Bypass UFC Fight Pass Blackouts Cum se face cu VPN / Proxies


Bypass UFC Fight Pass Blackouts Cum se face cu VPN / Proxies

Bypass UFC Fight Pass Blackouts Cum se face cu VPN / Proxies

De ce este difuzată difuzarea fluxului de luptă?

În acea zi, a fost foarte ușor să cumpărați un eveniment PPV pe Fight Pass și să îl urmăriți când se transmite în direct. Cu toate acestea, datorită acordului cu ESPN + care a avut loc la 1 aprilie, evenimentul lunar va fi disponibil exclusiv pe canal.

ESPN + a pornit obținând toate nopțile de luptă. De asemenea, au primit numele de UFC pe ESPN +. Acum, veți vedea cei mai buni luptători din industrie pe ESPN + o dată pe lună.

De acum, veți avea nevoie de un abonament ESPN + pentru a achiziționa evenimente PPV UFC. Tot ce trebuie să faceți este să plătiți 79,99 $ / an. După aceasta, veți obține 1 eveniment UFC PPV gratuit și prețuri mai ieftine la altele. Cu un abonament ESPN +, Pay-Per-Views-ul UFC va costa aproximativ 59,99 $, ceea ce este mai mic decât ceea ce erai obișnuit, înapoi pe UFC Fight Pass.

Mai mult decât atât, Fight Pass este susceptibilă la oprirea din cauza ESPN care deține drepturile de difuzare. Prin urmare, dacă încercați să cumpărați evenimentul pe Fight Pass, va apărea această eroare de oprire:

„Din cauza restricțiilor de difuzare, acest videoclip nu este disponibil într-un abonament UFC Fight Pass sau ca un Pay-Per-View în regiunea dvs. Vă rugăm să verificați lista locală de televiziune pentru a vedea informații. În prezent, acest eveniment este blocat în regiunea dvs. ”

Fight Pass Blackout

Împiedicați oprirea UFC FIGHT PASS la UFC folosind VPN

VPN, sau cu alte cuvinte „Tunnel privat virtual” poate fi utilizat pentru a vă direcționa tot traficul printr-un server din afara SUA sau Canada. Deci, în acest caz, va trebui să urmăriți evenimentul dintr-o regiune în care există nicio oprire impusă, cum ar fi Coreea de Sud. VPN funcționează pe toate dispozitivele și computerele portabile. Dacă dețineți un router activat VPN, VPN va funcționa pe toate dispozitivele. Iată câteva dintre avantajele VPN:

 • VPN Criptează și protejează tot traficul. ISP-ul dvs. nu va putea să vă spioneze traficul sau destinația finală.
 • Îl puteți folosi pentru a urmări UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC pe Fox, BBC Iplayer sau American Netflix. Totul depinde de țara pe care o alegeți ca server VPN.
 • VPN funcționează ca un farmec atunci când vine vorba de mecanisme de protecție ISP. În cazul în care ISP-ul dvs. folosește deturnarea DNS sau Proxies transparente.

Restrângeri de eliminare a combaterii de ocolire

Dacă vă aflați într-o regiune în care drepturile luptei aparțin unui anumit canal, achiziționarea ar putea părea aproape imposibilă. Nu te speria. Te-am acoperit. Iată cum puteți rezolva geo-restricțiile atunci când vine vorba de UFC Fight Pass:

 1. În primul rând, trebuie să investiți într-un VPN care are servere din întreaga lume. Ce bun este un VPN dacă nu vă oferă o regiune care nu este înnegrită? Dacă tot căutați, ExpressVPN este ceea ce ai nevoie.
 2. Accesați site-ul lor web și înregistrați-vă pentru serviciul lor. La abonament veți primi o garanție de 30 de zile înapoi.
 3. Descărcați și instalați aplicația lor VPN pe un dispozitiv compatibil, cum ar fi Android, iOS, PC sau Mac.
 4. Conectați-vă cu contul VPN. Iată partea complicată. Conectați-vă la un server unde nu sunt impuse opriri pe Fight Pass. Ca opțiune garantată, selectați Coreea de Sud.
 5. După ce v-ați conectat, întoarceți-vă la UFC Fight Pass și încercați să achiziționați din nou evenimentul.
 6. Felicitări. Acum puteți obține PPV-uri UFC chiar dacă sunteți în Statele Unite.UFC PPV cu VPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN bun, dați ExpressVPN o incercare. Acest furnizor oferă o aplicație ușor de utilizat pornită Mac, Windows, Android, dispozitive iOS precum iPod, iPad și iPhone. ExpressVPN suplimentar oferă suport 24/7 și oferă o selecție mare de țări VPN. Iată o listă cu cei mai buni furnizori VPN pentru a ocoli oprirea UFC Fight Pass.

Evitati oprirea UFC FIGHT PASS la UFC folosind Proxy DNS inteligent

Un proxy inteligent DNS redirecționează doar o parte din traficul dvs. și funcționează pe toate dispozitivele. Dacă sunteți în căutarea unei metode pentru ocolire opriri UFC Fight Pass pe dispozitivele acceptate Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows și Mac, Smart DNS este o alegere excelentă. Proxy-uri inteligente DNS, detectează automat locația dvs. și trimiteți-vă traficul UFC într-o regiune care nu este înnegrită. În plus:

 1. DNS inteligent permite vizualizarea conținutului din diferite regiuni în același timp. Poti Evitați oprirea UFC FIGHT PASS, vizionați BBC Iplayer, Netflix, Apple TV sau Bein Sports in acelasi timp. Un număr mare de canale sunt disponibile.
 2. Deoarece traficul nu este criptat, s-ar putea să fie expus traficul, dar în același timp, este posibil să obțineți viteze mai rapide.
 3. Traficul local rămâne neafectat.
 4. Toate Regiunile Netflix sunt acceptate, comutați cu ușurință schimbând o casetă derulantă.

Unlocator este unul dintre cei mai buni furnizori Smart DNS. Acestea oferă un proces gratuit de o săptămână, ghiduri pas cu pas în imagini și videoclipuri. Au o vastă bibliotecă de canale care include peste 214 de canale deblocate.

Compatibilitate UFC Fight Pass

Pe ce dispozitive este disponibil UFC Fight Pass?

UFC Fight Pass poate fi urmărit pe:

 • iPod Touch
 • mure
 • AppleTV
 • Roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • Android
 • ipad
 • iPhone
 • PS4
 • Xbox
 • Amazon Fire TV Stick

Urmăriți transmisia în direct UFC cu VPN sau Proxie DNS inteligente

Pentru a-l înfășura, ambele VPN și Smart DNS sunt instrumente excelente pentru a obține majoritatea abonamentelor dvs. UFC.tv oriunde ați putea trăi. Alegeți instrumentul care se potrivește cel mai mult nevoilor tale. Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare, nu ezitați să luați legătura lăsând un comentariu mai jos.

salva

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map