Cum se instalează browserul Web pe FireStick?

Amazon Fire TV și Fire Stick sunt două dintre cele mai populare dispozitive de difuzare din jur. Ani de zile, oamenii caută modalități de a instalați Chrome și FireFox pe Fire Stick. În cele din urmă, Amazon a lansat propriul browser web pe Amazon Fire TV. În tutorialul de mai jos, puteți găsi instrucțiuni despre instalarea browserului Silk pe FireStick. Un ghid de configurare pentru instalați Firefox pe Fire TV Stick este de asemenea inclus.


Cum se instalează browserul Web pe Fire Stick

Cum se instalează browserul Web pe Fire Stick

Cum se instalează Silk Browser pe FireStick

Deși Amazon Fire TV Stick este unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming pe care le pot cumpăra bani, utilizatorii au considerat întotdeauna că lipsește ceva din cauza absenței unui browser web. În cele din urmă, Amazon a abordat această problemă cu lansarea Silk Browser. Utilizatorii de Kindle Fire fac deja parte din acest browser. Iată cum îl puteți adăuga la FireStick.

  1. Lansați Fire Stick sau Amazon Fire TV.
  2. Accesați „Aplicații” din partea de sus a ecranului de pornire.
   Accesați aplicații

   Accesați aplicații

  3. Acum selectați „Categorii” -> ‘Utilitate’.
   Selectați Utilitate

   Selectați Utilitate

  4. Alege Browserul de mătase aplicaţia.
  5. Apoi, selectați butonul „Obține” pentru a descărca aplicația.
  6. După ce s-a descărcat și instalat, alegeți „Deschide”.
  7. Acum, acceptați Termenii de utilizare ai browserului de mătase făcând clic pe „Acceptați”.

Cum să setați motorul de căutare implicit al browserului de mătase pe Google

Puteți seta Google, Bing sau Yahoo ca motor implicit de căutare. La prima instalare a Silk Browser pe FireStick, Bing este setat ca motor de căutare. Urmați pașii de mai jos pentru a comuta la Google.

 1. Lansați browserul de mătase și apăsați butonul opțiunii de pe telecomanda Fire TV (cea cu cele trei dungi orizontale.)
 2. Parcurgeți până la partea de jos a ecranului și faceți clic pe „Setări”.
 3. De acolo, selectați „Advanced” -> ‘Motor de căutare’.
 4. În cele din urmă, selectați „Google” pentru a-l seta ca motor de căutare implicit.

Browser de mătase pentru FireStick – Funcții

Browserul de mătase Amazon Fire TV vă oferă posibilitatea de a efectua următoarele sarcini pe FireStick:

 • Vizionați videoclipuri, ascultați muzică și vizualizați fotografii de pe site-urile dvs. preferate.
 • Utilizați telecomanda vocii și Fire TV pentru a căuta și naviga pe site-uri web.
 • Controlați cu ușurință videoclipuri și muzică web cu ajutorul butoanelor de redare / pauză, redirecționare rapidă și retragere de la Fire TV.
 • Aduceți un browser web la televizorul dvs. cu ecran mare.
 • Adăugați marcaje și solicitați o versiune desktop a unui site pe Fire Stick.
 • Descoperiți videoclipuri virale.
 • Aflați ceva nou și rămâneți la curent cu fluxul video „Tending on the Web”.
 • Utilizați „Căutare sigură” pentru a filtra conținutul web atunci când utilizați Bing, Yahoo sau Google ca furnizor implicit de căutare.

Cum se instalează Firefox pe Amazon Fire TV Stick?

În cazul în care doriți să reîncărcați browserul Mozilla FireFox pe FireStick, urmați acești pași:

 1. Lansați Fire TV și faceți clic pe „Funcția de căutare”.
 2. Căutați FireFox.
 3. Faceți clic pe pictograma Firefox și apoi selectați „Obține”.Descărcați Mozilla Firefox
 4. Apoi, faceți clic pe „Descărcați”.
 5. După ce procesul de descărcare și instalare este finalizat, lansați FireFox pentru Fire TV pe FireStick.

