O privire la noile caracteristici de securitate din Gmail

Este posibil să fi observat câteva modificări în Gmail în ultima vreme. Google și-a reînnoit serviciul de e-mail. Gmail este cu ușurință cel mai utilizat serviciu de e-mail de pe glob. Această suită de soluții de e-mail a dobândit un aspect online nou, o protecție avansată a datelor și funcții de securitate și aplicații AI noi de la Google, printre alte funcții. De exemplu, acum puteți seta o dată de expirare la mesajele pe care le trimiteți. Mesajul de email se va șterge automat. De asemenea, veți putea revoca mesajele trimise anterior.


O privire la noile caracteristici de securitate din Gmail

O privire la noile caracteristici de securitate din Gmail

Mai puțin este mai mult pentru Google

Conform blogului oficial al Google, reproiectarea include modificări de bază și simple. Aceasta include posibilitatea de a face clic pe atașamente fără a derula sau deschide prin conversații extinse sau e-mailuri anterioare. Gigantul motoarelor de căutare a creat, de asemenea, un buton de amânare pentru a menține e-mailurile pe care utilizatorii nu le pot primi la un moment dat, la dispoziție. Accesul la alte aplicații utilizate frecvent, precum Sarcini, Keep și Google Calendar au fost de asemenea simplificate.

Design inteligent și funcții inteligente cu AI

Noua caracteristică nudge permite utilizatorilor să urmărească și să răspundă la mesaje. Gmail afișează mementouri rapide pentru mesajele de e-mail pentru a vă asigura că nu pierdeți ceea ce contează cel mai mult.

Împreună cu aceasta, vine o nouă funcție de răspuns inteligent, care vă permite să răspundeți instantaneu cu mesaje de genul „Sigur, va face asta” sau „Am primit-o. Mulțumiri!” care va fi acum disponibil și pe web. Răspunsurile inteligente se bazează pe conținutul de e-mail, iar funcția era până acum disponibilă doar pe aplicațiile mobile. De fapt, peste 10% din răspunsurile la e-mailurile de pe mobil utilizează această caracteristică AI inteligentă pentru smartphone de la Google.

Pentru versiunea mobilă, Google a inclus, de asemenea, noi funcții, cum ar fi notificările cu prioritate ridicată. Acestea permit utilizatorilor să personalizeze e-mailurile despre care doriți să fiți anunțați. De asemenea, Gmail va începe să întrebe utilizatorii când să se dezaboneze de la oferte sau buletine informative care pur și simplu nu sunt citite sau privite de utilizatori..

Securizarea datelor sensibile

Google a inclus un set complet de funcții pentru a asigura securitatea datelor pentru utilizatori. Există un mod confidențial Gmail prin care utilizatorii pot proteja informațiile confidențiale. Există o serie întreagă de opțiuni pentru protejarea conținutului sensibil în e-mailurile prin venirea cu date de expirare sau chiar revocarea mesajelor trimise anterior.

Liderul motorului de căutare a indicat, de asemenea, că poate fi necesară o autentificare suplimentară pentru a vizualiza un e-mail printr-un mesaj text. Așadar, este posibil să protejăm datele chiar dacă persoana care primește e-mailul s-a confruntat cu un deturnare de cont în timp ce mesajul era activ. Aruncați o privire la aceste sfaturi în cazul în care doriți să vă ignorați contul Gmail împotriva atacurilor informatice.

Google abilitează utilizatorii

Există chiar și controale de gestionare a drepturilor informaționale / IRM încorporate care permit utilizatorilor să elimine opțiunile de e-mail precum copierea, descărcarea, redirecționarea sau tipărirea mesajului. Acest lucru împiedică distribuirea greșită a informațiilor sensibile cu destinatarii neintenționati. În plus, modul Confidențial va fi difuzat pentru utilizatorii Gmail consumatori și clienții G-Suite într-un mod limitat în zilele următoare.

Mai mare, îndrăzneț, nou

Avertismente Gmail au devenit, de asemenea, mai mari și mai îndrăznețe atunci când apare un e-mail riscant sau potențial suspect. Integrarea ușoară și strânsă a aplicației Gmail cu aplicațiile G-Suite utilizate în fiecare zi este o altă dezvoltare. Principalul motor de căutare din lume a introdus panouri laterale în căsuța de e-mail pentru a face referire, a edita sau a veni cu invitații din Calendar. În plus, Google oferă și opțiunea de a aloca sarcini pentru a face sarcini și de a capta idei pentru Keep. Și totul este din panoul din caseta laterală.

