5 разлога зашто бисте требали користити ДуцкДуцкГо као свој претраживач

Гоогле је једноставно најпопуларнији претраживач на свету. Толико да је Гоогле сада глагол. Да, Гоогле, не претражујемо на мрежи. Упркос постојању других претраживача, као што су ДуцкДуцкГо, Иахоо и Бинг, ништа никада није успело да победи свеприсутност Гооглеа. Ако постоји подразумевани претраживач, то мора да буде Гоогле. Исто се односи и на веб прегледаче. Од Фирефока и Сафарија до Интернет Екплорера и Гоогле-овог Цхроме-а, постоји само неколико веб претраживача који доминирају на тржишту. Они су бесплатни, долазе унапред инсталирани на већини уређаја и уживали су у огромној популарности током година. Не морате два пута да размислите пре преузимања или коришћења било ког од ових прегледача, јер их сви користе.


5 разлога зашто бисте требали користити ДуцкДуцкГо као свој претраживач

5 разлога зашто бисте требали користити ДуцкДуцкГо као свој претраживач

Праћење путем интернета постало је озбиљно питање

Све је било у реду до недавног крађа података и кршења сигурности свуда. Од друштвених мрежа које крше приватност на мрежи до владиних агенција које претражују корисничке податке, јављају се такве забрињавајуће вијести сваког минута или тако нешто.

Непотребно је рећи да је обичан корисник интернета забринут за своју безбедност на мрежи. Застрашивање је само порасло када је америчка влада отворено давала добављачима интернетских услуга дозволу да прате и прикупљају корисничке податке по вољи. У већини случајева корисник ни не сазна да се њихове информације прикривају и краду.

Ствари постају страшније када обична особа открије да вољени претраживач Гоогле и прегледачи попут Фирефока и Цхрома редовно прате своје мрежне активности. Постоје различите технологије праћења које се користе за надгледање информација и њихово коришћење на било који начин. Прикупљене информације могу се користити у рекламне сврхе или за помоћ владиним агенцијама.

Велики број људи се не брине о таквим проблемима и наставља да користи популарне прегледаче. Али све већи број људи почео се буди због интернетских пријетњи приватности и увијек траже сигурније алтернативе.

Шта је ДуцкДуцкГо?

Унесите ДуцкДуцкГо, бесплатан претраживач и проширење веб прегледача који не прате ваше активности. Осим што вам омогућава да претражујете путем интернета, мисија ДуцкДуцкГо-а је да заштити интернет активности корисника и заштити њихову приватност. Ниједан од популарних претраживача то не чини.

Они су сви ту да тајно прикупљају и користе ваше податке. ДуцкДуцкГо се разликује по томе што је претраживач и проширење прегледача који вас штите на мрежи.

Откако је настао 2008. године, ДуцкДуцкГо је изградио базу милиона корисника. Омогућава сигурну и бесплатну услугу којом може користити било ко у свету. И даље користи исти стари претраживач?

Зашто бисте требали користити ДуцкДуцкГо као свој претраживач

Ево пет разлога због којих морате користити проширење веб прегледача ДуцкДуцкГо.

Можете да прегледате само шифроване сајтове

Када користите обичан прегледач, обично се пребацује на нешифровану страницу веб локације, чак и ако није заштићен, јер се брже учитава. Међутим, када користите ДуцкДуцкГо, бићете преусмерени на само шифроване веб локације. Све веб странице које прегледавате на ДуцкДуцкГо су сигурне и шифроване и чувају ваше податке безбедним.

Постоје опције за препознавање и блокирање пратилаца

Неколико веб страница има Гоогле и Фацебоок трагаче у њима. Да, чак и ако насумично отворите веб страницу, можда је инсталиран трацкер. Овај трацкер прати ваше мрежне активности и прикупља ваше податке. Проширење ДуцкДуцкГо такође их блокира, тако да имате сигурно искуство прегледавања.

Морате схватити правила о приватности на више локација

Није могуће да корисник посети сваку веб локацију посебно и провери њихове политике приватности. Већина корисника се чак и не труди да прочита правила о приватности веб локација пре него што им приступе. ДуцкДуцкГо олакшава тим корисницима декодирањем политика о приватности милиона веб локација. База података се зове Услови коришћења услуге нису прочитани и редовно се ажурирају.

Ваша безбедност није угрожена

ДуцкДуцкГо је претраживач изграђен на обећањима о потпуној приватности интернета. Компанија јасно изјављује да се активност корисника уопште не прати. У ствари, пратиоци са других страница могу бити блокирани. Када користите ДуцкДуцкГо, можете имати мир да су ваши подаци сигурни и да их не краду.

Бесплатно је и лако се користи

ДуцкДуцкГо је бесплатан за употребу и једноставан је као и било који други претраживач. Чак и када имате други прегледач, можете додати ДуцкДуцкГо као проширење за прегледач и уживати у приватности на мрежи. Једноставност и једноставност чине ДуцкДуцкГо тако популарним код више људи.

ДуцкДуцкГо – Шта даље за претраживаче оријентисане на приватност?

ДуцкДуцкГо можда и није најпознатији претраживач данас, али како свакодневна свест корисника интернета расте, тако ће се повећати и њихово интересовање за онлајн решења оријентисана на приватност. Нема сумње да ће доћи време за претраживаче који дају приоритет приватности њихових корисника.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map