Fire Stick – Acces global

Știți deja acest lucru, dar voi preciza că Fire Stick este calea finală de streaming. Cu toate acestea, dispozitivul este limitat în funcție de locația dvs. geografică.

Așadar, pentru a obține cât mai bine dispozitivul dvs. Fire, ar trebui să vă modificați locația în funcție de serviciul de streaming pe care doriți să îl utilizați. Asta nu e tot. Unele servicii nu au aplicații dedicate pentru Fire Stick. Dar amintiți-vă, aveți browsere acum, astfel încât puteți vizita direct site-ul lor și fluxul de conținut.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. BT Sport este unul dintre cele mai mari canale sportive din lume. Cu toate acestea, nu are o aplicație dedicată Fire Stick. Dar acum, de când aveți un browser instalat, puteți accesa conținutul canalului dacă sunteți în Marea Britanie. Dacă nu, voi rezolva această problemă chiar acum.

Experiența Ultimate Fire Stick – Introduceți VPN

O rețea privată virtuală este un instrument care redirecționează traficul către un anumit server dintr-o țară pe care o alegeți. Odată ce conexiunea are loc, datele dvs. vor părea că provin din locația în care se bazează serverul. Prin urmare, veți apărea ca și cum ați fi un rezident actual acolo.

Așadar, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server unde se bazează serviciul la care doriți să accesați și sunteți bine să mergeți. Dacă BT Sport a fost alegerea dvs., este necesară o conexiune la serverul britanic. Aceasta vă va oferi o adresă IP britanică și acces direct la cele mai bune evenimente sportive ale BT, oriunde v-ați afla.

Pașii

Iată ce trebuie să faceți:

 1. În primul rând, abonați-vă la un serviciu VPN credibil. ExpressVPN încă domnește suprem ca principalul VPN pentru Fire TV.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. FireStick. Dacă nu știți cum, iată cum puteți instalați ExpressVPN pe Fire Stick.
 3. După aceea, lansați aplicația, conectați-vă cu datele de acreditare și vă îndreptați către lista de server.
 4. Selectați un server unde serviciul dvs. este disponibil. Lipind la BT Sport, de exemplu, un server britanic.
 5. Acum, deschideți browserul și navigați pe site-ul web al BT Sport.
 6. Stream BT Sport pe Fire Stick fără a fi nevoie de o aplicație, fără geo-restricții.

Înainte de a vă abona la orice serviciu VPN, asigurați-vă că este fiabil și are aplicații pentru Fire Stick. ExpressVPN te poate ajuta în ambele teritorii. Are aplicații ușor de utilizat pentru Fire TV și peste 3000 de servere sa acceseze.

Prin urmare, dacă doriți să ocoliți restricțiile regionale, nu veți rămâne fără opțiuni. Aveți 94 de țări din care să alegeți. De asemenea, le puteți folosi Funcție Smart DNS gratuită pentru a accesa site-urile blocate fără a vă pierde viteza. Dar atunci, vei sacrifica securitatea și anonimatul. Depinde de ceea ce căutați.

În cele din urmă, există un Politica de restituire a numerarului pentru 30 de zile în cazul în care nu v-a plăcut ceea ce a trebuit să ofere ExpressVPN. Dacă acesta este cazul, verificați alți furnizori VPN de top de mai jos.

Cum se instalează browserul Web pe FireStick – concluzie

Browserul de mătase vă permite să navigați pe web pe FireStick fără a fi nevoie de mouse sau tastatură. Acest lucru îl face o aplicație obligatorie pentru orice proprietar Amazon Fire TV. Alături de Kodi, Netflix și VPN, un browser web este una dintre primele aplicații pe care ar trebui să le instalați pe Fire Stick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map