Cele mai bune alternative pentru torrenturi Kickass

Odată cele mai populare site-uri de torrenting, Kickass Torrents, a ieșit complet offline, după ce guvernul american a preluat toate domeniile sale. În timp ce Torrenters erau obișnuiți să reflecte site-urile KAT apărând după ce un domeniu se închide, de această dată ne-am lăsat să ne ocupăm de noi. KAT, Kat.cr și alte site-uri cu oglinzi KAT au fost, de asemenea, luate offline. Văzând că Artem Vaulin, proprietarul Kickass Torrents, este încă în închisoare așteptând să știe dacă va fi expediat în SUA, această problemă nu va dispărea în curând. În acest articol, voi discuta despre cele mai bune alternative Kickass Torrents pe care le puteți utiliza.


Notă: Guru VPN nu aprobă în niciun fel utilizarea oricărei informații în scopuri ilegale. Guru VPN nu acceptă nicio încălcare a dreptului de autor și nici nu are ca scop instigarea vreunei activități ilegale.

Kickass Torrents Alternative

Kickass Torrents – Banned for Life?

Torrenting – la ce ar trebui să acordați atenție

Înainte de a începe să vorbim despre diferitele alternative pe care le puteți utiliza în loc de KAT, trebuie să acoperim câteva elemente de bază pentru Torrenting.

În primul rând, Torrenting în și în sine nu este ilegal. Torrenting folosește o formă de transfer de date numită partajare de fișiere P2P. În această formă de partajare a fișierelor, modelul de internet tipic Client / Server este aruncat în favoarea unui model de partajare a fișierelor care vede toate sistemele din rețea atât client cât și server.

Câteva lucruri ar trebui să vină în mintea dvs. atunci când începeți să înțelegeți cum funcționează Torrents:

 • Când faceți un torent, vă alăturați eficient unei rețele de partajare P2P. Dispozitivul pe care l-ați utilizat va deveni automat atât un client cât și un server din rețeaua respectivă.
 • IP-ul dvs. public, care poate fi utilizat pentru a vă identifica locația geografică, va fi vizibil pentru alte computere din rețeaua respectivă.
 • Nu toate site-urile Torrenting filtrează opțiunile pe care le prezintă unui utilizator pentru conținut ilegal. Ar trebui să fiți atenți la ceea ce faceți și vă asigurați că aveți drepturile legale pentru a face acest lucru.
 • Torrenturile sunt o modalitate foarte populară pentru atacatori de a răspândi malware. Aveți grijă când alegeți fișierul pentru torrent și asigurați-vă că acesta nu este infectat.
 • Torrenturile se împart mai repede cu cât mai mulți oameni îl găzduiesc pe sistemele lor. Cu cât veți găsi mai multe semințe pe un torrent, cu atât descărcarea va fi mai rapidă.
 • ISP-ul tău poate începe să-ți zgâlțească conexiunea din cauza obiceiurilor tale torturante. Da, ISP-ul tău îți poate urmări istoricul torrenting.

Este Kickass Torrents jos?

Da. Kickass Torrents este oficial în scădere. Se pare că acest fapt nu se va schimba în curând. De fapt, site-ul a fost redus în ultimii 2 ani.

Este sigur să spunem că nu vom vedea că va reveni.

Bărbatul din spatele tuturor, Artem Vaulin, a fost în închisoarea poloneză în ultimii 2 ani, așteptând să fie extrădat în SUA și încercat pentru:

 • Un număr de conspirații pentru săvârșirea infracțiunilor de drept penal.
 • Un număr de conspirații pentru comiterea spălării banilor.
 • Două acuzații de încălcare a dreptului de autor penal.

Dacă Vaulin va fi extrădat, poate fi pus la dispoziție până la 20 de ani de închisoare (din cauza acuzației de spălare de bani). Acestea nu sunt acuzații ușoare, iar Vaulin s-a confruntat cu greu în luptele sale legale.

Din aceste motive, ar putea fi mai bine să căutați în altă parte pentru toate nevoile dvs. de torent. Citiți mai departe pentru a afla ce site-uri funcționează ca alternative excelente la Kickass Torrents.

Kickass Torrents Alternative

Tot ce trebuie să faceți este să căutați cuvântul „Torrent” și veți găsi o listă interminabilă de opțiuni din care să alegeți. Cu toate acestea, nu este întotdeauna sigur să faceți clic pe un site web aleatoriu. Din acest motiv, aici este o listă de site-uri de torrent recomandate pentru a vă ajuta să vă setați în direcția corectă:

1. Torrenturi de Domeniu Public

Acest site web vă va oferi acces la o mie de filme de domeniu public care acoperă fiecare categorie și gen. Site-ul în sine este puțin datat, dar funcționează în continuare bine cu orice client BitTorrent. Partea cea mai bună este că veți fi 100% sigur că nu încălcați nicio lege privind drepturile de autor pe acest site torrenting.

