Како деблокирати Омегле помоћу ВПН-а или прокија

Како да деблокирајте Омегле Цхат у школи, послу, на факултету или било где друго? Омегле је забавно ћаскање које вас повезује са случајним људима из целог света. То је једно од оних сајтова на које се пријављујете када имате неколико слободних минута између дана. Ако сте чули за то и покушали безуспешно да то покушавате, вероватно је због тога што је саобраћај из вашег региона блокиран из једног или другог разлога. У овом прегледу мало ћемо детаљније погледати историју веб локације и шта можете да урадите да бисте приступили услузи.


Како деблокирати Омегле помоћу ВПН-а или прокија

Како деблокирати Омегле помоћу ВПН-а или прокија

Омегле је објаснио

Идеја Омегле-а била је да обезбеди анонимни простор за ћаскање где корисници могу да започну разговор са другим насумично одабраним корисницима из целог света. Било је то дете једног Леифа К-Броокса, који је имао 18 година када је дошао и успоставио службу.

Након пријаве на веб локацију није потребна регистрација; Све што требате је да кликнете дугме, а на другом крају линије имаћете некога другог за разговор. На почетку су корисници могли разговарати једни с другима само путем текста, али с временом је веб локација увела могућности за видео ћаскање, тако да ћете се буквално суочити са случајним странцем.

Временом је услуга постала толико популарна јер се толико људи одушевило идејом да разговарају са насумичним људима све време. То је довело до увођења Омегле апликације која омогућава људима да разговарају чак и у покрету.

Како то ради

Под условом да имате више од 13 година, Омегле услуга вам је отворена без обзира одакле долазите. Корисници млађи од 13 година можда ће требати надзор одраслих, али то је све. Једном када се пријавите, не морате чак да уносите своје име за конзолу за ћаскање. Постоје само ‘Ти’ и ‘Странац’. Такође можете да завршите сесију ћаскања кад год желите.

У случају да желите странца са којим бисте имали неколико заједничких ствари, дозвољено вам је да одредите неке теме које би друге кориснике могле да занимају. Сервис ће затим претражити корисника који има готово иста интересовања и повезати вас двоје заједно. Ако вам се не свиђа разговору, можете одабрати ‘шпијунски’ режим где постављате одређену тему и гледате како се разговара без могућности придруживања разговору.

Зашто би Омегле могао бити забрањен?

Упркос поштеним намерама оснивача, многи су претворили услугу у експлицитну платформу за дељење где се преносе сви облици непристојног садржаја. Власници сајтова тврде да надгледају и модерирају четове, али такође нису у потпуности у стању да одржавају све чисто. Због тога велики број ИСП-а одлучује да сајт буде на њиховој црној листи, тако да нико у њиховој мрежи не може добити приступ локацији.

Ако сте чест корисник сајта и наиђете на лоше понашање, привремено ћете бити блокирани на неодређени период. То може да се креће од неколико дана до неколико недеља. Ако вам се то можда догодило и питате се како да се вратите у игру, имамо решење које гарантује да ће вас решити.

Откључавање са Омегле-а

Омегле се ослања на ИП адресе ради ограничавања његове употребе. Ако вам интернетски провајдер блокира приступ, можда ћете добити и другу адресу ако се желите поново пријавити на веб локацију.

Ако заобиђете Омегле забрану, потребно је само претплаћивање на веродостојну ВПН услугу. ВПН вам омогућава да задржите приватну ИП адресу преусмеравањем вашег Интернет промета путем удаљеног мрежног сервера. Изгледа да је ваша веза иницирана одакле год је удаљени сервер. Добићете и нову ИП адресу која припада том одређеном удаљеном серверу; ти си стварна адреса скривена. Нови ИП крије ваш стварни, и на тај начин ћете се моћи поново користити Омегле.

Поред промене адресе, коришћење ВПН-а вам такође пружа потпуну сигурност и анонимност када год сте на мрежи. То значи да имате приступ локацијама и каналима одређеним за регион, а такође ћете моћи да извршите анонимне трансакције. Међу многим добављачима на тржишту ВПН-а, ЕкпрессВПН је позната по својој безбедносној шифрирању која чува ваше личне податке даље од злонамерних појединаца. Услуга такође не води евиденцију историје прегледавања, тако да можете да посетите све веб локације које желите без страха да ће неко прислушкивати вашу употребу Интернета.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map