ca atare:

 • Italia: (9,99 € / lună)
 • Austria: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)
 • Elveția: (12.90CHF / lună)
 • Canada: (150 USD / An, 20 USD / lună)
 • Japonia: (1.750 ¥ / lună)
 • Spania: (9.9999 € / An, 9,99 € / lună)
 • Statele Unite: (99,99 dolari / an, 19,99 USD / lună).
 • Brazilia: (37,90 USD / lună)
 • Germania: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)

Dacă ar fi să comparăm DAZN cu ESPN +, ați observa că DAZN este mai scump decât ESPN +. Cu toate acestea, să nu uităm că arată mai multe sporturi de luptă săptămânal decât serviciul de streaming Disney.

Acum, după ce primiți un abonament, aveți grijă că veți urmări luptele de top ale boxului din întreaga lume folosind orice platformă care vă vine în minte. Veți putea transmite DAZN pe Chromecast, Apple TV, televizoare inteligente, Roku, FireStick, PC, Mac, Android și iOS.

Sky Sports

Logo-ul Sky SportsSky Sports a fost în jur de atunci 1990, ceea ce înseamnă că îi distrează pe fanii sportului de peste 39 de ani. Acesta a adus difuzarea fotbalului la un nivel cu totul nou în domeniul Regatul Unit. La urma urmei, mingea trebuie să ajungă acasă în cele din urmă.

Cu toate acestea, când vine vorba de box, canalul nu dezamăgește niciun pic. În primul rând, a asigurat drepturile la televizor Noua promoție a Queensbury Boxing League: The Reckoning. Dacă sunteți abonat Sky, toate evenimentele promoției vor fi gratuite.

Pe de altă parte, Sky a acceptat să arate 20 de lupte în fiecare an până în 2021 din Sala de meciuri Box. Așa că, îndepărtați-vă, veți vedea vedete britanice precum James DeGale, Kell Brook și Anthony Joshua pentru ceva timp în viitor. Potrivit directorului Sky Sports, Barney Francis.

„Un angajament imens față de conținutul online și digital va însemna o experiență mai interactivă pentru toți fanii luptei,”

Ei bine, Sky trebuie să țină pasul cu piața. În cazul în care nu știați, gigantul emisiunii are mai mult de 22.423.000 de abonați în jurul regiunii europene, care include:

 • 12 milioane + în Marea Britanie & Irlanda.
 • 5 milioane + în Germania și Austria.
 • 4,9 milioane în Italia.

Cu serviciul său Sky Go, puteți accesa tot ceea ce abonamentul Sky are de oferit. Tot ce ți se cere este un Taxa de instalare de 10 GBP și a Contract minim 12 luni. Nu uitați, unele dintre evenimentele de box pot fi disponibile ca PPV activat Sky Sports Box Office.

BT Sport

Logo BT SportCând vezi lupte precum Wilder v Fury și Warrington v Frampton, trebuie să oferi, fără voie, sportului de box atenția pe care o merită.

Ei bine, sportul capătă atenția pe măsură BT Sport este al doilea canal care transmite evenimente de box în Regatul Unit.

Alături de Sky, BT Sports este în asociere cu BoxNation pentru a arăta anumite lupte în direct din promoțiile Frank Warren. În 2018, canalul a arătat prima sa luptă împotriva PPV și a primit o mulțime de reacții pozitive din partea clienților BT.

Cu toate acestea, toate au luat un traseu greșit atunci când a început BT încărcarea din nou pentru evenimente PPV. Vedeți, evenimentele uriașe au fost disponibile cu abonamentul BT.

Fanii au intrat într-o frenezie și au pornit subiecte de discuție pe mai multe forumuri, inclusiv pe cele ale BT. Nu este totul, unii dintre ei au mers la sfârșitul liniei sugerând o boicota. De ce ar trebui să plătească o taxă suplimentară pe baza abonamentului existent (nu atât de ieftin)? Iată cum stă BT Sport în ceea ce privește prețul:

 • 10 £ a lună (gratuit cu Starter sau Combo Max 4K) dacă sunteți client BT TV.
 • 16 GBP pe lună dacă aveți o bandă largă BT.
 • £ 29,99 a lună. fără bandă largă.

După ce ați terminat și ați terminat, puteți transmite evenimentele de box de top Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC sau Mac.

Arată timpul

Showtime LogoShowtime a fost lansat acum 43 de ani ca rețea de televiziune American Premium. Canalul a crescut atât de mult de-a lungul anilor, încât a ajuns peste 29,7 milioane de gospodării din SUA.

Acest lucru se datorează mai ales faptului că Showtime oferă conținut premium la fel ca HBO. Vorbeau imagini video, seriale de televiziune originale și, desigur, box.

Cu toate acestea, HBO și Showtime au pierdut un lucru în comun și acela este difuzarea în box. Deoarece HBO a aruncat steagul alb la box, Showtime este singura rețea premium rămasă cu această sarcină.

Puteți obține meciurile de box prin Showtime PPV. Dacă termenul nu este cunoscut, este posibil să-l amintiți ca Showtime Entertainment Television sau SET.

În 1986, Showtime a început să participe la meciurile de box. A făcut asta introducând Showtime Boxing Campionat. Acest lucru nu este totul, dar a furnizat ShoBox: Noua Generație unde boxerii în vigoare sunt principala atracție.

