Сцена – Први икада позоришни струјни канал

На тржишту постоји више од 200 услуга стриминга које нуде публици која приказује разне канале за забаву и вести. Међутим, у земљи не постоји струја позоришних представа. Сада ће по први пут постојати једна наменска струјна мрежа за позоришне представе, која ће се покренути крајем овог лета. Фаза, ливе стреаминг позоришних представа ће почети у августу. Прва верзија ће бити бесплатна верзија за гледаоце и полако након што се модел постави, компанија ће у октобру представити верзију засновану на претплати. Стреаминг уживо ће садржавати Броадваи емисије, сценаристе, реалити емисије и серије, талк схове, документарне филмове, концерте и слично као позориште за публику..


Сцена - Први икада позоришни струјни канал

Сцена – Први икада позоришни струјни канал

Шта је позорница?

Бесплатна претплата приказује преглед оригиналних програма који су у продукцији, документарних филмова и неких лиценцираних филмова. Покретање претплате укључиват ће укупно 500 сати програма. Цена претплате још увек није објављена.

У почетку ће публика у Америци моћи да приступи Фаза. За међународну претплату публика треба да сачека до 2019. Компанија није најавила партнерство са водећим стреаминг пролазима као што су Цхромецаст, Аппле и Року.

Председавајући мреже, генерални директор и суоснивач компаније Рицх Аффаннато рекао је да тим ради на Стаге готово две године. Рекао је да је тим цијело вријеме тим тим био заузет талентом и развојем платформе, а истовремено је набављао постојеће садржаје и осмишљавао нове и ексклузивне програме.

Према ријечима извршног директора, мисија Стаге је да позориште свима омогући на даљину. Идеја је да се за ширење позоришних дела међу масама користе технологија и услуге преноса уживо. Донедавно су услуге стриминга биле ограничене на популарне програме и скрипте за серију.

Сцена жели да све то сада промени. Жели увести забаву сценских продукција у уређаје корисника. Ако успе, Стаге ће започети нову фазу револуције у позоришном послу. Донијет ће свјежу перспективу позоришној индустрији и понудити поједностављену верзију позоришних представа за љубитеље позоришта.

Узорак програма

Ево примера програма који ће бити доступни кроз фазу.

 • Студијске сесије: Овај програм говори о прослави композиције музичког позоришта. Снимак је у њујоршком студију звучних студија назван Тхе Повер Статион. Одвија се пред публиком уживо и свака епизода истражује историју композитора и његово дело. Представа је акустична, изводе је звезде Броадваиа укључујући Цхита Ривера, Хеиди Блицкенстафф и Манди Гонзалез.
 • ЦроссОверс: Ово је полусатни талк схов који се снима пред публиком уживо. Програм садржи интервју један на један са глумцем који је из позоришта прешао у неку другу врсту медија (или обрнуто). Постоји и део где публика може постављати питања. Истражиће теме попут тешкоћа са којима се суочавају извођачи у индустрији, трговинске алате и још много тога.
 • Следећи сјајни амерички мјузикл: Ово је реалити такмичарски програм где ће публика доживети нове музикале представљене за победу у продукцији Броадваиа. Сваке недеље екипе које учествују бирају певаче и плесаче који ће изводити делове мјузикла пред судијама. Након елиминационог круга у првој фази, наступиће четворица финалиста. У финалу ће судско веће и интернет публика гласати за победника следећег Великог америчког мјузикла.
 • Филмови, лиценцирани садржаји и документарни филмови да ли су остали програми уживо укључени у Стаге. Садржај лиценцираног броја садржи „стандби“, „наступ“, „Броадваи Идиот“, „артист лоунге ливе“ (ово ће садржавати живот соло уметника на пољу музичког театра и част каталога сјајних песама из њихове продукције ).

Остали на овом пољу

Сцена је дошла у право време када је била потребна промена емисија у позоришту уживо. Ово је неискоришћена индустрија за ливе стреаминг сврхе. Једини други истакнути играч на овом пољу је БроадваиХД. Такође нуди корисницима програмирање фазе до стриминга. Има библиотеку снимака позоришних представа уживо.

Што се тиче пословања, нико не зна колико добро БроадваиХД, који се налази у приватном власништву, ради у овој индустрији. Међутим, нема садржаја, јер компанија стално додаје снимке нових броадваи емисија. Постоје и други програми из целе земље који су такође укључени у њену понуду.

До сада су детаљи програмирања на Стагеу мутни. Међутим, информације које је изнијела компанија довољне су да било који љубитељ позоришта барем испроба модел бесплатне претплате, пре куповине пуне верзије. Нико не може предвидети колико ће добро и колико лоше пословати овај посао, али заиста је то велики корак.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map