Cel mai bun Ghid de soluționare a opțiunilor de eliminare a opțiunilor MLB.TV VPN 2020

Aceasta este ultima Rezolvarea întreruperii MLB.TV în 2020. Ce este cel mai bun VPN puteți folosi pentru ocoli restricțiile de oprire a MLB te auzim spunând? Cu baseball-ul Major League 2020 exact după colț, a sosit momentul ca MLB să poată trece în scenă. Din păcate, datorită politicilor de blackout vechi, nu voi putea transmite online franciza ta de baseball preferată în direct, chiar dacă dețin un abonament premium MLB. Aceste politici sunt destul de nedrepte. Din fericire, am învățat cum pot să-mi răspund locația online și să păcălesc aplicația MLB din Bat pentru a mă gândi că sunt localizată în altă parte. În review-ul de mai jos, vă voi prezenta VPN-urile care au funcționat cel mai bine atunci când le-am folosit pentru a viziona jocuri MLB fără opriri. Aruncă o privire asupra mea cea mai bună recenzie VPN MLB.TV pentru a evita oprirea pe PC, FireStick, Roku, Apple TV, PS4, Xbox One, Chromecast, iPhone sau iPad pentru sezonul 2020.


Cel mai bun VPN pentru a evita restricțiile de eliminare a MLB

Cea mai bună recenzie MLB.TV VPN 2020

Evitați oprirea MLB.TV – Noțiuni de bază

Dacă nu aveți cunoștință de procesul de ocolire a blocajelor folosind VPN, iată câteva indicii.

 • Nu este necesar să vă înscrieți pentru un alt cont MLB premium. Contul dvs. existent este suficient.
 • Nu puteți ignora oprirea MLB.tv pe dispozitivele care folosesc servicii de localizare și GPS. Cu alte cuvinte, chiar dacă utilizați proxy sau o rețea privată virtuală, nu puteți evita restricțiile de eliminare a baseball-ului pe Android, iPhone, iPad sau Amazon Fire TV.
 • În unele cazuri, poate fi necesar să ștergeți cookie-urile browserului dvs. după configurarea proxy-urilor VPN sau Smart DNS.
 • Deși există VPN-uri gratuite care vă pot permite să urmăriți online MLB în direct, nu aș recomanda niciodată utilizarea acestora. Sunt notoriu lent, ceea ce duce la o tamponare interminabilă. Unele VPN-uri gratuite sunt, de asemenea, cunoscute pentru a infecta dispozitivele utilizatorilor cu malware sau viruși. Utilizați doar un serviciu VPN de încredere și încercat.
 • În general, este mai bine să vă conectați la un server VPN situat în SUA, nu la o VPN localizată în străinătate. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că serverul VPN este mai aproape de locația dvs., cu atât viteza de internet va fi mai mică.

Cum știu dacă un joc MLB este oprit?

Puteți introduce codul dvs. postal pe site-ul oficial MLB.tv pentru a verifica dacă un anumit joc este anulat în regiunea dvs. sau nu. Dacă primiți oricare dintre următoarele erori de blocare MLB, nu veți putea transmite jocul online în direct. Cu excepția cazului în care utilizați un VPN care este.

“Ne pare rău. Am stabilit că vă aflați într-unul din teritoriile de televiziune de acțiune ale clubului aplicabile și, prin urmare, sunteți opriți în privința jocului selectat. Audio Live al acestui joc este disponibil ca parte a abonamentului dvs. MLB.TV. “

„Eroare media. Acest joc este temporar indisponibil. Încercați din nou în câteva momente.

“Ne pare rău. Controalele de oprire obligatorii ale radiodifuzorilor nu pot fi efectuate în acest moment. Încercați din nou în câteva momente.

Cum să utilizați VPN pentru a evita ocolirea restricțiilor de eliminare a MLB.tv

Adresa dvs. IP permite MLB să stabilească locul în care vă aflați în prezent. Acest lucru se datorează faptului că adresele IP permit aplicațiilor și site-urilor web pe care le accesați să vadă de unde navighezi pe web. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că dacă veți schimba adresa IP, puteți păcăli MLB.tv să credeți că vă aflați într-o zonă în care jocul pe care doriți să îl transmiteți nu va fi închis. O VPN sau o rețea privată virtuală vă va ajuta să evitați toate aceste blocaje enervante. Conectându-vă la un server VPN într-o altă stare, puteți ascunde-ți adresa IP reală și ocolește blocajele MLB.tv. Iată cum am setat totul.

Cum să ocoliți oprirea MLB.tv pe PC / Mac

 1. Ca prim pas, trebuie să vă înscrieți cu un serviciu VPN. Asigurați-vă că indiferent de VPN cu care vă încheiați înregistrarea are numeroase servere VPN în Statele Unite.
 2. Descărcați aplicația VPN de pe computerul dvs. Mac sau Windows după ce vă creați contul VPN.
 3. Acum deschideți aplicația VPN, conectați-vă și alegeți un server VPN care se află într-o stare în care nu există blocaje.
 4. În cele din urmă, accesați site-ul MLB.tv și urmăriți gratuit jocurile de baseball.

