Cele mai bune alternative pentru ExtraTorrent

Lansat pentru prima dată în 2006, ExtraTorrent este un site care, cu siguranță, a făcut față presiunii din partea fanilor săi pentru a rămâne online. La un moment dat în 2017, site-ul a confirmat că s-a oprit.


Cele mai bune alternative pentru ExtraTorrent

Cele mai bune alternative pentru ExtraTorrent

Acest lucru a fost în urma unui efort colectiv al ISP-urilor de a reduce partajarea materialelor protejate prin drepturi de autor. ISP-urile din Marea Britanie, de exemplu, au trimis utilizatorilor e-mailuri care detaliază ora și data la care conexiunea lor de bandă largă a fost utilizată pentru a reda fișiere specifice. La scurt timp, site-ul a revenit la suprafață, dar de data aceasta cu un nume de domeniu diferit. Toate datele care au fost stocate în celălalt domeniu ale sale s-au mutat, foarte mult pentru emoția fanilor săi.

Alternative ExtraTorrent

Un lucru care este totuși de confirmat este dacă noul site este sau nu administrat de administratorii celui anterior. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când Extratorrent a fost închis pentru prima dată, și-a avertizat utilizatorii să nu apeleze la site-urile copycat care ar putea apărea după dispariția sa. Dacă noul domeniu va oferi sau nu la fel de multă valoare, cât rămâne de văzut vechiul site. Iată câteva dintre cele mai populare site-uri web torrenting pe care oamenii le-au folosit ca alternativă ExtraTorrent:

 • Torrenturi de Domeniu Public
 • Vuze
 • Torrenturi Legit
 • Arhiva Internet
 • Golful Piratilor
 • 1337x
 • BitLord
 • RARBG

Scrisori de avertizare pentru torenting?

Oricum ar fi cazul, utilizatorii se bazează în continuare pe site pentru torentele de bună calitate și nu pare că se va schimba în curând. Singurul lucru care le-ar putea sta în cale este ISP-urile lor. Scrisorile de avertizare pe care utilizatorii tind să le primească atunci când furnizorii de servicii Internet află că aceștia torrentează sunt în mod normal doar primul curs de acțiune. Dacă veți continua activitățile de torrenting, ISP-ul dvs. va continua și va pune măsuri stricte pentru a încerca să vă gestionați conexiunea. Aceasta este cunoscută sub numele de accelerație.

ISP Throttling

Când conexiunea dvs. la Internet va fi aglomerată, veți observa că nu puteți accesa anumite site-uri, așa cum v-ați obișnuit. Accesul dvs. la un site precum ExtraTorrent va fi de asemenea blocat. Viteza de navigare va fi încetinită. Veți începe, de asemenea, să vedeți că încărcarea videoclipurilor durează mai mult. Toate acestea se fac într-o încercare de a vă descuraja să consumați toată lățimea de bandă sau de a evita anumite site-uri. În acest moment, libertatea dvs. de a accesa rețeaua este în mod esențial afectată. Există ceva ce poți face pentru a evita toată această micromanie de către ISP? Cu siguranță există. Cel mai bun mod de a vă reveni la libertatea online este prin înscrierea la un furnizor VPN.

Cum deblochează ExtraTorrent folosind un VPN

Inițial VPN reprezintă o rețea privată virtuală. Aceasta se referă la o colecție de servere aparținând unui furnizor care are sediul în diferite țări din lume. Prima prioritate a unui serviciu VPN este asigurarea securității, iar a doua este furnizarea anonimatului. Securitatea este asigurată prin criptare. Când vă abonați la un serviciu VPN, vă redirecționați datele de la ISP către serverele VPN. În acest sens, ISP-ul dvs. nu mai poate controla traficul pe care îl accesați. ISP-ul dvs. este, de asemenea, lăsat orb de orice faceți online. Acest lucru face ca este mult mai dificil să vă accelerați conexiunea. Iată cum puteți utiliza o VPN pentru a debloca ExtraTorrent, de exemplu:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN.
 5. În cele din urmă, accesați ExtraTorrent din orice parte a lumii.

Atunci când alegeți VPN-ul potrivit, trebuie să vă asigurați că serviciul cu care vă înscrieți acceptă de fapt torrenting. Există multe care nu susțin activitatea, așa că va trebui să fiți foarte atenți. 

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca ExtraTorrent

Pentru a vă ușura căutarea, am identificat deja trei furnizori de nivel superior cu care ar trebui să luați în considerare înscrierea. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri care pot debloca ExtraTorrent.

