Cel mai bun VPN pentru filme Google Play

Streamingul online devenind unul dintre principalele moduri în care oamenii din zilele noastre consumă conținutul lor, nu a fost nevoie de mult timp până când Google a decis să facă parte din toată acea acțiune. Filme Google Play oferă un catalog semnificativ mare de filme și emisiuni TV pentru a fi setate. Cu toate acestea, Platforma este accesibilă numai de către utilizatori din aproximativ 110 țări. În plus, biblioteca de conținut la care aveți acces variază și de la o țară la alta.


Cel mai bun VPN pentru filme Google Play

Cel mai bun VPN pentru filme Google Play

Acest lucru poate fi foarte frustrant, în special pentru cineva care se bazează pe platformă pentru nevoile de streaming. Din fericire, există o soluție care poate ajuta la rezolvarea tuturor acestor probleme, o rețea privată virtuală.

Ce este Google Play Filme și TV?

Lansat inițial în 2012, Google Play Movies și TV au suferit recent o reînnoire semnificativă a serviciului său, pentru a se potrivi cu ce concurenții au la dispoziție. Serviciul oferă conținut excepțional pe care îl puteți filtra prin categorii precum vârstă, gen, studio de film sau rețea TV. Având în vedere că serviciul este un produs Google, nu se poate spune că utilizatorii Android obțin o experiență mai bună pentru clienți. Utilizatorii iOS pot accesa serviciul și prin dispozitivele Apple, dar cu anumite limitări.

Costul închirierii sau achiziționării unui film pe platformă este aproape același cu cel pe care l-ați suportat pe alte platforme. Prin urmare, acesta nu ar trebui să fie un factor atât de imens de luat în considerare. Totuși, ceea ce ați putea aprecia este video-ul de înaltă calitate pe care îl experimentează utilizatorii atunci când transmit streaming. Utilizatorii obțin până la conținut HDR de calitate 4K. Ți-ar plăcea dacă transmiteți pe un ecran mare Chromecast este unul dintre modurile în care poți face acest lucru.

Serviciul are, de asemenea, câteva caracteristici foarte inteligente în limbă, precum o categorie de filme și spectacole „Nu pe Netflix”. De asemenea, are câteva caracteristici inovatoare. Are carduri de informații care transmit unele istorii despre orice actor pe ecran îl aveți atunci când piesa este întreruptă. De asemenea, serviciul utilizează titluri de box office lansate recent. Ei vin la un preț mai mare, dar merită. În total, serviciul este în concordanță cu ceea ce oferă alte servicii de streaming mai populare. Cu toate acestea, datorită disponibilității regionale, va trebui să fiți foarte strategici în ceea ce privește transmiterea serviciului în timp ce călătoriți în străinătate.

Cum să transmiteți fluxuri din filme Google Play în străinătate

Canalul este supus unor restricții regionale. De exemplu, ceea ce va vedea un utilizator din SUA este foarte diferit de ceea ce un utilizator din Europa poate alege să difuzeze. 

O VPN sau o rețea privată virtuală face posibilă abonaților Google Play Movies să lucreze în jurul tuturor obstacolelor care sunt rezultatul locației lor. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, folosirea unui VPN permite utilizatorilor să-și ascundă locația și să le cripteze conexiunea. Locația lor este ascunsă ori de câte ori își orientează traficul prin serverele la distanță. După stabilirea unei conexiuni la un server la distanță, se modifică o serie de detalii codificate în IP-ul utilizatorului. Aceste detalii includ locația din care navighează un utilizator.

Tot ce trebuie să faceți este să vă orientați conexiunea printr-un server din SUA. Când faceți acest lucru, serviciul vă va recunoaște ca fiind în SUA și, prin urmare, va acorda acces nerestricționat. Nu numai că, dar veți putea, de asemenea, să răscumpărați Carduri cadou în timp ce sunteți în afara SUA. Același lucru este valabil și pentru un utilizator care are sediul în Europa, o regiune acceptată, dar preferă accesul la biblioteca americană de conținut. Iată cum puteți accesa Biblioteca americană pentru filme Google Play la bord:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN.
 2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. și conectați-vă.
 3. Conectați-vă la un server american.
 4. Schimbați regiunea Google Play.
 5. Cumpărați sau închiriați-vă filmul.
 6. Bucurați-vă de streaming nelimitat pe filme Google Play.

Puteți obține mai multe avantaje utilizând un serviciu VPN pentru a vă gestiona conexiunea. Dar, uneori, numărul mare de servicii disponibile face dificilă alegerea unuia. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, am creat o listă scurtă de furnizori pe care suntem siguri că nu au decât cei mai buni de oferit. Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru filme Google Play.