Este posibil să vizionați jocuri de oprire pe iOS (iPhone / iPad)?

Datorită faptului Aplicația MLB la Bat pe dispozitivele iPhone și iPad utilizează servicii de locație, nu veți putea să evitați restricțiile de oprire a MLB pe oricare dintre aceste platforme. Dacă opriți serviciile de locație, MLB la Bat nu va funcționa.

Pot ocoli oprirea MLB.TV pe Android?

Așa cum este cazul dispozitivelor iOS, aplicația MLB.tv de pe telefoanele și tabletele bazate pe Android utilizează o combinație de servicii de localizare și GPS pentru a determina locația dvs. curentă. Prin urmare, nu puteți evita restricțiile de blocare MLB pe Android, chiar și atunci când utilizați VPN.

Cum să evitați întreruperile MLB pe Amazon Fire TV sau FireStick?

Sistemul de operare Amazon Fire TV este bazat pe Android. Prin urmare, nu puteți evita niciun blocaj pe acest dispozitiv.

Cum să ocoliți întreruperile MLB pe Apple TV?

Pentru a urmări jocurile MLB înnegrite pe Apple TV, trebuie să configurați VPN pe router sau să vă abonați la un furnizor VPN care oferă utilizatorilor proxy-uri inteligente DNS care poate fi configurat direct pe Apple TV, cum ar fi ExpressVPN.

Cum să evitați restricțiile de eliminare a MLB la Roku

Niciunul dintre dispozitivele Roku nu vă permite să configurați setările rețelei sale. Singura modalitate de a obține blocajele MLB pe Roku este schimbând setările routerului. Puteți achiziționa un router activat prin VPN și configura o conexiune VPN pe acesta sau vă puteți înscrie cu ExpressVPN și utilizați în schimb codurile lor DNS de pe router.

Evitati oprirea MLB pe Smart TV

Dacă nu utilizați un Android Smart TV, ar trebui să puteți configura Smart DNS direct pe Smart TV. Modelele acceptate includ Samsung, LG, Panasonic, și mai vechi Sony Smart TVs. Înscrieți-vă cu oricare ExpressVPN sau Unlocator pentru a viziona jocuri negre pe televizorul tău inteligent.

Cum să evitați restricțiile de eliminare MLB.TV pe PlayStation

La fel ca în majoritatea celorlalte dispozitive de streaming compatibile MLB.tv, nici PS4 sau PS4 nu au client VPN. Asta înseamnă că fie trebuie să configurați VPN pe un router gata pentru VPN, fie să folosiți Smart DNS direct pe consola PlayStation. A doua opțiune este atât mai ieftină, cât și mai ușoară.

Bypass MLB Blackouts pe Xbox One sau Xbox 360

În cazul în care nu dețineți un router compatibil VPN, cea mai bună opțiune este să vă înscrieți cu ExpressVPN sau cu orice alt serviciu VPN care furnizează coduri DNS care pot fi configurate direct pe consola Xbox pentru a ocoli oprirea MLB.tv..

Cel mai bun MLB.TV VPN 2020

ExpressVPN – Top MLB VPN 2020

ExpressVPN - Cel mai bun VPN MLB pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN MLB pentru 2020

Am folosit ExpressVPN pentru ocoliți restricțiile de oprire a MLB de mai multe sezoane acum. Nu m-am confruntat niciodată cu probleme majore. Au fost câteva cazuri în care am avut probleme minore, dar echipa de asistență în direct a chat-ului ExpressVPN a putut să rezolve rapid problemele. Pe scurt, acesta este probabil cel mai bun VPN pe care îl puteți folosi pentru MLB.tv.

Pro-uri

 • Rețea globală de servere VPN.
 • Mai multe servere VPN în Statele Unite și Canada
 • Proxy-uri inteligente DNS pentru Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV și Roku.
 • Zero înregistrare trafic trafic.

Contra

 • Abonarea la un furnizor VPN de calitate nu vine ieftin.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun MLB.TV VPN 2020

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

BulletVPN este un alt serviciu VPN pe care ar trebui să-l luați în considerare dacă doriți să evitați apariția acestei erori iritante iritante. În timp ce BulletVPN nu are multe servere pe tot globul, acestea au în jur de o duzină numai în SUA. Toate aceste servere au funcționat corect atunci când le-am testat pentru a viziona diverse echipe MLB live online.

Pro-uri

 • Puteți recupera banii dvs. într-o lună.
 • Aplicații prietenoase pentru toate dispozitivele dvs..
 • Suport excelent pentru clienți.

Contra

 • O mică rețea VPN.

