Cel mai bun VPN pentru a debloca GitHub de oriunde

Dacă sunteți un programator avansat, sunt sigur că ați auzit CVS și SVN. Ei bine, aceste servicii de partajare și publicare a codurilor sunt cam în trecut acum. github este noul jucător din industria tehnologiei și putem spune de ce dezvoltatorii sunt încântați de asta. Totuși, proiectul open-source este blocate în anumite regiuni. Dar asta nu trebuie să fie cazul pentru mult timp. Cu VPN, poti accesați site-ul Github în ciuda locației dvs. actuale; trebuie doar să știți cu ce VPN să lucrați. Deci, fără alte detalii, iată cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Github oriunde.


Cel mai bun VPN pentru a debloca Github oriunde

Cel mai bun VPN pentru a debloca Github oriunde

GitHub – Cea mai populară pisică de pe Internet

Logo GithubÎn 2008, Logical Awesome LLC a fost introdus în lume de către Chris Wanstrath, P. J. Hyett, Tom Preston-Werner și Scott Chacon utilizând Rubin pe șine.

Acum, numele s-a schimbat, dar cuvântul Awesome a rămas ca un titlu pe care îl merita acest open-source. Cunoscut astăzi sub numele de Github, Filiala Microsoft este o gazdă pentru controlul versiunilor de dezvoltare software.

Pe site-ul Github, puteți gazdă și cod de revizuire, gestiona proiecte, și construi software alături de milioane de dezvoltatori din întreaga lume.

După cum am menționat, compania a fost achiziționat de Microsoft în 2018 pentru 7,5 miliarde de dolari. Trebuie să vă înscrieți folosind trei metode: conturi gratuite, profesionale și de întreprindere.

Conturile gratuite au fost de obicei folosite pentru a găzdui coduri open-source. Cu toate acestea, până în 2019, GitHub a oferit depozite private private nelimitate la toate planurile, inclusiv la conturile gratuite. Nu mai rămâne nimeni afară, nu?

Site-ul a devenit foarte popular de-a lungul anilor. Are mai mult decât 37 de milioane de utilizatori și 100 de milioane de depozite +. Aceasta include un minim de 27 de milioane de depozite publice, ceea ce tehnic o face cea mai mare gazdă de coduri sursă de pe glob.

Git la hub

Dacă doriți să înțelegeți mai bine GitHub, ar trebui să vă înfățișați mai întâi capul în jurul valorii de ceea ce îl face astăzi. Să începem cu partea Git. Similar cu CVS, este un versiunea open-source a sistemului de control. Creierul din spatele lui este Linus Torvalds, s-ar putea să-l cunoști din fenomenul mondial, Linux. Este similar cu plăcerile Subversiune, CVS și Mercurial, a numi câteva.

Vedeți, atunci când dezvoltatorii creează ceva, ei continuă să actualizeze codurile, lansând versiuni noi din când în când. Aceste sisteme de control ține evidența acestor revizuiri și stocați modificările într-un depozit central.

Acest lucru îi ajută pe dezvoltatorii din întreaga lume să lucreze cu ușurință unii cu alții așa cum sunt Descarca orice versiune, fa schimbari, și încărcare munca lor pentru alte persoane să le descarce.

Majoritatea utilizatorilor care operează Linux ar trebui să fie familiarizați cu acest proces. Este destul de obișnuit să descarci fișierele necesare – în special în pregătirea compilarea unui program din codul sursă. Nu este corect geek-uri Linux?

Dar ce o face mai bună decât alte sisteme? Ei bine, Github stochează modificări de fișiere mai eficient, si el garantează integritatea fișierului. Aceasta este partea Git.

Nu cred că butuc secțiunea are nevoie de o explicație lungă. Am stabilit sistemul, dar unde obțin oamenii ceea ce vor – hub-ul. GitHub.com este locul în care dezvoltatorii își depozitează proiectele și rețeaua împreună cu oameni cu gânduri similare. Asta e tot.

Disponibilitate – Utilizatorii nu pot primi GitHub

GitHub a apărut din SUA și, din această cauză, compania trebuie să respectă legile privind exportul SUA. Site-ul este disponibil pe toată lumea, cu excepția anumitor țări. Din păcate, utilizatorii din unele regiuni nu vor mai putea accesa serviciul. Care include Siria, Iranul, Crimeea, Coreea de Nord și Cuba

Când Barack Obama era încă președinte, el a impus sancțiuni Siriei și Crimeei. Acum, Donald Trump a ridicat jocul și a semnat noi sancțiuni comerciale Iran.

