Cel mai bun proxy Netflix pentru a schimba regiunea Netflix – DNS sau VPN

Cel mai bun proxy Netflix pentru a schimba DNS sau VPN de regiune?


Cel mai bun proxy Netflix pentru a schimba DNS sau VPN de regiune?

Eroare de proxy Netflix (netflix.com/proxy). „Se pare că folosești un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. “

În 2016, Netflix a început să se prăbușească VPN și Proxy DNS inteligent servicii care permit utilizatorilor Netflix să schimba regiunile Netflix. Eroare de proxy Netflix „Se pare că folosești un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. ” a început să apară pe dispozitivele de streaming ale utilizatorilor Netflix. Dacă sunteți unul dintre cei care au primit eroarea de proxy Netflix, treceți la un VPN asta este în continuare capabil ocoli eroarea de proxy Netflix. Începând cu decembrie 2019 am testat ExpressVPN și poate confirma că funcționează în continuare deblocarea Netflix-ului american în afara SUA.

Cum se schimbă instrucțiunile regiunii Netflix

Iată cum să obțineți American Netflix în Marea Britanie, Canada, Australia, Suedia, Danemarca, Brazilia, Norvegia, India sau oriunde altundeva. Pentru a schimba regiunea sau țara Netflix în SUA, pur și simplu urmați aceste instrucțiuni:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN american.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul Netflix sau lansați aplicația Netflix.
 6. Urmăriți American Netflix în afara SUA.

ExpressVPN oferă, de asemenea, utilizatorilor lor proxy-uri Smart DNS care funcționează pe PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV și routere. Aceste dispozitive nu au clienți VPN. Prin urmare, nu puteți instala VPN direct pe ele. Un proxy inteligent DNS vă permite să remediați problema.

Netflix Region Deblocare – Cum să schimb țara mea Netflix: Cum & De ce?

În general, există două motive pentru care doriți schimbați regiunea Netflix. Pentru unul, cea mai populară regiune Netflix este Regiunea americană Netflix. Cu mai mult de 10K emisiuni și filme și în creștere rapidă. Găzduiește de 4 ori mai mult decât oricare dintre regiunile apropiate. Un alt motiv este că s-ar putea să fiți un expat în SUA sau altfel și că doriți să urmăriți ediția de origine a Netflix, cum ar fi Mexico Netflix Library sau UK Netflix Library. Metodele de mai jos vă vor ajuta să realizați acest lucru. De asemenea, vă vor permite debloca Netflix dacă nu este deja acceptat. 

Locații curente Netflix: SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Irlanda, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Franța, Belgia, Columbia, Argentina, Luxemburg, Germania, Austria, Japonia, Italia, Portugalia, Spania, Elveția, Australia, Noua Zeelandă , și Marea Britanie.

Dispozitive acceptate Netflix: Android, iPad, iPhone, iPod, OS X, Kindle Fire, Windows Phone, Windows, Boxee, Chromecast, Apple TV, WD TV, Tivo, Nintendo, Wii, PlayStation 3 4 Vita, Xbox One, Xbox 360, Televizoare inteligente, Roku și Amazon Fire TV.

Schimbare & Deblocați regiunea mea Netflix folosind VPN în loc de Proxy DNS

Un serviciu VPN a.k.a Rețeaua virtuală virtuală este o soluție care conductează tot traficul criptat către un server situat într-o țară la alegere. Ca rezultat direct, confidențialitatea dvs. este asigurată, iar traficul dvs. provine din locația pe care o alegeți. Deci tot ce trebuie să faceți este următorul:

 1. Consultați ExpressVPN,
 2. Descărcați aplicația lor ușor de utilizat (Android, iPad, iPhone, PC, FireStick și Mac sunt acceptate)
 3. Conectați-vă la un server VPN american din interiorul aplicației.
 4. Bucurați-vă de dvs. Netflix spectacole din orice regiune alegeți.

