Ce este Netflix? Cum functioneazã?

Ce este Netflix? Netflix este un nivel global video online la cerere serviciu de streaming. În principiu, înseamnă că vă puteți abona la Netflix pentru a face acest lucru vizionați filme și seriale TV online. Pentru mulți a devenit canalul de acces snur tăietori. Titlurile disponibile pentru difuzare depind în principal de dvs. Regiunea Netflix. Fiecare regiune Netflix are o bibliotecă diferită. Netflix adaugă și elimină filme și emisiuni TV în fiecare regiune Netflix în fiecare lună. Un avantaj al acestei politici este că există întotdeauna conținut proaspăt. Dezavantajul este că o serie pe care o vizionați ar putea deveni brusc indisponibilă. După ce vă abonați la Netflix, sunteți liber să transmiteți toate filme și emisiuni TV disponibile fără costuri suplimentare.


Ce este Netflix? Cum functioneazã?

Ce este Netflix? Cum functioneazã?

Cât costă o abonament Netflix?

Există trei planuri principale de abonament Netflix din care puteți alege:

 • 7,99 $ / luna: Urmăriți Netflix în SD (definiție standard) pe un ecran. Asta înseamnă că puteți urmări doar Netflix pornit un dispozitiv la orice moment dat.
 • 9.99 / luna: Urmăriți Netflix în HD (High-Definition) pe două ecrane simultan, adică tu și un membru al familiei puteți viziona Netflix pornit două dispozitive de streaming diferite in acelasi timp.
 • 11.99 / luna: Urmăriți Netflix în HD și Ultra HD pe patru dispozitive de streaming diferite simultan. Acest plan este mai potrivit pentru familiile mari.

Vă puteți înscrie la un Proces Netflix gratuit de 30 de zile. Dacă nu vă anulați abonamentul în prima lună, abonamentul dvs. Netflix va continua automat. Puteți anula în orice moment și nu sunt incluse taxe de anulare.

Cum mă pot abona la Netflix – Ce este Netflix?

Pentru a vă abona la Netflix, accesați site-ul web Site-ul Netflix. Practic aveți nevoie de o carte de credit și o adresă. Așa cum am menționat deja, prima lună este gratuită, așa că nu prea aveți de pierdut dacă doriți să încercați.

Pe ce dispozitive pot transmite fluxul Netflix?

Unul dintre motivele pentru care Netflix a devenit atât de popular este faptul că este practic disponibil pe orice dispozitiv de streaming la care vă puteți gândi. PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox, și Wii toate acceptă Netflix.

Unde pot fluxul Netflix – Ce este Netflix?

Netflix este disponibil în toată lumea, cu excepția Coreei de Nord, a Chinei și a Siriei. Rețineți că fiecare regiune Netflix are conținut diferit, adică filme și emisiuni TV disponibile în Netflix SUA s-ar putea să nu fie disponibil în alte regiuni. Acest lucru se datorează în principal ofertelor de distribuție a drepturilor de autor Semnele Netflix cu deținătorii de drepturi de autor. Netflix american este cel mai popular pentru că are cele mai multe titluri. Poți să folosești VPN la schimbați locația online online si vizionati US Netflix în loc de Netflix-ul dvs. local.

Cum pot debloca Netflix american în afara SUA?

Dacă locuiești în afara SUA, poți totuși să ai acces la Biblioteca americană Netflix. Rețineți că puteți utiliza contul Netflix existent, adică nu este necesar să vă abonați. Netflix vă folosește practic adresa IP pentru a vă determina Locație și vă acordă acces la regiunea locală Netflix în consecință. Folosind un serviciu VPN ca. ExpressVPN, ajungi la schimbați adresa IP și obțineți un Adresa IP americană in schimb. În timp ce sunteți conectat la Server VPN american, veți avea acces la Regiunea americană Netflix.

Ce sunt alternativele Netflix?

Deși Netflix este unul dintre cele mai populare canale de streaming din lume, unele alte servicii de streaming oferă conținut egal, dacă nu mai bine. Hulu, HBO Go, ABC Go, Crackle, și Vudu sunt toate canale de streaming la fel de impresionante. Cele mai bune canale au sediul în SUA și sunt geoblocked in strainatate. Luați în considerare utilizarea VPN să deblochezi aceste canale dacă locuiești Marea Britanie, Canada, Germania, Franța sau Mexic.

Ce este Binge-Watching?

Binge-vizionarea este un termen pe care probabil auziți multe de la oamenii care urmăresc Netflix. Practic înseamnă să vizionezi succesiv mai multe episoade ale unui serial TV.

Ce este Netflix? Ar trebui să mă abonez?

Ei bine, un abonament Netflix este în valoare de banii tăi dacă locuiești în SUA. În altă regiune, filmele și emisiunile TV, atât în ​​ceea ce privește cantitatea, cât și calitatea, lasă multe de dorit. Acesta este motivul pentru care se bazează atât de mulți utilizatori Netflix VPN la deblochează și urmărește American Netflix în afara SUA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map