Compania deținută de Microsoft a abordat modul în care blochează utilizatorii. Nu va urma naționalități sau etnii; se bazează pe utilizatori Adrese IP pentru a determina locația unei persoane. Dacă locuiți într-una din regiunile menționate mai sus, acest lucru mesaj geo-eroare va apărea:

„Acest depozit a fost dezactivat. Din cauza restricțiilor legale privind controalele comerciale din SUA, acest depozit a fost dezactivat. “Geo-eroare GitHub

Nu credeți că compania nu este conștientă de răul pe care-l provoacă dezvoltatorii din țară, dar ce pot face ei. Ei trebuie sa respectă legislația americană. Chiar și CEO-ul lui Github Nat Friedman a explicat cât de nefericită este această problemă. Conform tweet-ului său:Nat Friedman Tweet

Ei bine, nu trebuie să rămână așa. De aceea, acest ghid a existat în primul rând. Să sărim direct în Procesul de deblocare Github.

GitHub Pretutindeni – Pașii

Deși GitHub nu tolerează această metodă, este totuși singurul mod de a face acest lucru. Da, eludează geo-restricțiile și schimbați-vă locația folosind un Rețea virtuală privată.

Un VPN vă permite să vă asigurați în siguranță accesați o rețea privată și partajarea datelor de la distanță prin rețelele publice. Este ca un tunel privat sau un firewall vă protejează datele din amenințările online.

Alături de criptare de grad militar, datele dvs. vor părea că provin din țara în care se bazează serverul la care v-ați conectat. De exemplu, dacă vă conectați la un Server american, veți primi un Adresa IP a SUA, ceea ce te marchează tehnic ca a Rezident din SUA.

În consecință, veți putea accesați conținutul din SUA în ciuda locului dvs. actual. Cu acestea spuse, permiteți-mi să vă arăt cum puteți deblochează Github oriunde în lume:

 1. Mai întâi, aruncați o privire asupra furnizorilor VPN prezentate mai jos și Abonati-va la unul dintre ei.
 2. După aceea, în timp ce sunt încă pe site-ul lor oficial, descărcați și instalați aplicația lor VPN. Dacă nu îl găsiți, folosiți-vă limba maternă Magazin de aplicații.
 3. Următor →, Autentificare cu al tău nume de utilizator și parolă.
 4. Navigați la lista de server și conectați-vă la un server american.
 5. In cele din urma, lansează site-ul web al GitHub și folosiți-l la fel ca orice dezvoltator din SUA.

Cel mai bun VPN pentru a debloca GitHub oriunde

GitHub este o resursă esențială pentru milioane de dezvoltatori din întreaga lume. Dar când vorbim de VPN-uri, există sute pe piață. Cu toate acestea, puțini dintre ei sunt de încredere, de încredere și credibil.

Nu puteți avea încredere în niciun furnizor VPN de care v-ați poticni. Anumiți factori trebuie luați în considerare înainte de a investi banii într-un furnizor (accentul pe Investiți-vă banii).

De ce? Pentru că nu voi vorbi despre furnizori VPN gratuite. Aceste servicii vor iti faci mai mult rau decat bine, dacă este bine o opțiune, pentru a începe.

Veți citi o secțiune după revizuire despre pericolele VPN-urilor gratuite și alte altele premium care s-ar putea schimba credință. Deocamdată, să ne concentrăm pe cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Github in jurul lumii. Sa mergem.

ExpressVPN

Capac ExpressVPN

ExpressVPN a fost în jur de atunci 2009, oferind utilizatorilor cea mai bună calitate din industrie. Da, tocmai acesta este motivul pentru care a ocupat astăzi primul loc pe lista noastră. Dar ce îl face atât de special? Ei bine, sunt caracteristicile pe care le oferă, desigur.

Serviciul se mândrește cu mai mult decât 3000 servere în 160 de locații din 94 de țări. Dacă asta nu vă oferă sursă nelimitată de conținut geo-restricționat, Nu știu ce va face. Mai mult, ExpressVPN a dovedit de-a lungul timpului că poate acționa în jurul celor mai puternice mecanisme de blocare din lume.

Puteți chiar accesa orice doriți China in ciuda faptului ca Marele Zid de Foc. Deci, dacă un VPN poate eluda Marele Firewall din China, ocolirea restricțiilor lui Github ar fi o bucată de tort.

De asemenea, ExpressVPN permite Linux utilizatorii să folosească aplicația sa dedicată pe dispozitivul lor. Ei bine, aceasta este o caracteristică critică în cazul în care utilizați github, Nu?

Confidențialitatea utilizatorilor ar trebui să apară mai întâi atunci când doriți să deblocați Github. Să nu uităm că sunteți în țări cu restricții mari, precum Iran. De asemenea, țara blochează VPN-urile din teritoriu, dar nu a putut opri ExpressVPN să ofere utilizatorilor libertatea online pe care și-o doresc.

