Како деблокирати Твиттер у школи

Студенти који користе платформе друштвених медија нису ништа ново. Међутим, веб локација попут Твиттера у класи се намршти. Школа би требало да буде место где ученици долазе да науче да се не врте на мрежи. Због тога су многе школе забраниле Твиттер на кампусу, али постоји начин да се та забрана поништи. Сазнајте како можете деблокирати Твиттер у школи у следећем чланку.


Како деблокирати Твиттер у школи

Како деблокирати Твиттер у школи

Зашто је Твиттер забрањен у школи?

У одбрани школе, ученици се једва фокусирају на часовима без икаквих ометања. Ако им Твиттер буде на располагању, они ће изгубити фокус. У ствари, уопште се неће фокусирати. Очигледно је да је Твиттер велика сметња која одустаје од ученика и смањује њихов укупни школски учинак. Твиттер заједно са многим другим платформама друштвених медија је забавна технологија која студентима испира мозак. Ове платформе не чине студенте паметнијима. Они немају нула доприноса њиховом образовном развоју. Поред тога, оне су непотребне за здрав друштвени развој. Твиттер није ништа друго до заразни облик забаве на екрану.

Док су ученици превише заузети за читање и слање твита, предавања наставника падају на глуха уши. Поред тога, ученици бјежећи од цијелог времена, бјеже од стварног свијета у којем се налазе. Они обично губе потребу да покрену разговоре у стварном животу, док им је тако добро иза екрана. Друштвени медији замењују учење тешког друштвеног „рада“ суочавања са вршњацима, што је вештина која ће им требати да би успели у животу. Много је разлога због којих школе забрањују Твиттер, али сада се наш фокус помера на заобилажење тог блока и укидање забране.

Како деблокирати Твиттер у школи помоћу ВПН-а?

Твиттер је дом за разбијање вести, забаве, спорта, политике и свакодневних мисли људи. Разумели смо зашто би се ученици узнемирили због забране на Твиттеру у школи. Иако управа школе има валидан аргумент зашто треба да блокира Твиттер, многи ученици га користе у различите сврхе. Твиттер може бити од користи у различитим областима, о чему ћемо касније открити у чланку. Студенти желе да знају шта се дешава у свету и о чему људи причају, а то не могу да ураде ако је Твиттер забрањен. Док се врате кући, вести ће бити застареле.

ВПН, виртуелна приватна мрежа је услуга која вам омогућава да безбедно и приватно приступите вебу усмеравањем ваше везе преко једног од њених сервера. ВПН повезује ваш уређај са једним од његових сервера тако што ствара сигурну приватну мрежу између два домаћина. ВПН ствара дигитални тунел кроз који ваш уређај приступа интернету. Тамо се ваши подаци преусмеравају и шифрирају путем сервера у земљи коју сте изабрали. Поред тога, ВПН маскира вашу ИП адресу како би спречио треће стране да добију вашу физичку локацију и идентификују вашег интернет провајдера. Не само да ВПН додаје додатни ниво сигурности и приватности на вашој интернетској вези, већ вас чини анонимним и на мрежи.

Како деблокирати Твиттер у школи помоћу ВПН – Кораци 

Следите кораке које смо изнели у даљем тексту како бисте сазнали како да деблокирате Твиттер у школи помоћу пристојног добављача ВПН услуга.

 1. Прво што требате да урадите је да се пријавите код пружатеља ВПН услуга.
 2. Друго, преузмите и инсталирајте ВПН апликацију на уређај који користите у школи.
 3. А сада, покрените ВПН апликацију и пријавите се користећи свој ВПН налог.
 4. Повежите се са сервером где је Твиттер доступан.
 5. Добићете ИП адресу сервера који се налази у земљи у којој је Твиттер доступан.
 6. Сада можете приступати Твиттеру и користити га у школи колико желите.

Несумњиво, ЕкпрессВПН је један од најбољих ВПН провајдера на тржишту данас. Овај провајдер је једноставан за употребу, компатибилан је са већином свих уређаја и цени вашу интернетску сигурност. Штавише, ЕкпрессВПН омогућава бујицу и неприметно деблокира садржај широм света. За више информација о осталим пружаоцима ВПН услуга, обавезно погледајте табелу испод.

Разлози за коришћење Твиттера у класи

Иако би се школске управе могле расправљати против употребе Твиттера у класи и сличним садржајима, имамо разлога да верујемо да укључивање Твиттера у план предавања може бити корисно и ученицима и наставницима. Погледајте неке од разлога због којих мислимо да Твиттер не би требао бити забрањен у школи.

Вхолесоме Интегратион

Интегрисање технологије и друштвених медија у наставни план и програм омогућава само наставницима да постану релевантнији. Осим тога, повећава ангажман ученика у учионици. Мреже друштвених медија доприносе развоју вештина сурадње ученика које су потребне у данашњем високотехнолошком глобалном друштву.

Истраживачки алат

На свјетском вебу има пуно тога за научити, посебно на Твиттеру. Студенти су свесни како Твиттер функционише, што олакшава однос према њему као истраживачко средство. Твиттер је једно од најбољих места да знате шта се тренутно дешава у свету. Гигантска платформа служи као извор где огроман број активних корисника добија информације из прве руке.

Подстакните комуникацију

Твиттер служи и као средство комуникације између мрежних корисника на јавном формату. Такође, омогућава вам директне повратне информације од више страна. Будући да је Твиттер отворен за све, платформа подстиче отвореност и одговорност током комуникације.

Како деблокирати Твиттер у школи – завршне ријечи

Помоћу овог водича деблокират ћете Твиттер у школи ни за један тренутак. Тада ћете моћи да видите које су теме и хасхтагови у тренду, откријте и поново проживите тренутке, куриране приче које приказују најбоље од данашњих највећих догађаја, ухватите се у насловима вестима и видео записима, поново доживите најновије спортске детаље, набавите да знате све о поп култури и забави и да видите какве забавне приче ће се вирално наћи на Твиттеру у школи. Поделите са нама своја искуства у одељку за коментаре испод.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map