Etapa – Primul canal de streaming al teatrului

Există peste 200 de servicii de streaming pe piață care se adresează publicului care afișează diverse canale de divertisment și știri. Cu toate acestea, în țară nu se difuzează spectacole de teatru. Acum, pentru prima dată, va exista o rețea de streaming dedicată pentru spectacole de teatru, care va fi lansată la sfârșitul verii. Etapă, transmisia live a spectacolelor de teatru va fi lansată în august. Prima versiune va fi o versiune gratuită pentru spectatori și, încetul cu încetul după ce modelul este stabilit, compania va lansa o versiune bazată pe abonament în octombrie. Transmiterea în direct va prezenta spectacole de pe Broadway, spectacole scenografiate, serii de realitate și varietăți, talk-show-uri, documentare, concerte și teatru similar pentru public..


Etapa - Primul canal de streaming al teatrului

Etapa – Primul canal de streaming al teatrului

Ce este stadiul?

Abonamentul gratuit va arăta o previzualizare a programelor originale care sunt în producție, documentare și unele filme licențiate. Lansarea abonamentului va include în total 500 de ore de programe. Prețul pentru abonament nu a fost încă dezvăluit.

Inițial, publicul din America va putea accesa Etapă. Pentru abonamente internaționale, publicul trebuie să aștepte până în 2019. Compania nu a anunțat niciun parteneriat cu principalele gateway-uri de streaming precum Chromecast, Apple și Roku.

Președintele rețelelor, CEO și co-fondator, Rich Affannato a spus că echipa a lucrat la stadiul de aproape doi ani. El a spus că, în tot acest timp, echipa s-a ocupat să construiască talentul și să dezvolte platforma, în același timp achiziționând conținutul existent și venind cu programe noi și exclusive.

Potrivit CEO-ului, misiunea Stage este de a face teatrul accesibil de la distanță pentru toți. Ideea este de a utiliza tehnologia și serviciile de streaming în direct pentru răspândirea operelor de teatru în rândul maselor. Până de curând, serviciile de streaming erau limitate la programe populare și serii scriptate.

Stage vrea să schimbe toate astea acum. Acesta dorește să aducă divertismentul producțiilor de scenă pe dispozitivele utilizatorilor. Dacă va avea succes, Stage va începe o nouă fază de revoluție în domeniul teatrului. Acesta va aduce o perspectivă nouă industriei teatrului și va oferi o versiune simplificată a spectacolelor de teatru pentru fanii teatrului.

Proba de programe

Iată un eșantion de programe care vor fi disponibile pe scenă.

 • Ședințe de studio: Acest program vizează sărbătorirea compoziției de teatru muzical. Este filmat la studioul de înregistrări din New York, numit The Power Station. Se desfășoară în fața unui public de studio live și fiecare episod explorează istoria compozitorului și opera sa. Spectacolul este acustic, interpretat de vedete de pe Broadway, inclusiv Chita Rivera, Heidi Blickenstaff și Mandy Gonzalez.
 • Crossovere: Acesta este un talk-show de jumătate de oră, care este înregistrat în fața unui public live. Programul conține un interviu unu la unu cu un actor care a trecut de la teatru la un alt fel de media (sau invers). Există, de asemenea, o parte în care publicul poate pune întrebări. Acesta va explora subiecte precum dificultățile cu care se confruntă performanții din industrie, instrumentele comerțului și multe altele.
 • Următorul Mare Muzical American: Acesta este un program de competiție realitate în care publicul va experimenta muzicale noi prezentate pentru câștigarea unei producții Broadway. În fiecare săptămână, echipele participante vor selecta cântăreți și dansatori care vor interpreta părți ale musicalurilor în fața judecătorilor. După prima etapă de eliminare, vor fi patru finaliști. În finală, completul judecătorului și publicul online vor vota pentru a selecta câștigătorul The Next Great American Musical.
 • Filme, conținut licențiat și documentare sunt celelalte programe live incluse în etapa. Conținutul licențiat va include „standbys”, „show up”, „Broadway Idiot”, „artiști lounge live” (aceasta va prezenta viața artiștilor solo în domeniul teatrului muzical și onoarea cataloagelor de piese grozave din producția lor ).

Alții în acest domeniu

Etapa a venit la momentul potrivit când a fost necesară transmiterea în direct a spectacolelor de teatru. Aceasta este o industrie neexploatată în scopuri de transmisie în direct. Singurul alt jucător important în acest domeniu este BroadwayHD. De asemenea, oferă programe de transmisie scenică pentru utilizatorii săi. Are o bibliotecă de înregistrări de spectacole de teatru live.

În ceea ce privește afacerile, nimeni nu știe cât de bine se desfășoară BroadwayHD, care este deținută în privat, în această industrie. Cu toate acestea, nu există lipsă de conținut, deoarece compania adaugă constant înregistrări de noi emisiuni Broadway. Există și alte programe din toată țara, de asemenea, incluse în oferta sa.

De acum, detaliile programării de la Stage sunt întunecate. Cu toate acestea, informațiile pe care compania le-a furnizat sunt suficiente pentru orice pasionat de teatru, cel puțin să încerce modelul de abonament gratuit, înainte de a cumpăra versiunea completă. Nimeni nu poate prezice cât de bine sau cât de rău va face această afacere, dar este un pas minunat într-adevăr.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map