Furnizorul este constant rapid și are servere stealth pentru a vă ajuta să ocoliți orice blocuri ISP. ExpressVPN este înțelept pentru abonamente mai scumpe partea, dar veți obține ceea ce plătiți până la urmă.

Pro-uri

 • Politică strictă fără jurnal
 • Rețea uriașă de server
 • Viteză rapidă de aprindere
 • Ucide întrerupătorul
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • Criptare AES-256
 • Asistență live-chat

Contra

 • Costă puțin mai mult decât alții

NordVPN

Capac NordVPN

NordVPN este un alt mod de a deblochează GitHub dar la un preț mai mic. Dar prețul nu este cea mai bună calitate pe care o are NordVPN. Ei bine, este tot ce oferă acest furnizor. Să începem cu elementele de bază. NordVPN este cu sediul în Panama, deci nu există nicio reținere de date, deoarece este departe de a ajunge la Cinci-Eyes.

Serviciul are servere peste tot 60 de țări. Este mai mic decât ExpressVPN în ceea ce privește accesul, dar nu și când vine vorba de numere. Întreaga rețea de server este în jur 5000, devenind cel mai mare dintre toate VPN-urile din industrie.

NordVPN a dovedit că se poate deblochează conținut restricționat indiferent în ce țară vă aflați. De exemplu, luați Netflix; blocul său puternic nu a reușit să oprească NordVPN să acceseze conținutul american.

În ceea ce privește securitatea, NordVPN folosește Criptare AES-256-GCM cu o cheie DH de 2048 biți. Asta nu e tot; trebuie să verificați caracteristicile sale exclusive, care includ Criptare Double Hop și CyberSec.

În primul rând, funcția VPN dublu este un mecanism prin care îți redirecționează datele două servere VPN în loc de una. În acest fel, traficul dvs. devine criptat de două ori, făcând-o și mai sigură decât era înainte.

CyberSec, pe de altă parte, este un mod de a preveni orice software nedorit care ar putea viza dispozitivul dvs. Care include viruși, malware și orice software rău intenționat World Wide Web are magazine pentru tine.

Nord vă permite să utilizați contul VPN pe șase dispozitive simultan. Nu mai vorbim, puteți testa acest VPN minuțios datorită sale Garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

 • Criptare 2048 biți
 • Politica fără jurnal
 • DNS inteligente gratuite
 • 4900 de servere peste 60 de țări
 • VPN dublu-hop
 • Șase conexiuni concomitente
 • Funcția CyberSec
 • Garanție de rambursare de 30 de zile

Contra

 • Testele de viteză unde un bust pe unele servere

BulletVPN

Cover BulletVPN

BulletVPN nu este chiar atât de mare pentru un furnizor, dar impactul de securitate pe care îl are asupra industriei este destul de mare. Când vorbim de rețeaua de servere, aceasta acoperă aproape 30 de țări din întreaga lume.

Este destul de decent pentru un furnizor care nu a mai existat de mult timp. Dar ce este bine despre el este că serverele pe care le oferă sunt fixată strategic în țările extrem de solicitate, inclusiv în SUA, Marea Britanie și cea mai mare parte a Asiei.

Ceea ce este și mai impresionant este faptul că acest nou venit poate debloca Netflix iar like-urile fără cârlig. Dacă acei giganți sunt deblocați, ce putem spune despre GitHub?

În ceea ce privește securitatea, BulletVPN vă oferă posibilitatea de a alege între cinci protocoale VPN diferite, inclusiv PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2. În ceea ce privește siguranța, ar trebui să mergi întotdeauna OpenVPN.

Mai mult, BulletVPN mai adaugă un Proxy inteligent DNS gratuit la serviciile sale, făcându-l un furnizor complet de hibrid cu multe oferte. Să nu uităm că este unul dintre cele mai rapide VPN-uri acolo, deoarece serverele sale sunt bine optimizate pentru streaming HD și jocuri online.

Toate VPN-urile din lista noastră oferă un Switch Kill. Cu toate acestea, BulletVPN adaugă o mână de ajutor suplimentară sub forma Bullet Shield. Este o tehnologie care nu vă permite să vă conectați la internet decât dacă vă conectați la unul dintre serverele BulletVPN. Dacă asta nu îți îmbunătățește confidențialitatea, nu știu ce va face.

În cazul în care VPN nu îți îndeplinește așteptările (ceea ce mă îndoiesc), poți oricând să ceri rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare.

