Cum să ascundeți adresa IP la descărcare Torrent

Cum pot ascunde adresa mea IP la descărcarea torentelor? uTorrent și bittorrent sunt clienți torrenți care permit utilizatorilor să descarce și să încarce fișiere prin P2P (Peer-to-peer) protocol. Aceasta înseamnă că toate partajarea fișierelor se întâmplă fără un server centralizat. Procesul în sine are atât beneficiile, cât și dezavantajele sale. Poate cel mai mare dezavantaj atunci când este torent este faptul că adresa IP se adaugă la a roi de torrent ori de câte ori ești peering / însămânțare un fișier torrent. In acest ghid de ajutor, veți găsi informații despre ce și cum să folosești VPN pentru a ascunde adresa IP la torrenting.


Cum să ascundeți adresa IP la descărcare Torrent

Cum să ascundeți adresa IP la descărcare Torrent

De ce ar trebui să ascund adresa mea IP atunci când se torrentează?

Așa cum am menționat anterior, de fiecare dată când descărcați / încărcați un fișier torrent, adresa dvs. IP este adăugată la un swarm torrent. Practic, asta înseamnă că oricine partajează același fișier vă poate vedea adresa IP. Ta ISP și trolluri de copyright vă pot urmări activitatea de descărcare. În cele din urmă, vă vor trimite un aviz de încălcare a dreptului de autor la adresa dvs. de e-mail. Astfel de cazuri sunt deosebit de frecvente în SUA, Australia, Canada, Suedia, Germania și Franța. Cu toate acestea, nu este tot felul de urâciune și tristețe. Inca poti ascunde-ți adresa IP când torrentează dacă folosești VPN.

VPN ascunde într-adevăr adresa mea IP atunci când face torrenting?

VPN înseamnă rețea privată virtuală Este un instrument care a fost folosit de mult timp de marile corporații și firme de avocatură. VPN permite oricui encryptraficul lor, ascunde adresa lor IP, și navigați pe web în mod anonim. Popularitatea VPN a crescut dramatic în ultimii doi ani din două motive principale. Primul este că puteți utiliza VPN pentru ocoliți restricțiile regionale și deblocați geo-restricționat site-uri web cum ar fi Hulu, HBO Go, Netflix, și BBC iPlayer.

Al doilea motiv, și cel mai relevant pentru torrente, este că poți descărcați / încărcați fișierele torrent în mod anonim ori de câte ori sunteți conectat la un server VPN. Cum functioneazã? Ei bine, odată ce sunteți conectat la un server VPN, dvs. adresa IP reală este mascată. În schimb, site-urile și aplicațiile vor vedea doar versiunea Adresa IP a serverului VPN. Nimeni nu vă va putea urmări adresa IP în roiul torrent.

Cum să configurați VPN pentru a ascunde adresa IP la descărcare Torrent?

Configurarea VPN la ascunde-ți adresa IP când torrenting nu este atât de dificil cum crezi. Dacă vrei să rămâi anonim cand descărcarea torentelor, urmează doar acești pași.

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN cu servere VPN rapide dacă nu ați făcut-o deja. Utilizarea servicii VPN gratuite are multe dezavantaje. De obicei, serverele VPN gratuite sunt supraîncărcat. Asta înseamnă că descărcarea unui fișier torrent poate avea vârste.
 2. Descărcați și instalați Aplicație VPN pe dispozitivul pe care îl torci. Aplicațiile VPN sunt disponibile pe PC, Mac, iOS, Linux, și Android.
 3. Mergi la www.whatismyip.network și notează adresa IP.
 4. Conectați-vă la un server VPN prin aplicația VPN. Reveniți la www.whatismyip.network și asigurați-vă că adresa dvs. IP s-a schimbat.
 5. Dacă vedeți o nouă adresă IP, este cea a serverului VPN la care sunteți conectat.
 6. Ai reușit ți-ai ascuns adresa IP. Acuma poți descărcați în mod anonim torentele.

Există o mulțime de furnizori VPN la care puteți utiliza ascunde-ți adresa IP când torrenting. ExpressVPN este posibil cel mai bun dintre toate. Iată lista mea despre tservicii VPN op la descărcați în mod anonim torentele.

Usenet ca o alternativă Torrent

Dacă dorești descărcați fișiere video, muzică sau software fără a utiliza, fără a fi nevoie să adăugați adresa IP la un rorent torrent, utilizați Usenet în loc de Bittorrent. Usenet nu utilizează protocolul P2P. În schimb, trebuie să descărcați toate fișierele dvs. de la un server centralizat. Asta înseamnă că puteți descărca fișiere la capacitatea maximă de lățime de bandă. Cu Usenet, toate descărcările sunt SSL criptat. Cu alte cuvinte, Usenet este ambele mai repede și mai sigur decât Bittorrent. Dacă doriți să încercați Usenet, consultați unul dintre cei mai importanți furnizori Usenet enumerați mai jos.

Link RankProvider
vizita-furnizori de
Perioada de încercare gratuită de 14 zile
2vizita-furnizori de
Gratuit 30 GB pentru 2 săptămâni
3vizita-furnizori de
Încercare gratuită
4vizita-furnizori de
Încercare gratuită
5vizita-furnizori de

Cum să ascunzi adresa IP când torrenting? Utilizați VPN.

Dacă sunteți serios în privința vieții private, și nu vreți să fiți prinși descărcarea fișierelor torrent, trebuie să folosești VPN. Dacă alegeți să nu o faceți, vă recomandăm să folosiți mai bine Usenet în loc de uTorrent pentru a vă pune mâna pe filme preferate, emisiuni TV sau software online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map