Care este Ghidul începătorului pentru tăierea cordonului

Televiziunea prin cablu a fost cea mai bună sursă de divertisment pentru publicul american de câteva decenii. Cu toate acestea, în epoca de azi a fluxului online și a rețelelor de socializare, această formă de divertisment s-a transformat într-un dinozaur plin de viață. În ciuda furnizorilor de cablu din SUA le place Rețelele Comcast, Time Warner, Charter, Cox, Optimum și Bright House sporind calitatea vizuală a emisiunilor TV, trebuie să plătiți prin nas pentru a viziona emisiunile preferate. Cu toate acestea, apariția tehnologiei de streaming online live a făcut viața mult mai ușoară decât înainte. În acest ghid, voi acoperi toate argumentele pro și contra implicate tăierea cablului.


Ce este tăierea cordonului și merită?

Ce este tăierea cordonului și merită?

Ce este fluxul online?

Transmiterea online este actul de a viziona videoclipuri live și la cerere folosind conexiunea dvs. la Internet. Puteți transmite conținut online prin site-uri web gratuite, precum pârâi, Youtube, Vimeo, și Dailymotion. Canalele de streaming bazate pe abonamente, cum ar fi Sling TV, PS Vue, Direct TV Now, Hulu, Netflix și Amazon Prime oferă o listă mult mai bogată și mai largă de filme și emisiuni TV.

Cum funcționează tăierea cordonului?

Pentru a tăia cablul, mai întâi trebuie să aveți un Smart TV. Seturile moderne de zi au de obicei aplicații încorporate în acest scop. Nu aveți unul? Fara probleme! Puteți utiliza în continuare LED-urile vechi pentru streaming TV live. Este o procedură simplă și ieftină. Puteți utiliza stick-uri de streaming sau console de jocuri în acest scop. Iată o listă cu cele mai bune dispozitive de streaming pe care le puteți utiliza pentru a viziona televiziunea online.

 • Roku: Creat cu o interfață inventivă și construit pe o rezoluție 4K, Roku 4 vă oferă acces la mii de canale. În viitor, vă puteți aștepta ca compania să lanseze Roku Premium Ultra cu funcții mai bune.
 • Chromecast: Chromecast-ul Google este probabil cel mai ieftin din lot. Dezavantajul este însă că trebuie să folosiți computerul sau smartphone-ul pentru a arunca conținut la televizor prin Chromecast.
 • Amazon Fire TV: Dacă doriți să mergeți după nume de marcă mai mari, puteți merge la Fire TV. Playerul 4K al Amazon este un dispozitiv de streaming destul de impresionant, bazat pe Android.
 • Apple TV: Dacă sunteți pasionați de produse de marcă la un preț ridicat și preferați să aveți ceva confidențialitate, puteți opta pentru Apple TV. Este o alegere excelentă pentru iubitorii de iPhone, Macbook și iPad.
 • PS4 / Xbox One: Fanii jocurilor hardcore pot merge pentru Xbox One sau PS4. Deși aceste dispozitive costă între 350 și 400 de dolari, acestea vă pot oferi o experiență dublă – TV în direct și jocuri de noroc.
 • PC / Mac: Utilizatorii normali de laptop sau computer pot conecta calculatoarele la televizoarele lor prin cablu DVI sau VGA, porturi de afișare sau HDMI. Dacă aveți o tastatură și un mouse fără fir, puteți accesa cu ușurință orice serviciu de streaming video sau muzică din lume.
 • Android / iOS:Dacă nu vă deranjează să vizionați videoclipuri pe un ecran mic, puteți utiliza Android, iPhone sau iPad pentru streaming online. Toate canalele majore sunt compatibile cu smartphone-urile.

Ce servicii de streaming sunt cele mai bune?

După ce ați configurat dispozitivele, trebuie doar să alegeți un furnizor pentru serviciul dvs. Serviciile de streaming online sunt împărțite în principal în două categorii:

 1. Servicii video la cerere (VOD) și servicii de streaming live. Furnizori renumiți ca Amazon Prime ($ 99 / an), Netflix (8 $ – 12 $ / lună) și Hulu (la fel ca Netflix) sunt cele mai bune servicii de streaming VOD.
 2. Dacă doriți să vizionați canale TV live cum ar fi ABC, NBC, Disney, ESPN, Fox sau Discovery online, cele mai bune pariuri sunt Playstation Vue, Sling TV, și DirecTV Acum. Puteți alege cu ușurință un furnizor pe baza bugetului și a preferințelor personale.

De ce transmisia online este mai bună decât televiziunea prin cablu convențională?

 • Serviciile de streaming online vă oferă acces la canale nelimitate la costuri rezonabile. Spre deosebire de televiziunea convențională, nu trebuie să plătiți costurile pentru vizionarea canalelor individuale.
 • Trebuie să alegeți ce spectacole doriți să vizionați, unde doriți și oricând doriți.
 • Multe dintre aceste servicii de streaming sunt fără reclame.
 • Nu trebuie să plătiți facturi puternice, deoarece majoritatea abonamentelor sunt rezonabile.
 • Majoritatea serviciilor de streaming oferă încercări gratuite. Acest lucru vă permite să explorați aceste canale online fara riscuri.
 • Nu trebuie să vă angajați să contracte pe termen lung și puteți chiar anulați serviciul oricând doriți.

Lucruri de luat în considerare înainte de a tăia sfoara

Există câteva puncte pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face saltul în streaming. În primul rând, ai nevoie de conexiune fiabilă la Internet. S-ar putea să suferi o tamponare constantă dacă viteza de internet este prea lentă. Un alt lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este că ar putea fi necesar să te abonezi la mai multe servicii de streaming pentru a viziona toate emisiunile tale favorite.

Principalele canale de streaming sunt geoblocked adică sunt disponibile numai în anumite regiuni. Poti ocoliți aceste restricții regionale prin utilizarea VPN sau DNS inteligent, in orice caz. Fiecare soluție vă permite în principal răsfățați-vă locația online.

Dacă doriți să utilizați streaming online live ca sursă urmăriți NFL, NBA, MLB, NHL sau MLS jocuri, ar trebui să fiți conștienți de asta restricții de oprire s-ar putea să vă împiedice să vizionați echipa favorită în direct online. Din nou, puteți utiliza VPN sau Smart DNS pentru ocolirea opririi.

Tăierea cablului – Verdictul final

Fie că ne place sau nu, serviciile de streaming online sunt viitorul. În caz contrar, AT&Nu aș fi lansat DirecTV Now, serviciul lor de streaming online stand-by. Tăierea cablurilor merită explorată? Avantajele menționate mai sus răspund corect la întrebare. S-ar putea să nu renunțați la abonamentul dvs. de cablu, dar cu nimic de pierdut, cu siguranță, ar trebui să încercați fluxul online dacă nu ați făcut-o deja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map