Dacă doriți să aflați mai multe, arătați mai jos:

Pro-uri

 • Politica zero-loggin
 • Mai multe protocoale VPN
 • Servere foarte rapide
 • Funcție gratuită Smart DNS
 • Scutul de gloanțe
 • Compatibil cu diferite sisteme de operare
 • Cinci conexiuni sumare
 • Politica de restituire a numerarului pentru 30 de zile
 • Comutator automat de omor

Contra

 • Servere în 30 de țări

SurfShark

SurfShark

Surfshark este un fel de nou copil din bloc. Este încă nou, dar nu-l lăsa să te păcălească. Are suficiente caracteristici rivalizează cu uriașii, inclusiv aprecierile ExpressVPN.

Furnizorul VPN permite conexiuni simultane nelimitate, ceea ce înseamnă că dumneavoastră și toată lumea cunoașteți puteți beneficia de un singur cont VPN. Sunt destul de sigur că niciun alt furnizor VPN nu oferă un astfel de serviciu.

În ceea ce privește rețeaua de servere, SurfShark s-a terminat 800 de servere în cincizeci de țări. Este destul de mare, având în vedere că serviciul este încă nou. Poate doriți să știți că SurfShark este de asemenea capabil deblocarea Netflix pe orice server.

SurfShak adoptă o politică strictă fără jurnal, care vă asigură că compania nu vă stochează datele și nu ține evidența activităților dvs. de navigare. Mai mult, VPN excelează în departamentul de securitate, dar se usucă rapid. Sincer, nu toate serverele pe care le-am testat nu au fost încet, doar unii dintre ei. Este cel puțin promițător.

Furnizorul vă permite, de asemenea, să solicitați o rambursare dacă serviciul nu vă îndeplinește așteptările. Tot ce trebuie să faceți este să contactați echipa de asistență prin intermediul live-chat- în termen de 30 de zile de la cumpărare. După aceea, puteți obține un rambursare completa.

Pro-uri

 • Criptare la nivel militar
 • Conexiuni nelimitate concurente
 • 800+ servere în 50 de țări
 • Deblochează Netflix
 • Comutator automat de omor
 • VPN dublu
 • Politica de logare zero
 • DNS inteligente gratuite

Contra

 • Abonamentul lunar este puțin scump
 • Viteze ascuțite pe unele servere

GitHub vs. VPN-uri fiabile / gratuite

Dacă doriți să economisiți niște bani înregistrându-vă VPN-uri gratuite, nu. Nu, serios, nu.

Probabil că citiți acest lucru pentru că sunteți tentat să obțineți unul și vă sugerez cu siguranță să arătați invers.

Furnizorii VPN gratuite sunt doar procură glorificată. Ei pot vezi tot traficul, și să facă cu asta ceea ce vor – inclusiv Logare. Nu știți niciodată adevărata fidelitate a unui VPN decât dacă expertiza dvs. se află în acel domeniu.

Am examinat VPN-urile de mai mult timp și, până acum, încă mă sfătuiesc împotriva celor gratuite.

Spuneți-mi, cum poate să-și permită un VPN serverele sale (care costă o avere) dacă îl are nu percepe nicio taxă pentru serviciile sale?

Uşor, devii principala lor sursă de venit. Aceste servicii vând datele dvs. către companii surori în schimbul veniturilor. De ce și-ar dori cineva asta?

Oh, susțin că nu păstrează jurnalele? Desigur. Exact ceea ce a ar revendica un furnizor VPN răuvoitor. Pe scurt: singura presupunere sigură este că fiecare furnizor VPN gratuit se înregistrează. Asa ca stai departe.

Mi-a luat mult timp să fac această recenzie doar pentru a vă ajuta. Deci, nu aveți încredere în nicio VPN doar pentru că vedeți că se află acolo. Chiar și furnizorii premium au demersurile lor. Nu este corect HideMyAss?

VPN a predat date potențial incriminatoare la fede ca răspuns la o hotărâre judecătorească. Indiferent care este motivul dacă afirmați că nu păstrați jurnalele, de unde provin aceste date? Ai grija. VPN-urile din lista noastră nu păstrează jurnalele. Utilizați informațiile pe care le-ați primit astăzi aici.

Cel mai bun VPN pentru GitHub – Cuvinte de despărțire

Ei bine, acolo îl ai. Indiferent unde locuiești, indiferent dacă este Siria, Iran, Marea Britanie, Australia, sau oriunde altundeva din lume, poți accesați GitHub fără efort. Amintiți-vă doar să alegeți o VPN care se potrivește nevoilor tale.

Fiecare furnizor VPN de mai sus o va face deblochează GitHub. Cu toate acestea, nu uitați de ceea ce căutați în ceea ce privește confidențialitatea. Citiți bine recenzia și anunță-mă în secțiunea de comentarii pe care furnizor VPN l-ai ales ca tovarăș online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map