2. Vuze

Vuze este în primul rând un client BitTorrent, dar are o secțiune specifică torrenturilor legale. Puteți găsi, de asemenea, o listă de opțiuni de torrenting legale pe pagina sa wiki. Lista vă va oferi mii de opțiuni de torrent din care să alegeți și acoperă totul, de la concerte până la torenturi academice.

3. Torrenturi Legit

Iată un alt site de torrenting care găzduiește doar torrenturi legale. Singura captură este că nu a fost actualizată din 2014. În ciuda acestui fapt, veți găsi în continuare o gamă de conținut descărcabil, cum ar fi jocuri, cărți, software, filme și muzică.

4. Arhiva Internet

Poate cel mai mare depozit legal de torrenturi, Internet Archive oferă zeci de milioane de opțiuni de torentare fără niciun risc de încălcare a drepturilor de autor. Puteți utiliza aproape orice client torrent pentru a descărca conținutul de pe site. Site-ul în sine recomandă câțiva clienți, inclusiv Vuzeul menționat anterior.

5. Golful Piratilor

Unul dintre concurenții pentru „cel mai folosit site de torrenting”, The Pirate Bay nu are nevoie de nicio introducere. Această opțiune tinde să fie luată offline din când în când, dar până acum a reușit întotdeauna să revină. Puteți găsi o selecție vastă de conținut legal gratuit pe TPB, dar fiți foarte precaut în căutarea dvs. TPB este cunoscut pentru capacitățile sale de piratare și ilegale.

6. 1337x

Acesta este un site relativ nou, care a crescut în popularitate după ce Kickass Torrents a ieșit offline. Acest depozit nu este considerat ca amenințător ca KAT sau TBP și încă nu-și împlinește utilizatorii cu anunțuri la stânga, la dreapta și la centru.

7. BitLord

Iată un site pe care îl recomandăm familiilor care sunt în torent, din cauza filerului său „fără conținut pentru adulți”. Puteți, de asemenea, să curgeți o cantitate mare de conținut direct de pe site.

Lista site-urilor care trebuie evitate:

Prin cercetarea noastră, am dat peste câteva site-uri de torrenting popularizate, care sunt pline de malware. Iată câteva dintre site-urile pe care credem că ar trebui să le evitați cu orice preț:

  • BitLord
  • Extratorrent (extratorrent.cd)
  • Get-Torrent
  • BitTheif
  • Torrentz2

Asigurați-vă că citiți întotdeauna comentariile înainte de a reda un fișier, veți afla dacă fișierul este corupt sau nu dacă utilizați un site cu o comunitate activă. De asemenea, aveți întotdeauna în funcțiune și funcționează programe anti-malware pe computer înainte de a începe torrenting-ul. În cele din urmă, asigurați-vă că vă feriți de conținutul nou „fierbinte”, deoarece acestea au cel mai mare număr de malware pe acestea.

Cum să vă protejați în timp ce se torrentează

Există multe opțiuni legale la care puteți recurge la conținutul torrent de pe internet. Acestea fiind spuse, multe dintre persoanele care folosesc site-uri pe care KAT nu o fac din intenție rău intenționată. Site-uri precum KAT, TPB, BitLord și 1337X testează activ toate torentele lor pentru a prinde orice fișier corupt. Cu toate acestea, nu funcționează întotdeauna. Malware-urile, în special spyware-urile, sunt foarte periculoase. Aveți nevoie de o anumită formă de protecție în timpul procesului de torrenting, iar VPN este cea mai bună opțiune.

VPN-urile vă vor ascunde IP-ul, în mod eficient ID-ul dvs. digital, în timp ce online. Acest lucru împiedică orice atacator să vă pirateze și să vă utilizeze sistemul într-un atac bot. De asemenea, îți ascunde traficul de ISP-ul tău, ceea ce înseamnă că nu vor putea vedea că te chinui. Cu alte cuvinte, ISP-ul dvs. nu va putea să vă accelereze conexiunea, să vă împiedice accesarea site-urilor web sau să vă spioneze comunicarea pe internet.

Vă sugerăm să folosiți ExpressVPN ca furnizor de servicii VPN. ExpressVPN are o politică de confidențialitate transparentă, care este pro-utilizator, criptare de grad militar, cele mai recente protocoale VPN și peste 2000 de servere la care să se conecteze. Puteți încerca serviciul cu politica lor de rambursare de 30 de zile, fără întrebări. Dacă acesta nu este serviciul pe care îl căutați, iată o listă cu principalele VPN-uri pentru torrente:

Alternative KrentAss Torrents – Concluzie

Aș dori să închei acest blog amintind cititorilor că torrentingul nu înseamnă neapărat implicarea în descărcări ilegale. În mod similar, și VPN este în primul rând o securitate cibernetică. Totuși, ceea ce decideți să faceți cu acesta este un risc pe care îl asumați. Noi la VPN Guru nu promovăm în niciun fel utilizarea acestor informații pentru activități rău intenționate sau ilegale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map