Configurarea este ușoară. Deoarece tot traficul dvs. este trimis prin serverul VPN, puteți urmări TOATE site-urile care se află în țara serverului VPN. Dacă vă conectați la un server VPN din SUA, obțineți toate site-urile din SUA, inclusiv American Netflix. Dacă vă conectați la un server VPN din Marea Britanie, primiți UK Netflix cu BBC Iplayer și like-uri. Cu toate acestea, din moment ce trimiteți tot traficul dvs. în Marea Britanie, veți primi un nivel de 10% de viteză. Un alt dezavantaj este că site-urile din țările dvs. locale care efectuează o verificare a regiunii vor înceta să funcționeze, deoarece acum vi se pare că provin din Marea Britanie..

Mai jos este o listă a furnizorilor de VPN, testată și evaluată pe baza vitezei, fiabilității și calității asistenței. 

Utilizarea VPN îți permite să deblocați toate regiunile Netflix și reveniți la regiunea Netflix locală oricând doriți. Cu toate acestea, nu toate dispozitivele sunt acceptate de VPN „Smart TV, Apple TV sunt două dispozitive populare care nu acceptă VPN”. Dacă încercați să faceți ca aceste dispozitive să funcționeze. Vezi mai jos.

Proxy Netflix – Cel mai bun mod de a schimba / debloca regiunea Netflix utilizând DNS inteligent

Smart DNS este o tehnologie mișto, tot ce trebuie să faceți este să schimbați serverul DNS de pe router și toate dispozitivele dvs. vor funcționa imediat. Mergi la Unlocator, înscrieți-vă și veți primi un proces gratuit. Doar traficul relevant este trimis către serverele DNS inteligente, tot restul traficului dvs. nu este deloc afectat. Fără penalizare la viteza lățimii de bandă! Nu este totul. daca tu schimbați Netflix regiunea frecventă, tot ce trebuie să faci este să mergi în zona membrului tău și să-ți schimbi Netflix Locație. Astfel poți părea că urmărești Netflix din Finlanda, în timp ce încă se bucură Hulu de parcă vii din SUA. Oh da! Am uitat să menționez că Smart DNS blochează și majoritatea site-urilor din SUA, însă depinde cu adevărat de furnizorul dvs. Configurarea, în general, este o sarcină foarte ușoară – Consultați Ghiduri video și imagine pentru instalare aici.

Nu toate serviciile SmartDNS oferă un schimbător de regiune Netflix. Nici majoritatea nu acceptă toate dispozitivele. Folosesc Unlocator. Toate dispozitivele și regiunile Netflix sunt acceptate. În afară de 214 de canale, inclusiv rețeaua WWE, HBO Go, Fox, Sky Sports, doar pentru a numi câteva. Inafara de Soluții de oprire pentru NFL, NHL, NBA, MLS etc.

Verificarea vitezei și a revizuirii performanței.

Cum să deblochezi și să urmărești American Netflix în afara SUA – Ghid YouTube

Cele mai bune proxy-uri Netflix

În timp ce serviciile enumerate mai jos sunt furnizori VPN, acestea oferă utilizatorilor proxy-uri DNS inteligente care pot fi utilizate pentru a-și schimba regiunea Netflix.

1. ExpressVPN – Proxy Netflix gratuit

Când vine vorba de American Netflix, ExpressVPN sunt expertii. Ei au Locații VPN peste tot în SUA și sunt unul dintre puținele servicii VPN care vă permit în continuare să vă schimbați regiunea Netflix în America. De fapt, pe tot parcursul anului 2016 și 2017, ExpressVPN a fost capabil în permanență sustrage eroarea de proxy Netflix. În plus, puteți rula trei conexiuni VPN simultane. ExpressVPN urmează a „Politica fără jurnaluri” și oferă stelar Suport 24/7 pentru toți utilizatorii săi. Ca parte a abonamentului, utilizatorii ExpressVPN beneficiază de proxy Smart DNS gratuit. Acest lucru este util pentru dispozitivele care nu acceptă nativ VPN, cum ar fi Apple TV, Roku, PS4 și Xbox One.

