Како се Усенет користи за преузимање – Водич за почетнике

Како се користи Усенет? Дакле, вероватно сте чули за Усенет и како је то боља алтернатива. За почетак употребе Усенета потребно је неко основно знање. У овом туториалу ћемо покрити све основе које су вам потребне да бисте започели са употребом Усенета да бисте преузели видео, аудио, слике и софтвер на свој ПЦ или Мац. Иако постоји много начина да најбоље искористим Усенет, у овом водичу ћу се послужити минималистичким приступом. То значи да се ствари одржавају што је једноставније јер већина читалаца неће имати искуства са Усенетом, читачима новина или НЗБ-ом.


Како преузети филмове помоћу Усенета?

Како се Усенет користи за преузимање – Водич за почетнике

Започните с Усенетом – Индекс садржаја

Како се користи Усенет – Резиме

Због чињенице да је Усенет врхунска услуга, мораћете да се пријавите на Усенет услугу. Стварна количина података коју преузмете са Усенет сервера одређује колико ће Усенет рачун месечно коштати.

Слично као уторрент Битторрент-а, потребан вам је клијент за приступ Усенет серверу. Можете испробати САБнзб, Унисон или УРД, али препоручујемо да користите читач вести ваше Усенет услуге ако је доступан, јер ствари знатно олакшавају.

И последње, али не најмање битно, потребан је и извор који индексира Усенет датотеке. Невсгроуп ради управо то. Замислите то као Пирате Баи или КицкАсс торенте алтернативу за Усенет. Једном када пронађете датотеке које желите да преузмете, једноставно пошаљите УРЛ те датотеке вашем Усенет клијенту. Невсростинг-ов Невсреадер је интегрисао многе групе вести, тако да све што требате да урадите је да унесете назив датотеке коју желите да преузмете у траку за претрагу.

Ако желите да ручно претражите Невсгроупс, можете да употребите Гоогле и тражите термине као што су „најбоља група за видео снимке“ или „најбоља група за аудио вести“.

Алтернативно, можете да тражите садржај за преузимање помоћу Усенет-а помоћу УсенетСервер-ове претраге вести.

Први корак: Одабир Усенет услуге

Брза преузимања Усенет-а углавном зависе од два аспекта. Морате да користите доброг клијента за читање вести, али оно што је најважније је Усенет провајдер на који сте претплаћени. Брзина, време задржавања, ССЛ енкрипција, више веза, и доступност садржаја. сви чине или прекидају услугу Усенет. Обзиром на велики број Усенет провајдера на располагању, припремио сам листу најбољих Усенет провајдера у 2017. години.

РанкПровидер Линк
посетиоци
14 дана бесплатног пробног периода
2посетиоци
Бесплатно 30 ГБ за 2 недеље
3посетиоци
Бесплатна реклама
4посетиоци
Бесплатна реклама
5посетиоци

2. корак: Постављање читача вести

Да бисте преузели видео или аудио датотеке преко Усенета, потребан вам је посебан клијент који се зове Невсреадер. Постоје бесплатни читачи новина као што је САБнзбд који можете преузети и користити на ПЦ-у, Мац-у или Линуку. Међутим, Невсхостинг и остале премиум Усенет услуге пружају својим корисницима бесплатне Невсреадер клијенте.

У случају да одлучите да користите САБнзбд или друге бесплатне читачице новина, од вас ће се затражити да унесете корисничко име, лозинку и ННТП адресе сервера током поступка подешавања. Адреса ННТП сервера се може наћи на веб локацији вашег провајдера Усенет.

Корак 3: Проналажење садржаја за преузимање

Да бисте претраживали и пронашли видео или аудио датотеке за преузимање путем Усенета, потребна вам је Невсгроуп која у основи индексира Усенет датотеке. Опет, Невсростинг Невс Реадер штеди сав труд. Једноставно можете да тражите све датотеке које желите да преузмете преко њихове апликације.

Како се користи Усенет – ВПН за додатну приватност

Већина Усенет провајдера не води евиденције и нуди ССЛ енкрипцију. Међутим, и ви бисте могли користите ВПН да бисте постигли још већи ниво шифрирања. ВПН такође спречава брзину преузимања ваше групе вијести да ваш интернетски понуђач угуши брзину. Укратко, коришћење Интернета док сте повезани на ВПН је много боље него без њега.

ВПН је виртуелна приватна мрежа. Када се повежете на ВПН сервер, у основи криптирате сав свој Интернет саобраћај. Тако ћете моћи користите Интернет анонимно. Нема више прислушкивања ИСП-а. Припремио сам списак врхунских ВПН провајдера које можете користити заједно са Усенет-ом.

Корисни линкови

 • Шта је Усенет?
 • Усенет вс Торрентс у поређењу.
 • Како преносити Усенет на Коди?
 • Је Усенет законит и безбедан за употребу?

Први кораци са Усенет-ом – завршите

Будући да је Усенет новак, можда ћете наћи неке аспекте употребе ове методе за преузимање тешко схватљиво. Ствари постају много једноставније кад се једном закачите за то. Слободно објавите коментар у наставку у случају да вам је потребна додатна помоћ око започињања употребе Усенета.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map