Cele mai bune VPN-uri pentru filme Google Play

1. ExpressVPN

Cererea la locul unu este ExpressVPN, un serviciu de renume care are peste 2000 de servere din întreaga lume cu numele său. Serviciul se bazează în Insulele Virgine Britanice și, de asemenea, din motive foarte bune. Această zonă nu este supusă niciunei politici de restricție a datelor de către autorități. Deci, puteți fi sigur că datele dvs. nu vor fi niciodată predate sau înregistrate de către serviciu. Politica sa de înregistrare zero este o dovadă în acest sens. În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN oferă criptare AES de 256 biți, cu un accent special pe OpenVPN ca protocol VPN preferat.

ExpressVPN permite, de asemenea, până la 3 conexiuni simultane și funcționează destul de bine cu Tor peste VPN pentru un anonimat complet. Serviciul are, de asemenea, o serie de servere sigure la care utilizatorii se pot conecta dacă au sediul într-o regiune extrem de cenzurată. Serviciul are, de asemenea, o caracteristică de tunelare divizată, unde utilizatorii pot alege ce părți din traficul lor vor să cripteze. Există, de asemenea, o caracteristică DNS cu cunoștințe zero, pe care utilizatorii săi Smart DNS le vor considera destul de utile. Pentru mai multe detalii despre ce se află în magazin odată ce v-ați abonat la acest furnizor, consultați Revizuirea noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un alt furnizor bine respectat, care este mai mult decât capabil să ofere acces fără restricții la Filme Google Play fără nicio restricție. Acest furnizor își are sediul în SUA. Își controlează rețeaua extinsă de peste 1500 de servere și numărare. Serviciul utilizează aceeași criptare AES de 256 biți, dar acest lucru nu îi permite să încetinească viteza serverului. De fapt, IPVanish este furnizorul de acces la utilizatori care valorizează atât viteza, cât și securitatea, cum ar fi jucătorii online și torrenterele.

Serviciul oferă atât de mult sprijin pentru torrente și face acest lucru complet clar pe site-ul său web. IPVanish permite transferuri nelimitate de fișiere peer to peer, precum și anonimat complet pentru torentele. Aceasta se adaugă capacității sale de a reține până la 10 dispozitive înregistrate sub un singur cont. Toate aceste zece ajung să se bucure de o lățime de bandă nelimitată, precum și de opțiuni nelimitate de comutare a serverului. Dacă instalarea clientului VPN pe dispozitivul dvs. este prea dificilă, IPVanish oferă o alternativă în numele serviciului de proxy web SOCKS5. Acest lucru vă permite să accesați conținut internațional lucrând în jurul oricărei restricții geografice. Dacă totul pare interesant, luați ceva timp și parcurgeți revizuirea noastră IPVanish pentru o întrerupere completă a serviciului acestui furnizor..

3. NordVPN

Concluzia listei noastre este un furnizor care este pur și simplu completat din punct de vedere al funcțiilor și este sigur că va acoperi toate bazele dvs. oricând sunteți online. NordVPN este un furnizor de nivel superior, cu sediul în Panama, care are o serie de peste 4000 de servere sub gestionare, în mai mult de 60 de țări. Serviciul a obținut acest lucru în mai puțin de un deceniu, iar standardul de calitate livrat este comparabil doar cu câteva. NordVPN folosește, de asemenea, protocolul de criptare AES standard de 256 biți din industrie, dar are alte câteva instrumente și funcții care fac acest lucru și mai eficient.

Primul dintre acestea este funcția de criptare VPN dublă. Această caracteristică rescrie datele de pe dispozitivul unui client NordVPN prin două dispozitive în loc de unul. Cu siguranță face lucrurile și mai sigure decât intenționate inițial. De asemenea, serviciul își folosește avantajul asupra numărului de servere din rețeaua sa pentru a se specializa pentru a-și servi clienții mai bine. Aceasta înseamnă că NordVPN își optimizează serverele pentru a îndeplini anumite sarcini mai bine decât altele. Acest lucru depinde, desigur, de ceea ce un abonat intenționează să facă online. Abonații beneficiază, de asemenea, de o listă de IP dedicate dacă doresc, precum și suport complet pentru protocolul Tor peste VPN pentru anonimatul online complet. Pentru a înțelege mai bine acest furnizor capabil, vă recomandăm să treceți în revistă NordVPN.

Concluzie despre Cel mai bun VPN pentru filme Google Play

Deoarece Google continuă să lanseze mai multe produse și servicii pentru utilizare, nu există nicio îndoială că utilizarea unui VPN împreună cu aceste servicii va ajuta doar să vă asigurați că datele dvs. rămân private chiar și în fața integrării continue. Cele trei VPN pe care le-am enumerat mai sus sunt mai mult decât capabile să vă protejeze datele și să vă păstrați libertatea completă de locații sau restricții ori de câte ori sunteți online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map