Истина иза неограничене доживотне ВПН претплате

Изгледи за добру погодност увек су примамљиви. А кад је то нешто “неограничено”, људи не губе време на то што скачу. Од неограниченог времена за разговор до неограниченог интернетског података, тешко је противити неограничен посао. Продавци на тржишту су свесни предлога вредности представљених „неограниченим“ понудама и довољно су паметни да намаму потрошаче да купују оно што продају. Када је у питању ВПН, имате могућност плаћене или бесплатне услуге. И бесплатне и плаћене ВПН услуге долазе са својим предностима и недостацима, а бесплатне услуге често долазе са великим ограничењима попут строге месечне квоте података и само неколико сервера. Имајте на уму да бесплатни ВПН-и нису баш бесплатни; они морају зарадити новац и то учинити тако што ће брзо испразнити ваше податке. Често је тешко пратити своје податке када користите бесплатан ВПН. Многи људи активно траже добављаче ВПН услуга за цео живот. Другим речима, добијате неограничену ВПН претплату за цео живот плаћањем једнократне претплате. Али да ли су ови послови легални или је то једноставно случај „превише добро да би било истинито“?


Истина иза неограничене доживотне ВПН претплате

Истина иза неограничене доживотне ВПН претплате

Доживотна ВПН услуга

Постоји нешто атрактивније од бесплатних ВПН-а, а то су доживотне ВПН-е. То укључује куповину услуге једнократним плаћањем, а затим уживање у њој бесплатно током живота ВПН-а. Једнократна уплата је обично масовна, али не морате више ништа да плаћате. Нема месечних стопа. Ако пажљиво погледате на Интернет, постоје невероватне понуде и попусти на ове неограничене или доживотне ВПН, а понуде су примамљиве.

На пример, понекад се ове неограничене ВПН претплате продају за само 20 УСД. То значи да једнократно плаћате 20 УСД, а затим уживате у ВПН-у онолико дуго колико га употребљавате. Стварна цена могла би бити негде око 300 долара, али понуде и попусти снижавају цену на 20 долара. Није ли то невероватно?

Да, јесте. Чешће се догађа да се догађа много више од онога што примећујемо. Ове мега понуде обично не продају директно добављачи ВПН услуга, већ заправо препродавачи трећих страна. Иако могу дати пуно логичних објашњења на свом вебсајту како си могу приуштити да дају тако велике понуде, вриједно је одвојити време да ископате дубље и сазнате истину.

Будите свесни ВПН преваре

Врло често када прегледате препродавача на Гооглеу, наићи ћете на преваре и преваре и умањивање услуга повезаних са њима. Пре него што верујете било којој од ових понуда, увек је боље да проверите рецензије и да се мало распитате како бисте дошли до дна.

Једноставан разлог зашто су такве понуде нереалне је тај што ВПН-ови требају зарадити новац. Када животну услугу пружите за само 20 УСД, не можете да одржавате сервере широм света нити имате сопствене мобилне и десктоп апликације. То је непрактично и дефинитивно пословни модел који неће успети што говори много чак и када предузећа послују добро у Америци због нижих пореза и мање прописа.

Основни циљ ових услуга је намамити што је више могуће људи и добити свој новац унапред. Радећи то, купци ризикују свој новац само да би посао изненада угасио.

Па како ове сјеновите ВПН компаније зарађују? Може се са сигурношћу претпоставити да не праве новац од претплате, тако да мора постојати нека друга опција. И обично укључује продају података о купцима и записника трећим лицима попут рекламних партнера. Стога не само да ризикујете свој новац, већ и приватност.

Како одабрати ВПН услугу?

У идеалном случају ВПН током целог живота треба да вам траје, али ако се посао нагло затвори, нема повратка новца ни уживања у услузи. Верујући да је посао превише добар да би био истинит, купци се на крају преваре и преваре. Купци морају бити свјеснији и мало истраживати прије него што вјерују било којој трансакцији коју виде на мрежи.

Да не бисте били преварени, најбоље је да донесете примамљиве понуде и потражите цењену ВПН услугу. Постоји неколико познатих ВПН-а који нуде добар износ за ваш новац и пружају квалитетну услугу. Као и било који одрживи пословни модел, ове услуге наплаћују једнократно, а затим номиналну месечну накнаду. Напокон, ВПН се користи за безбедност на мрежи, а услуга која није одржива сама по себи не може пружити сигурност својим претплатницима..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map