1. ExpressVPN

Serviciu premium. Aceasta este exact ceea ce obțineți atunci când vă înscrieți cu un furnizor de nivel superior, cum ar fi ExpressVPN. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, serviciul gestionează aproximativ 2000 de servere, distribuite în peste 60 de țări din întreaga lume. Serviciul acceptă protocoale VPN cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP și PPTP, oferindu-vă o gamă suficient de largă de opțiuni pentru a alege. ExpressVPN este de asemenea serios în ceea ce privește securitatea, deoarece oferă criptare AES de 256 biți și permite până la 3 conexiuni simultane pe utilizator.

Serviciul menține o politică strictă de înregistrare zero și are, de asemenea, un grup de servere oftate, la care vă puteți conecta dacă vă bazați într-o țară ostilă conexiunilor VPN. ExpressVPN asigură utilizatorilor că nu există jurnalele de activitate, iar clientul său VPN vine în versiuni care pot rula pe dispozitive Android, Linux, iOS și Windows. Serviciul promite o garanție de uptime de 99%. ExpressVPN asigură că utilizatorii au acces non-stop la serviciile clienți, iar acest lucru se poate face prin mesagerie live, e-mailuri sau social media. Serviciul acceptă pe deplin torentul, așa că nu veți avea de ce să vă faceți griji în această privință. Pentru o analiză mai detaliată a furnizorului, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

Nu există niciun alt serviciu VPN care să aibă la fel de multă asistență pentru torrenting ca IPVanish. Acest furnizor din SUA a fost înființat încă din 1999, deci vă puteți aștepta la o mulțime de inovații în calitatea serviciilor sale. IPVanish este, de asemenea, foarte vocal în ceea ce privește suportul pentru torrenting. Serviciul permite schimbul de fișiere P2P anonim și oferă, de asemenea, criptare AES de 256 biți pentru o securitate optimă. După ce vă abonați, veți putea avea până la 10 dispozitive conectate, toate sub un singur cont.

Serviciul este binecunoscut pentru vitezele sale super-rapide, așa că, indiferent dacă ești torrent, transmite sau descarcă fișiere mari, nu trebuie să-ți faci griji că aștepți prea mult. Serviciul garantează atât lățimea de bandă nelimitată cât și comutarea nelimitată a serverului. IPVanish are și un proxy web pe care l-ați putea utiliza dacă nu preferați să nu descărcați clientul lor VPN. Proxy-ul lor SOCKS5 vă ajută să vă ascundeți locația și să aveți acces la site-uri geore restricționate din întreaga lume. Aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish pentru a obține o imagine mai bună despre felul serviciului pe care îl așteptați odată ce v-ați înscris cu acest furnizor.

3. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor pe care ar trebui să îl luați în considerare. Serviciul are sediul în Panama, păstrându-l sub jurisdicția oricărei autorități de reglementare a datelor. NordVPN menține, de asemenea, o politică strictă de înregistrare zero, așa că așteptați-vă că niciunul dintre traficul dvs. nu va fi afectat odată ce v-ați înscris. Serviciul oferă criptare AES de 256 biți și are peste 4000 de servere pregătite pentru a vă facilita conexiunea. Securitatea dvs. este, de asemenea, îmbunătățită datorită protocolului dublu de criptare VPN al furnizorului. Această caracteristică îți orientează conexiunea prin două servere diferite în loc de una, dublându-ți astfel nivelul de securitate.

Datorită gamei sale largi de servicii, NordVPN permite utilizatorilor să aleagă la ce servere ar trebui să se conecteze. Aceasta se bazează pe tipul de muncă pe care îl desfășoară online. Există, de asemenea, un grup de servere oftalmate la care utilizatorii se pot conecta astfel încât să ascundă faptul că folosesc VPN. În plus, instrumente precum software CyberSec pentru a vă proteja conexiunea împotriva reclamelor și a programelor malware. Acestea sunt doar câteva dintre instrumentele pe care NordVPN le folosește pentru a garanta o experiență de torrenting, navigare sau joc fără probleme. Încercați să aflați mai multe despre acest lucru parcurgând recenzia noastră NordVPN.

Rezumatul pentru cel mai bun VPN pentru a debloca ExtraTorrent

În măsura în care majoritatea ISP-urilor pot fi contra, torrenting-ul este o activitate care va fi practicată pentru o perioadă lungă de timp. Pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență posibilă, vă recomandăm să vă înscrieți mai bine cu un serviciu VPN. VPN Express, IPVanish și NordVPN sunt alternative excelente. Trebuie doar să vă asigurați că primiți garanția lor de încercare gratuită sau de returnare a sumei, astfel încât să puteți proba ceea ce au de oferit înainte de a vă abona.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map