ЕкпрессВПН вс ВипрВПН – Упоредни преглед

ЕкпрессВПН вс ВипрВПН, обојица су велика имена у ВПН индустрији, а обоје имају значајну групу лојалних претплатника. За свакога ко је нови на ВПН-у, избор између ова два може бити помало тежак, поготово ако нисте баш сигурни шта нуди било која услуга или поврх тога, такође нису толико упознати са техничким условима повезаним са овом једноставном технологијом. Ако то звучи попут вас, ми ћемо вам помоћи кроз овај преглед упоређујући шта можете очекивати од обе услуге и показаћемо вам факторе на које морате узети у обзир приликом разматрања ВПН услуге.


ЕкпрессВПН вс ВипрВПН

ЕкпрессВПН вс ВипрВПН

ЕкпрессВПН вс ВипрВПН упоређивање

Имајте на уму да упркос чињеници да наши налази могу упућивати према томе да је један од пружатеља услуга бољи од њих двојице, свесни смо да сваки купац има своје посебне потребе које мора да испуни. Стога не бисте требали бити под било каквим притиском ако закључимо да одређени провајдер надмашује другог, али би потоњи био најприкладнији за ваше потребе. Одвојите време и тестирајте оба пружаоца услуга, користећи информације из нашег прегледа као своје опште знање. Такође можете погледати наш ЕкпрессВПН преглед и ВипрВПН рецензију за више информација. Почнимо поређење ЕкпрессВПН са ВипрВПН.

Цене & Плаћање

Почећемо од фактора за који мислимо да многи купци узимају у обзир чак и пре него што размотре што свака услуга може да понуди; цена пакета За месец дана претплате, ЕкпрессВПН наплаћује 12,95 УСД, док ВипрВПН наплаћује 9,99 УСД за исто трајање. Трајање од 6 месеци и годину дана наплаћује се 59,94 УСД и 99,84 УСД ЕкпрессВПН, а 59,94 УСД и 80,04 УСД респективно ВипрВПН. ЕкпрессВПН је очигледно скупљи избор, али само за пакет од једног месеца и целе године. Њихова 6-месечна цена претплате је иста за оба пакета, тако да ако сте испробали 30-дневну гаранцију поврата новца коју су обоје понудили и већ се одлучили, опција са 6 месеци спречава фактор цене без обзира.

Приватност & Сигурност

Један елемент који бисте требали пажљиво сагледати када разматрате колико је приватна ваша ВПН услуга, треба бити да ли они чувају вашу историју прегледавања или не.. ЕкпрессВПН има седиште на Британским Девичанским острвима где се не примењују закони о задржавању података, али би се, међутим, ВипрВПН, ако се налази у САД, могао приморати да преда информације свог купца. То значи, користећи праву технологију, влада би могла да прати историју прегледавања до одређеног корисника, а више их не чини анонимним. Корисници који се региструју на ВПН провајдера искључиво ради високог нивоа сигурности могу то искључити, тако да ЕкпрессВПН има предност над ВипрВПН искључиво зато што својим клијентима гарантује потпуну приватност јер не пријављују или не бележе ниједну историју прегледавања..

Брзина

Иако већина људи зависи од интернетских тестова како бих утврдила колико је брза веза, наставио сам и тражио софтвер који ће дати више информација о брзини којом бих се бавио. Испада да је ЕкпрессВПН био бољи избор између њих двојице са 100% брзином, у поређењу са ВипрВПН’с пристојних 80%. Упркос чињеници да ВипрВПН у потпуности поседује све њихове сервере, они још увек нису могли да одговарају квалитету оних под ЕкпрессВПН мрежом. ВипрВПН-ови сервери такође наилазе на значајан губитак брзине и то даје ЕкпрессВПН-у још једну марку над ВипрВПН.

Кад се ради о брзини сервера, доследност је такође важна и изгледа да је ЕкпрессВПН ту чињеницу врло добро разумео. Све њихове локације на серверу нуде сталну брзину везе са близу нула пада. ВипрВПН такође нема падавину, мада се услуга не може упоредити са смањеним нивоом падова брзине који нуди ЕкпрессВПН.

Сервер Нетворк

Што више сервера има ВПН услуга, дужа је листа гео-рестриктивних канала и веб локација којима се може приступити путем те мреже. ЕкпрессВПН учинили су много да осигурају да су њихови сервери добро распоређени међу земљама широм света, а ово је учинило да привуче велики број корисника. Са друге стране, чињеница да ВипрВПН приватно поседује све своје сервере такође је прилично импресивна, јер имају потпуну контролу над управљањем својим клијентима. Њихова локација у преко 50 земаља и бројање такође су велика предност

Све у свему, ЕкпрессВПН има већу мрежу сервера, што значи да можете приступити садржају из више земаља него што бисте могли под мрежом ВипрВПН..

Подршка муштеријама

Важно је да тим за бригу о купцима било ког пружаоца услуга буде доступан у сваком тренутку да пружи помоћ када је то потребно и да обезбеди да се сви проблеми клијента разреше кад год се појаве. На овом фронту су и ЕкпрессВПН и ВипрВПН учинили много како би се осигурало да се проблеми са купцима брзо сортирају и да се тимови састоје од добро обучених појединаца који су спремни да се баве било чиме што им може бити бачено. Обе услуге су својим клијентима пружиле могућност ливе цхат-а, па чак и одговарају на директне поруке е-маила. Могли бисмо закључити да су и ЕкпрессВПН и ВипрВПН једнаки што се тиче добре услуге купцима.

Компатибилност уређаја

Све више и више ВПН услуга напорно ради на томе да сав њихов софтвер неометано ради на свим уређајима које би њихови купци желели да шифрирају.. ЕкпрессВПН и ВипрВПН нису изузеци, јер су два провајдера осигурала да њихове апликације раде на вашим Виндовс, Андроид, иОС, ПлаиСтатион и Линук уређајима, осигуравајући вам интернетску заштиту без обзира на уређај који сте одлучили да користите.

Ако бисте радије да сви уређаји користе ВПН везу без потребе за подешавањем сваког од њих, онда би паметан начин да се то постигне било да прво подесите свој рутер са ВПН, а затим да интернетска веза буде дистрибуирана широм вашег кући или канцеларији преко Вифи-ја. На овај начин ће сви ваши уређаји бити заштићени и ниједан од њих неће вас изложити било каквим безбедносним претњама на мрежи.

Додатне функције

Технологија данас наставља да се развија великом брзином и као таква ВПН компаније имају обавезу да понуде најновије и најзначајније алате и функције, ако им је уопште стало да остану као први избор свог купца. ЕкпрессВПН и ВипрВПН су овде готово врат и врат, при чему је ВипрВПН одбачена једна посебна карактеристика коју ЕкпрессВПН има, а они немају. То би био избор да сачувате ИП вашег омиљеног сервера. Иначе, оба провајдера нуде функције као што су прекидач за укидање, интерфејс-пријазан интерфејс, невидљиви режим и подешавања прилагођена бујици.

Закључак: ЕкпрессВПН вс ВипрВПН

Ако сте држали резултат, ЕкпрессВПН испада као бољи ВПН од ова два, али випрВПН заиста не победи великом маржом. Ако тражите џепни избор који не представља компромис у погледу вредности, онда би ВипрВПН требао бити ваш избор, али у целини, ЕкпрессВПН подржава висок стандард и ниво услуге, оправдавајући прилично скупу цену за претплату..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map