Prinde aplicații de afaceri pentru terți

Panoul lateral oferă acces rapid la suplimente Gmail, cum ar fi aplicațiile de afaceri ale terților. Noua integrare a panoului lateral în alte aplicații de către Google este, de asemenea, pe nicovală. Aceasta include detalii despre calendare, foi, aplicație diapozitive și documente Google.

Aplicația și versiunea web a task-ului fac parte, de asemenea, din reînnoire. Sarcinile pot fi utilizate în continuare pentru a crea mai multe sarcini și sub-sarcini, iar datele scadente pot fi adăugate cu notificări. Datorită faptului că Sarcinile se integrează strâns cu G-Suite, utilizatorii pot utiliza funcția „drag and drop” pentru a arunca un mail Gmail în Sarcini și pentru a crea un memento „de făcut”. Sarcinile cu datele scadente pot apărea apoi în Calendar.

Nașterea unui nou Google

Cu G-Suite, Google a lucrat întotdeauna pentru transformarea afacerilor prin aplicații de parteneriat și productivitate legate de cloud. Cu peste 4 milioane de companii din întreaga lume care folosesc G-Suite pentru a lucra mai inteligent, mai sigur și mai eficient, Google își asumă în serios responsabilitatea. Gmail-ul complet nou are funcții avansate de securitate, aplicații noi pentru AI și integrare cu alte aplicații G-Suite.

Păstrarea securității datelor

Noua protecție împotriva phishing este prevăzută pentru a ajuta la îndeplinirea amenințărilor Compromisului Business-Email sau a spionajului industrial. Gmail a blocat până în prezent peste 99,9% din e-mail-urile care s-au refuzat. Modul Confidențial Gmail este un pas suplimentar în această direcție. Avertizări mai mari de securitate fac alerte simple și eficiente pentru utilizatori.

Ce spun afacerile

Liderul de piață al CRM Salesforce a testat noul Gmail pentru colaborarea globală a proiectelor și laudă noul Gmail pentru a comunica rapid și sigur cu părțile interesate internaționale. Cu o informație încorporată și o interfață ușor de utilizat, angajații colaborează mai rapid și mai ușor, petrecând mai puțin timp în gestionarea căsuței de e-mail și mai mult pentru a conduce succesul clienților și creșterea afacerii.

Viteză superbă, integrare fără efort

Aplicația web Gmail a fost reproiectată pentru a ajuta întreprinderile să acționeze și mai rapid. Acum puteți da clic pe atașamente în căsuța de e-mail chiar înainte de deschiderea firului. Treceți peste mesaje pentru a gestiona RSVP-urile la invitații la întâlnire, amânarea unui e-mail sau arhivarea unui fir de e-mail.

Noile capacități native offline din Gmail pentru utilizatorii web ajută utilizatorii să funcționeze neîntrerupt, chiar și atunci când Wi-Fi nu este disponibil. Puteți căuta, răspunde, scrie, șterge sau arhiva mesaje cu o vechime de până la 90 de zile, în timp ce lucrați offline. Echipele pot începe să folosească aceste funcții în săptămânile următoare.

Cuvânt final

Noua experiență Gmail este disponibilă pentru întreprinderile care pot utiliza programul GAP Suite EAP / Early Adopter și poate fi activată și la consola administratorului. Utilizatorii personalizați de Gmail pot opta pentru această caracteristică experimentală. În mod clar, atunci când vine vorba de caracteristici de securitate, Google oferă multe avantaje pe care niciun alt motor de căutare nu le poate corespunde. Acesta este motivul pentru care rămâne alegerea principală atât pentru companii, cât și pentru utilizatori individuali, chiar dacă ține un ochi asupra datelor utilizatorilor. Dar dacă sunteți un utilizator conștient de confidențialitate, puteți utiliza aceste alternative Gmail. Un raport recent publicat pe ABC News a declarat că un raport al Departamentului Securității Interne i-a avertizat pe utilizatorii de noul design Gmail „amenințarea potențială emergentă pentru activități nefaste”. O nouă caracteristică numită „E-mail confidențial” solicită utilizatorilor să facă clic pe un link pentru a accesa e-mailurile confidențiale. Acest lucru poate permite cybercriminanților să „exploateze reproiectarea recentă a Gmail”.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map