Cele mai bune 5 BitTorrent Clienți

Dacă obișnuiați să descărcați cantități mari de materiale de pe dispozitiv, atunci probabil că ați auzit sau chiar ați folosit un client BitTorrent pentru a face acest lucru. Clientul este practic un protocol de partajare a fișierelor care permite utilizatorilor să partajeze date prin internet. Este o tehnologie care există de la începutul anilor 2000 și a permis oamenilor să distribuie o mulțime de conținut de atunci. Unul dintre avantajele utilizării unui client BitTorrent pentru a descărca fișiere este că nu există nicio dependență de un server central. Lipsa unui server centralizat înseamnă că nu există întârzieri din cauza autentificării și acest lucru face ca totul să fie mult mai rapid.


Cele mai bune 5 BitTorrent Clienți

Cele mai bune 5 BitTorrent Clienți

Cum să alegeți cel mai bun client BitTorrent

Alegerea clientului BitTorrent ar putea fi dificilă în special pentru utilizatorii pentru prima dată, deoarece mulți dintre ei există pe piață. În această recenzie, vom analiza câteva dintre cele mai populare și vom analiza avantajele și dezavantajele pe care trebuie să le ofere toți. Ne vom uita la uTorrent, Transmisia, Vuze, Deluge, Popcorn Time și qBitTorrent; o selecție destul de cuprinzătoare dacă mă întrebați. Vom analiza, de asemenea, o serie de probleme legale despre care credem că toți utilizatorii ar trebui să aibă o idee despre, precum și cum să-i facă pe clienți să lucreze odată ce alegeți ce furnizor să se aboneze..

Torrenting – implicații legale

Problemele legale care afectează torentarea au o legătură foarte mare cu modul în care sunt folosiți clienții BitTorrent, precum și cu legalitatea conținutului descărcat. Din fericire pentru cei mai mulți, există o mare varietate de conținut gratuit pentru a descărca de pe o mulțime de site-uri de torrenturi de pe Internet.

Tipul de lucruri pe care le puteți găsi include software open source, cărți și filme de domeniu public, conținut de arhivă și multe altele. Problema este că tipul de conținut pe care și l-ar dori majoritatea oamenilor a fost reprodus ilegal. Vorbim despre materiale protejate de drepturi de autor, cum ar fi emisiuni TV Răzbunarea sau Urzeala tronurilor.

Indiferent dacă conținutul descărcat este legal sau ilegal, este în sarcina individului. Cu toate acestea, multe guverne din întreaga lume încearcă tot posibilul să descurajeze pe oricine să descarce materialul piratat prin implementarea legilor în care cei prinși ar putea fi nevoiți să participe cu mulți bani în amenzi sau chiar să facă față unei închisori..

În ciuda tuturor acestor restricții, veți găsi în continuare persoane care vor continua și descărca fișierele media fără nici o teamă de a fi prinse de guvern. Ei pot face acest lucru, deoarece s-au conectat la o rețea care le permite să cripteze conexiunea la Internet și să își desfășoare activitățile în mod anonim. Această rețea este o rețea privată virtuală, altfel cunoscută sub numele de VPN. Dacă sunteți pe piață pentru a începe un singur furnizor bun, atunci vă recomandăm ExpressVPN. Iată o listă cu cei mai buni furnizori de servicii VPN pe care îi puteți utiliza pentru descărcarea anonimă a torrenturilor.

Descărcarea fișierelor cu BitTorrent

După ce obțineți blocajul, descărcați fișiere cu BitTorrent este ceva foarte ușor de făcut. Primul pas ar fi să căutați un client BitTorrent care să funcționeze cel mai bine pentru dvs. Lista pe care am primit-o în următoarea sesiune ar trebui să vă ofere o varietate bună de opțiuni pentru a alege.

După ce ai ales clientul, următorul pas ar fi abonarea la un serviciu VPN de calitate. Acesta ar trebui să fie unul care nu se deconectează niciodată, astfel încât să fii asigurat de confidențialitate și protecție ori de câte ori te conectezi la Internet.

În continuare, pentru a începe prima noastră descărcare, va trebui să vă îndreptați către un site web torrent. Puteți încerca un site web public precum Kickass Torrents și The Pirate Bay, sau pe cele private precum What.cd sau Popcorn. Dacă aceasta este prima dată, am recomanda să începeți cu site-urile publice, deoarece acestea sunt mai rapide de utilizat, dar mai târziu vă puteți bucura de cele private, deoarece sunt mult mai în siguranță.

Odată conectat, căutați un film, o emisiune TV sau un album de muzică pe care doriți să îl descărcați și faceți clic pe linkul torrent / magnet.

În cele din urmă, stați pe spate și lăsați link-ul să se deschidă în clientul dvs. torrent. Veți primi câteva solicitări care apar pe ecran; urmăriți-le și veți avea ca descărcarea dvs. să înceapă în câteva secunde. De îndată ce va fi finalizat, veți primi o notificare care vă va informa că descărcarea este completă.