Showtime a făcut ușor pentru fani urmărirea cu cele mai recente evenimente de box Aplicație Showtime Anytime. Dacă aveți un abonament valabil prin cablu, veți putea accesa orice conținut Showtime pe care îl doriți în A. Consultați lista furnizorilor de mai jos:

 • U-vers
 • Cox
 • DirecTV
 • farfurie
 • Frontieră
 • Mediacom
 • Optim
 • Spectru
 • Suddenlink
 • FiOS
 • Uită la TV
 • Xfinity

Furnizori de spectacole

Un serviciu de streaming independent?

Da, ai văzut asta. HBO nu este singura rețea care trebuie să facă acest lucru; Showtime poate juca și acest joc. Cu serviciul de difuzare al Showtime, veți putea urmări toate canalele conținut premiat, sport și speciale de stand-up pentru o taxă mică până la sfârșitul lunii.

Cel mai bun lucru despre acest serviciu este că nu ai nevoie de abonament prin cablu pentru a-l accesa. Spune la revedere ofertele pe termen lung de acum încolo. Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la Showtime folosind site-ul web sau aplicația Showtime. Este doar $ 10.99 / luna, deci este cam ieftin, având în vedere ce veți primi în schimb.

După ce obțineți un abonament Showtime, puteți transmite live evenimentele de box în direct Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS sau Roku.

Evenimentul principal

Logo-ul evenimentului principalDacă doriți să vizionați boxul în Australia, veți vedea că cel mai bun loc este „Evenimentul principal”. Este Singurul canal PPV din Australia, care s-a lansat înapoi 1997 ca Eveniment TV, apoi Atracție principală.

Ambii Foxtel și Optus Television deține serviciul. Știi ce se întâmplă atunci când acești doi colaborează, obții conținutul de top din regiune.

Canalul transmite tot felul de sporturi de luptă, inclusiv WWE, UFC și box. Dar asta nu este tot; puteți găsi și concerte selecte. Este foarte simplu.

Accesați site-ul principal al evenimentului principal și achiziționați-vă evenimentul. După aceea, îl puteți transmite prin flux Foxtel sau Optus TV cu Foxtel folosind:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Play Station
 • Xbox
 • Televizoare inteligente

Limitări de ocolire – Acces global la canal

Această parte este foarte importantă pentru orice streamer de acolo. Vezi, canalele de streaming respectă geo-restricțiile. Este procesul de limitare a accesului la conținutul unui serviciu pe baza consumatorului locație geografică. Știu că acest lucru este frustrant.

Ei spun că internetul face din lume un mic sat global unde toată lumea este conectată. Ei bine, nu în conformitate cu multe site-uri web limitat la regiuni specifice. Serviciile de streaming precum cele menționate mai sus aplică astfel de restricții reglementări privind drepturile de autor.

Serviciile de streaming vă pot determina locația examinând dvs. adresa IP. Dacă vă aflați în zona în care canalul are drepturi de difuzare, nu veți avea nicio problemă. Cu toate acestea, dacă nu ești, atunci lucrurile devin dificile, începând cu o mesaj geo-eroare.

Soluția

Cel mai bun mod de a accesa orice conținut blocat în țara dvs. este prin ajutorul unei VPN. Retele private virtuale vă permite să vă tunelați traficul de internet printr-un conexiune criptată. Este o legătură directă între dvs. și site-ul web pe care încercați să îl accesați.

Odată ce te conectezi la un server, locația reală va fi schimbată de asemenea, deoarece nu mai dețineți adresa dvs. IP originală. Da, acum ați obținut o adresă IP în locația unde se bazează serverul.

De exemplu, dacă serverul la care v-ați conectat este în SUA, veți primi un Adresa IP americană. Drept urmare, like-urile ESPN +, Showtime, Hulu și multe altele vor fi disponibile pentru streaming indiferent de locul în care vă aflați.

Acum, hai să te învăț cum să vă conectați la un VPN într-o etapă cuprinzătoare:

 1. Va trebui să începi alegând o VPN credibil a lucra cu. Întrucât sunt cel care scriu acest ghid, o să îmi recomand să-ți recomand ExpressVPN.
 2. Dupa aceea, descărcați și instalați aplicația VPN pe Android, iOS, PC, Mac sau Fire Stick.
 3. Acum, activați aplicația și conectați-vă cu contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server pe baza canalului selectat.
 5. Așteptați să aibă loc conexiunea și lansați-vă canalul.
 6. Stream evenimente de box oriunde în lume.

Alegerea VPN-ului potrivit pentru proces este destul de esențială. Am recomandat deja furnizorul meu personal. Cu toate acestea, nu este singurul disponibil pe piață. Vezi mai multe servicii VPN de top în tabelul de mai jos.

Ceva ce trebuie impresionat!

Cu boxul în sfârșit apelând la streaming digital, există beneficii pentru toată lumea. Luptătorii vor avea mai multă expunere. Nu numai asta, dar promotorii vor avea, de asemenea, mai multe modalități de a construi jucători și mai multe lupte pentru toată lumea. Este un câștig câștig pentru toată lumea, de la emisiuni la promotori până la spectatori. Am spus deja tot ce trebuie să știți servicii de streaming de box.

Acum, tot ce trebuie să faci este să alegi cea potrivită pentru nevoile de streaming și ești bine să mergi. Nu uitați, dacă canalul este într-o altă țară, utilizați un VPN, și veți putea accesa conținutul său în cel mai scurt timp. În cazul în care vă confruntați cu accesorii de-a lungul drumului, contactați-mă în cadrul secțiunea de comentarii de mai jos, și voi vedea ce pot face în acest sens.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map