Како гледати АсианЦрусх изван САД-а

Увек сам се питао одакле могу добити азијску забаву док не слетем на АсианЦрусх. Део који укључује „где треба гледати“ је решен, сада нам остаје „како“. Додајући своје знање, научио сам да то канали са седиштем у САД воле Азијском крсту не може се приступити ван земље. Али, два алата могу вам помоћи у том питању. Сазнајте шта су ови алати читајући овај чланак.


Како гледати АсианЦрусх изван САД-а

Како гледати АсианЦрусх изван САД-а

Како гледати АсианЦрусх изван САД-а – ВПН

АсианЦрусх је дигитално одредиште за ваше свакодневне поправке азијског кина, телевизије, музике & Веб садржаја. Сада је ова услуга ограничена на америчко гледање. То значи да људи изван САД-а не могу приступити АсианЦрусх-у или га преносити у иностранство. Ако не користе ВПН, гледање АсианЦрусх-а изван америчких граница је немогуће.

Виртуелна приватна мрежа одобрава приступ приватној мрежи Баш као што му и име говори. Ова мрежа вам гарантује а сигуран пролазак на интернет захваљујући слојевима шифрирања који су укључени у његово стварање. Једном када се повежете на ВПН сервер, сви ваши путни подаци и мрежни саобраћај пролазе кроз тај шифровани тунел. Пре него што доспете до друге мреже, ваши подаци ће се преусмерити преко сервера по вашем избору. Због тога се чини да се налазите у земљи која није земља у којој сте заиста, добијање приступа садржају те земље.

Дакле, ако желите гледати АсианЦрусх, морате бити у САД-у. Најсигурнији начин да то учините је повезивањем а на ВПН. Ево шта сам урадио:

 1. Ја се пријавили код ВПН провајдера, која је ЕкпрессВПН.
 2. Постоји ВПН апликација коју морате Преузети и инсталирати. То сам и урадио.
 3. Онда, јапокренуо ВПН апликацију и пријавио се са мојим ВПН налогом.
 4. Ја лоциран сервер у САД-у и повезан с њим.
 5. Након тога, Добио сам америчку ИП адресу.
 6. Апликација АсианЦрусх и веб локација постале су ми доступне.

Пусти драму на мене, јесам ли у праву?

Стреам АсианЦрусх изван САД-а користећи Смарт ДНС

Разлог због којег смо рекли да је „најсигурнији начин на који можете гледати Асаин Црусх изван САД-а помоћу ВПН-а“ је тај што Смарт ДНС-у недостају неопходне мере безбедности. Другим речима, он не шифрира ваше податке нити скрива вашу ИП адресу, док ВПН ради и једно и друго. То је разлог зашто ВПН се квалификује као сигурнији алат него Смарт ДНС. Несумњиво, Смарт ДНС је јак као и ВПН када је у питању деблокирање садржаја – ако не и јачи.

Под јаким, мислим брзим. То је прилично брзо јер не постоји процес шифровања. Целокупна апликација протокола и оматање података шифровањем изискује време и успорава процес деблокирања. Дакле, ако нисте љубитељ сигурности и немате стрпљења за заостајање или муцање, препоручујем вам да користите Смарт ДНС.

Овако сам деблокирао АсианЦрусх користећи Смарт ДНС:

 1. По препоруци, Одјавио сам се Унлоцатор и потписао за његово бесплатно 7-дневно пробно време.
 2. Пронашао сам ову конфигурацију видео / подешавање туторијали су врло корисни при постављању мине.
 3. Након тога, Посетио сам апликацију Асиан Црусх- исто се односи и на његову веб страницу.
 4. Ја стекао је приступ драматичном садржају АсианЦрусх-а року од неколико минута.

нашао сам Унлоцатор ефикасан, користан и једноставан за употребу. Примио сам тренутну помоћ када сам је тражио приликом подешавања ДНС-а. Осим тога, каже се да Унлоцатор може деблокирајте преко 200 канала широм света. Иако нисам испробао толике канале, кладим се да је тачно с обзиром на то колико је добро функционирао за Асиан Црусх.

Најбољи ВПН за АсаинЦрусх

Од свих ВПН-ова на тржишту, ЕкпрессВПН је далеко најбољи избор. То је веома брз ВПН нуди звездане представе. Његово фасцинантне стопе брзине су вероватно повезани са ЕкпрессВПН-овима прилагођени сервери. По мом мишљењу то је ВПН века. Пробајте и знаћете да је оно што кажем истина. Уз другу напомену, можете сазнати више о осталим пружаоцима ВПН услуга у доњој табели.

Гледајте АсианЦрусх у иностранству

Гледајте најбоље азијске филмове и телевизију онлине било где у свету помоћу било ВПН или паметни ДНС. Од кинеских борилачких вештина до корејских драма, јапанских култних филмова до тајландских хорор филмова, уживајте у најбољој забави коју нуди Азија све на АсианЦрусх-у. Да ли ћете ићи на ВПН или Смарт ДНС? Захвалили бисте нам да нам кажете додавањем коментара у одељак испод.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map