Cum se utilizează Usenet pentru descărcare – Ghid pentru începători

Cum se utilizează Usenet? Deci, probabil că ați auzit despre Usenet și despre cum este o alternativă mai bună. Pentru a începe cu Usenet este nevoie de cunoștințe de bază. În acest tutorial, vom acoperi toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a începe să utilizați Usenet pentru a descărca video, audio, imagini și software pe computer sau Mac. Deși există multe modalități de a profita la maximum de Usenet, voi folosi o abordare minimalistă în acest ghid. Asta înseamnă că lucrurile sunt păstrate cât se poate de simplu, pentru că majoritatea cititorilor nu vor avea niciun fel de experiență cu Usenet, newsreaders sau NZB.


Cum să descărcați filme cu Usenet?

Cum se utilizează Usenet pentru descărcare – Ghid pentru începători

Începeți cu Usenet – Index Index

Cum se utilizează Usenet – Rezumat

Datorită faptului că Usenet este un serviciu premium, va trebui să vă înscrieți cu un serviciu Usenet. Cantitatea reală de date pe care le descărcați de pe serverul Usenet determină cât va costa un cont Usenet pe lună.

În mod similar utilizatorului Bittorrent, aveți nevoie de un client pentru a accesa un server Usenet. Ați putea încerca SABnzb, Unison sau URD, dar vă recomandăm să folosiți șeful de știri al serviciului Usenet dacă este disponibil, deoarece acestea fac lucrurile mult mai ușoare.

Nu în ultimul rând, este necesară și sursa care indexează fișierele Usenet. Un grup de știri face doar asta. Gândiți-vă la aceasta ca la o alternativă Pirate Bay sau KickAss Torrents pentru Usenet. După ce găsiți fișierele pe care doriți să le descărcați, pur și simplu trimiteți adresa URL a acelui fișier clientului dvs. Usenet. Newshosting Newsreader a integrat multe grupuri de știri, așa că tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele fișierului pe care doriți să îl descărcați în bara de căutare..

Dacă doriți să căutați manual grupuri de știri, puteți utiliza Google și puteți căuta termeni precum „cel mai bun grup de știri pentru videoclipuri” sau „cel mai bun grup de știri pentru audio”..

În mod alternativ, puteți căuta conținut pentru descărcare folosind Usenet utilizând Căutarea grupului de știri al UsenetServer.

Primul pas: Alegerea serviciului Usenet

Descărcările rapide Usenet depind în principal de două aspecte. Trebuie să folosiți un client bun de știri, dar ceea ce este mai esențial este furnizorul Usenet la care sunteți abonat. Viteză, timp de reținere, criptare SSL, conexiuni multiple, și disponibilitatea conținutului. toate fac sau rup un serviciu Usenet. Având în vedere numărul mare de furnizori Usenet disponibili, am pregătit o listă cu cei mai buni furnizori Usenet în 2017.

Link RankProvider
vizita-furnizori de
Perioada de încercare gratuită de 14 zile
2vizita-furnizori de
Gratuit 30 GB pentru 2 săptămâni
3vizita-furnizori de
Încercare gratuită
4vizita-furnizori de
Încercare gratuită
5vizita-furnizori de

Pasul 2: Configurarea unui Newsreader

Pentru a descărca videoclipuri sau fișiere audio prin Usenet, aveți nevoie de un client special numit Newsreader. Există gratuit Newsreaders, cum ar fi SABnzbd, pe care le puteți descărca și utiliza pe PC, Mac sau Linux. Cu toate acestea, Newshosting și alte servicii Usenet premium oferă utilizatorilor lor clienți gratuit Newsreader.

În cazul în care decideți să folosiți SABnzbd sau alte Newsreaders gratuite, vi se va solicita să introduceți numele de utilizator, parola și adresele serverului NNTP în timpul procesului de configurare. Adresa serverului NNTP poate fi găsită pe site-ul furnizorului Usenet.

Pasul 3: Găsirea conținutului pentru descărcare

Pentru a căuta și găsi fișiere video sau fișiere audio pentru a fi descărcate prin Usenet, aveți nevoie de un grup de știri care să indexeze fișierele Usenet. Din nou, Newsreader Newshosting vă salvează tot efortul. Puteți căuta pur și simplu orice fișiere pe care doriți să le descărcați prin aplicația lor.

Cum se utilizează Usenet – VPN pentru adăugarea confidențialității

Majoritatea furnizorilor Usenet nu păstrează jurnalele și oferă criptare SSL. Totuși, ai putea și tu utilizați VPN pentru a obține un nivel și mai mare de criptare. VPN, de asemenea împiedică ISP-ul să vă aglomereze viteza de descărcare a grupului de știri. Pe scurt, utilizarea Internetului când sunteți conectat la un VPN este mult mai bun decât fără el.

VPN este o rețea privată virtuală. Când vă conectați la un server VPN, practic criptați tot Internetul trafic. Astfel, vei putea folosiți internetul în mod anonim. Nu mai epuizare ISP. Am pregătit o listă cu furnizori de top VPN pe care îi puteți utiliza împreună cu Usenet.

Link-uri utile

 • Ce este Usenet?
 • În comparație cu Usenet și Torrents.
 • Cum să difuzați Usenet pe Kodi?
 • Usenet este legal și sigur de utilizat?

Noțiuni introductive cu Usenet – Înfășurați

Fiind un începător Usenet, este posibil să găsiți câteva aspecte ale utilizării acestei metode de descărcare dificil de înțeles. Totuși, lucrurile devin mult mai ușoare odată ce obțineți acest lucru. Simțiți-vă liber să postați un comentariu mai jos în cazul în care aveți nevoie de ajutor suplimentar despre începerea cu Usenet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map