IPVanish

IPVanish - Cel mai bun MLB VPN 2017

IPVanish – Cel mai bun VPN MLB 2020

VPN de top pentru Kodi

IPVanish sunt un nume de uz casnic în industria VPN. Ei au sediul în SUA, care ar putea să spook câteva servere VPN. Cu toate acestea, nu au o politică strictă de logare, ceea ce înseamnă că, în teorie, ar trebui să fii capabil navigați pe internet în mod anonim. Așa cum este cazul ExpressVPN, IPVanish are multe servere împrăștiate în SUA. Cu toate acestea, acestea oferă doar o politică de rambursare de 7 zile.

Pro-uri

 • Nenumărate locații VPN în SUA.
 • Aplicații VPN ambalate în evidență.
 • Servere foarte rapide.

Contra

 • Puteți utiliza produsul lor doar pentru o săptămână înainte de expirarea perioadei de rambursare.
 • Nu deblochează multe servicii VOD majore.

NordVPN

NordVPN - Cel mai bun VPN MLB.tv în 2017

NordVPN – Cel mai bun VPN MLB.tv în 2020

lui NordVPN Aplicații VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac sunt posibil cele mai ușoare și prietenoase pe care le-am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații. La fel ca ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN.

Pro-uri

 • Perioada de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații VPN grozave.
 • Servere VPN în peste 60 de țări.
 • VPN dublu.

Contra

 • În timp ce majoritatea serverelor VPN pe care le-am încercat au fost impresionant de rapide, un cuplu a fost relativ lent.

VyprVPN

VyprVPN - Problemă de soluție proxy Netflix 2017
Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

VyprVPN este un alt furnizor VPN solid pe care îl puteți utiliza pentru a obține întreruperile MLB. Serverele lor funcționează impresionant de bine. Cu toate acestea, nu oferă atât de multe locații VPN americane ca alți furnizori din această listă.

Pro-uri

 • Servere VPN foarte rapide.
 • Servere VPN în 36 de țări.
 • Cameleon.

Contra

 • Fără suport P2P.

Cea mai bună VPN MLB.TV din 2020 – Alternativă proxy inteligentă DNS

În timp ce utilizați VPN este cea mai bună metodă de a evita apariția blocajelor MLB.tv, cu siguranță nu este singura. Proxy-uri DNS inteligente vă permite, de asemenea, să urmăriți jocurile MLB fără întreruperi. Dezavantajul este însă că Smart DNS nu vă maschează complet adresa IP. Prin urmare, sunteți încă expus atunci când navigați pe web folosind proxy-uri Smart DNS.

 • Aproape toate dispozitivele de streaming pot fi configurate cu Smart DNS. Puteți configura proxy direct pe un Apple TV, PS4, Xbox One și chiar pe Smart TV.
 • Nu veți pierde accesul la niciunul dintre canalele dvs. de streaming local după ce configurați Smart DNS pe dispozitiv.
 • Puteți utiliza această metodă pentru a obține restricțiile de oprire a MLB, NFL, NBA și NHL.
 • Nu există nicio modalitate de a alege o locație virtuală atunci când utilizați Smart DNS. Canalul și site-urile pe care le puteți debloca depind de configurarea serviciului de proxy inteligent DNS.

Unlocator sunt cele mai bune când vine vorba de serviciul proxy Smart DNS. Mulți fani MLB le folosesc anual pentru a urmări MLB fără nicio apariție. Recent, Unlocator a adăugat o aplicație VPN la planurile lor de abonament. Cu toate acestea, trebuie să plătiți în plus în cazul în care doriți să profitați.

Echipe MLB

Iată lista completă a fiecărei echipe de baseball din Major League:

AL Central

 • Soxul alb din Chicago
 • Indienii din Cleveland
 • Tigri Detroit
 • Kansas City Royals
 • Gemenii din Minnesota

AL Est

 • Baltimore Orioles
 • Boston Red Sox
 • Yankees din New York
 • Tampa Bay Rays
 • Toronto Blue Jays

AL Vest

 • Houston Astros
 • Los Angeles Angels
 • Oakland Athletics
 • Seattle Mariners
 • Texas Rangers

NL Central

 • Cuburi din Chicago
 • Cincinnati Reds
 • Milwaukee Brewers
 • Piratii din Pittsburgh
 • Cardinalii Sf. Ludovic

NL Est

 • Braves Atlanta
 • Miami Marlins
 • New York Mets
 • Philadelphia Phillies
 • Washington Nationals

NL Vest

 • Arizona Diamondbacks
 • Colorado Rockies
 • Los Angeles Dodgers
 • San Diego Padres
 • Giganții din San Francisco

Cel mai bun VPN MLB.TV pentru 2020 – The Wrap Up

Ne dorim cu toții o zi în care restricțiile de blocare a MLB devin ceva trecut. Până atunci, folosind furnizori VPN ca. ExpressVPN pentru a viziona jocul MLB fără opriri va face. Ați testat vreunul dintre serviciile VPN pe care le-am sugerat? Cum a fost experiența ta? Simțiți-vă liber să vă împărtășiți gândurile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map