Pro-uri

 • 30 de zile înapoi rambursa garanție.
 • Aplicații VPN pentru PC, Mac, iOS și Android.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Peste 136 de locații VPN în aproape 90 de țări.
 • Zero înregistrare trafic trafic.
 • Netflix american.

2. BulletVPN

Cu toate că BulletVPN este mai puțin cunoscut decât alte servicii VPN din această listă, acest VPN particular funcționează extrem de bine cu Netflix. Dacă doriți să deblocați Netflix-ul american în afara SUA, acesta este furnizorul dvs. VPN. De asemenea, au o politică de rambursare de 30 de zile și puteți utiliza un abonament BulletVPN pe până la 3 dispozitive diferite simultan. BulletVPN sunt, de asemenea, unul dintre puținii furnizori de servicii VPN care oferă utilizatorilor lor o aplicație VPN compatibilă cu Amazon Fire TV și FireStick. Într-adevăr, nu este prea ponosit. Similar cu ExpressVPN, BulletVPN oferă utilizatorilor un proxy Smart DNS gratuit care le permite să urmărească Netflix american în străinătate.

Pro-uri

 • 5 dispozitive simultane
 • Deblocați Netflix-ul american în afara SUA
 • Zero logare.
 • Aplicații VPN pentru PC, Mac, Android, FireStick și iOS
 • Garanție de 30 de zile înapoi

3. StrongVPN – Proxy Netflix

Dacă doriți un furnizor VPN care acceptă deblocarea Netflix din SUA și Marea Britanie în străinătate, StrongVPN este potrivirea perfectă. În timp ce nu oferă atât de multe funcții precum alte servicii VPN din listă top Netflix VPN în 2018, ei compensează oferind unul dintre cele mai mici abonamente VPN din jur.

Pro:

 • Cost scăzut.
 • Acces la Netflix american și britanic de peste mări.
 • Serviciu gratuit de proxy inteligent DNS.

Contra:

 • Perioada de rambursare de 5 zile.
 • Unele servere VPN unde sunt prea lente sau nu funcționează deloc.
 • OpenVPN disponibil numai pe serverele selectate.

4. VyprVPN – Proxy Netflix

din pacate, VyprVPN nu a reușit să susțină deblocarea Netflix-ului american pentru o mare parte din 2016. Cu toate acestea, în ultimul timp, am oferit serverelor lor VPN din SUA o a doua încercare și, spre surprinderea noastră, am putut vizionați din nou Netflix în străinătate din nou. Cu siguranță ar fi mai mari pe lista noastră de primele 4 VPN-uri Netflix din 2018 dacă nu ar fi fost faptul că le-a trebuit atât de mult timp găsiți o soluție de eroare proxy Netflix.

Pro:

 • Servere VPN foarte rapide.
 • Servere VPN în 36 de țări.
 • Cameleon.

Contra:

 • Fără torente.

5. NordVPN – VPN încă lucrează cu American Netflix 2018

lui NordVPN Aplicații VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac sunt posibil cele mai ușoare și prietenoase pe care le-am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații. Ca și ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN.

Pro:

 • Perioada de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații VPN grozave.
 • Servere VPN în aproximativ 57 de țări.
 • VPN dublu.

Contra:

 • În timp ce majoritatea serverelor VPN pe care le-am încercat au fost impresionant de rapide, un cuplu a fost relativ lent.

Modificarea regiunii Netflix, VPN sau proxy DNS?

Acum că aveți informațiile necesare. Dă fie VPN sau Proxy-uri DNS inteligente o încercare, schimbă-ți regiunea Netflix folosind un proxy sau un VPN Netflix DNS și te rog să împărtășești experiențele tale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map