Cele mai bune 5 BitTorrent Clienți

Acum că aveți o idee despre ce să faceți, să parcurgem cinci favorite ale industriei pe care ar putea să le considerați pentru a începe:

1. qBittorrent

Vom începe de pe lista noastră cu un client cu care credem că este cel mai bun cu care te-ai putea înscrie. qBittorrent are multe lucruri pentru asta, iar primul dintre ele este că este sursa deschisă. Aceasta înseamnă că oricine poate aduce îmbunătățiri codului său. De asemenea, nu vine cu niciun anunț sau bloatware și este construit atât cu funcționalitatea clienților populari, & o gamă largă de funcții care îngrijesc marea majoritate a utilizatorilor săi.

Funcțiile în joc includ crearea de torrent, abonament RSS, acces de la distanță, interogare de torrent, player media propriu, căutare încorporată și, de asemenea, descărcare selectivă de conținut. Clientul funcționează bine cu o serie de dispozitive & platforme inclusiv Linux, Windows și Mac OSX.

2. uTorrent

Fiind cel mai folosit client BitTorrent dintre toate, uTorrent a fost supus mai multor ani de-a lungul timpului. Este probabil cel mai popular, dar asta nu înseamnă neapărat că este cel mai bun. uTorrent este disponibil pe Mac, Windows, Linux și Android. Deși uTorrent este gratuit, acesta este în prezent bazat pe anunțuri.

3. Vuze

Vuze obișnuia să mențină locul numărul unu când a fost vorba de clienții BitTorrent, dar de-a lungul anilor, furnizorii de servicii mai buni au venit cu oferte mai încântătoare & se pare că nu au fost suficient de dornici să se adapteze.

Cel mai mare motiv pentru care utilizatorii se plâng de Vuze sunt reclamele pe care le las să apară atunci când sunteți la abonamentul lor standard. Singura modalitate de a scăpa de ele ar fi să faci upgrade la Vuze Plus, iar asta costă 28,90 Euro pe an.

În ceea ce privește capacitatea de utilizare, am avut o mulțime de utilizatori care se plâng de modul în care clientul are resurse mari și de cantitatea de bloatware care este instalată pe dispozitivul folosit. Funcțiile oferite sunt cu siguranță demne de arătat, cu lucruri precum gestionarea la distanță, vizualizări, player media integrat, descoperire de conținut prin descrieri automate, precum și conversie de fișiere pe dispozitive.

Un punct de vânzare unic despre Vuze este capacitatea sa de a funcționa numai atunci când conexiunea VPN a fost stabilită. Este un fel de switch integrat care vă permite doar să vă descărcați lucrurile printr-un serviciu criptat. Vuze are versiuni compatibile cu Android, Mac OSX, Windows și Linux.

4. Transmisie

Următorul este Transmission, un alt client popular care are una dintre cele mai bune interfețe de utilizator de pe piață. Serviciul este de asemenea gratuit și open source, cu o ofertă care include suport web, editarea tracker-ului, global & limite de viteză per-torrent, suport suplimentar precum și criptarea protocolului BitTorrent.

Serviciul este disponibil pentru utilizatorii care rulează Linux, OSX, FreeBSD, Gentoo și Windows.

5. Deluge

Dacă te uiți la o abordare a oaselor goale către un client BitTorrent, atunci Deluge ar putea fi doar pentru tine. Acest client este ușor și simplu de utilizat și, de asemenea, nu are multe dintre clopote și fluiere pe care le-ați găsi cu multe alte alternative. Așteptați-vă la capabilități, de la asistență pentru legături magnetice, gestionare web de la distanță, pluginuri disponibile pentru lucruri precum suportul RSS și compatibilitatea cu dispozitivele bazate pe OSX, Linux FreeBSD și Windows.

6. Popcorn Time

Filmele de siguranță se vor bucura cu siguranță de un client care le va permite să transmită videoclipuri sub formă de emisiuni TV și filme. Conținutul transmis este preluat dintr-o colecție mare de site-uri de torrente, iar acest fapt singur a făcut destul de dificil pentru agențiile de aplicare a legii să-l dea jos. Aplicația este open source & vă permite să transmiteți fișierul în timp ce îl descărcați. Va fi rulat pe platformele Mac OSX, Linux, Android și Windows.

Concluzie cu cei mai buni 5 BitTorrent Clienți

După ce ați trecut prin cele mai bune alegeri ale noastre pentru cei mai buni 5 clienți BitTorrent, este rândul dvs. să vă uitați în cele 5 și să decideți cel pe care îl veți utiliza pentru a face descărcările de fișiere mari. Nu uitați să înscrieți un serviciu VPN credibil ExpressVPN pentru a vă proteja descărcările, nu doriți notificări privind încălcarea drepturilor de autor de la ISP-ul dvs. sau de la DMCA care vă completează căsuța de e-mail.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map