Cel mai bun VPN pentru Pandora – Deblochează în afara SUA

Pandora este cu ușurință una dintre cele mai recunoscute companii din spațiul de streaming de muzică. Mulți ar susține cu ușurință că au deschis calea pentru participanții mai recente, precum Tidal, Apple Music și Spotify. 


Cel mai bun VPN pentru Pandora

Cel mai bun VPN pentru Pandora

Ce este Pandora?

Înființată în ianuarie 2000, Pandora a trecut printr-o serie de obstacole pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. La un moment dat, compania s-a descurcat atât de rău încât Tim Westergren (CEO) a trebuit să-și convingă echipa de 50 de angajați să meargă peste 2 ani fără plată. Acest tip de perseverență a văzut compania să crească până la peste 90 de milioane de abonați până în prezent și să creeze o nișă drept unul dintre cele mai preferate servicii de radio pe Internet..

În baza sa, Pandora este o platformă care vă permite să vă creați propria „stație radio” prin crearea unei liste de alte piese foarte similare cu cele pe care le căutați. Obțineți o listă cu alte melodii care au aceleași trăsături muzicale, care sunt alcătuite de ceea ce fondatorii au numit Music Genome Project. Acesta este în esență un algoritm care folosește mai mult de 450 de atribute pentru a clasifica muzica; făcând sugestiile Pandorei să apeleze la interesul dvs..

Pandora funcționează ca un serviciu freemium. Cu alte cuvinte, utilizatorii se pot înscrie și beneficia de servicii la nivel de bază fără costuri. Cu toate acestea, au opțiunea de a se bucura de funcții suplimentare atunci când devin abonați cu plată. A avea un cont gratuit înseamnă că trebuie să ai anunțuri din când în când. Există încă o mulțime de valoare care trebuie obținută, chiar dacă nu sunteți abonat plătitor. Serviciul oferă trei niveluri din care să alegeți. Există Pandora, Pandora Plus, apoi Pandora Premium. Calitatea sunetului pe care îl veți transmite în flux devine tot mai bună pe măsură ce urcați pe niveluri.

Unde este disponibil Pandora?

Cu toate aceste beneficii pentru a obține de la un serviciu bine cunoscut și respectat, există un singur obstacol care te poate împiedica să te bucuri de serviciul lor, mai ales dacă se întâmplă să fii în mișcare mult. Acesta este faptul că serviciul nu este la fel de disponibil în afara SUA. Compania citează costurile licențelor muzicale și crearea serverelor locale în fiecare regiune drept unul dintre cele mai mari impedimente ale sale. Pentru a accesa Pandora în afara SUA, aveți pur și simplu nevoie de un VPN.

Utilizarea unui VPN pentru a debloca Pandora în afara SUA

Inițial VPN reprezintă o rețea privată virtuală. În esență, este o colecție de servere bazate în diferite părți ale lumii la care utilizatorii abonați se pot conecta. Făcând acest lucru, ei sunt capabili să ocolească orice restricție geografică care le poate sta în cale; și să aibă acces la site-uri și canale care nu ar fi disponibile în regiunea lor. Pentru a debloca Pandora în afara SUA, de exemplu, tot ce trebuie să facă un utilizator este să se conecteze la un server VPN american. Iată cum s-a procedat:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, iOS sau FireStick.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă.
 4. Apoi, conectați-vă la un server VPN american.
 5. Acum puteți utiliza orice serviciu de streaming numai din SUA ca și cum ați fi în SUA.

Utilizarea unui VPN garantează, de asemenea, utilizatorului confidențialitate completă în eforturile sale online. Conexiunile lor sunt criptate, iar datele lor sunt ascunse. Cu acest lucru, utilizatorii sunt capabili să facă lucruri cum ar fi magazinul sau banca online, fără ca temerile legate de conexiunile lor să fie interceptate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Pandora

Alegerea serviciului VPN potrivit presupune înscrierea la un furnizor care vă interesează cel mai bine; nu unul care este doar pentru a vă lua banii. Pentru a vă ajuta să identificați cei mai fiabili furnizori cu care să vă înscrieți, am creat o listă de trei servicii cunoscute. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Pandora.

1. ExpressVPN

Nu foarte mulți furnizori din industrie pot oferi un serviciu la fel de bine furnizat ca ExpressVPN. Cu peste 2000 de servere în peste 60 de țări, ExpressVPN este mai mult decât capabil să furnizeze servicii de cea mai bună calitate. ExpressVPN garantează protecție online prin protocolul său de criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, suport complet pentru până la 3 conexiuni simultane; făcând posibil ca utilizatorii să aibă toate dispozitivele lor bine protejate.

ExpressVPN oferă utilizatorilor săi o caracteristică specială cunoscută sub denumirea de tunelare divizată; unde ajung să aleagă care din traficul lor va fi criptat și ce părți nu. Există, de asemenea, suport complet pentru torrentingul anonim, deoarece serviciul funcționează foarte bine cu Tor, iar în combinație cu gama sa de servere sigure, utilizatorii ExpressVPN sunt în continuare capabili să se bazeze pe serviciu chiar și în cele mai cenzurate regiuni. Clientul VPN al furnizorului este, de asemenea, destul de ușor de lucrat, deoarece este ușor de navigat chiar și pentru utilizatorii pentru prima dată. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, vă sugerăm să parcurgeți Examinarea noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

Numărul doi de pe lista noastră este IPVanish, iar acesta este un furnizor din SUA care are aproape 1500 de servere la care utilizatorii se pot conecta. Serviciul a fost înființat în 1999, oferindu-i aproape două decenii de experiență în industrie. IPVanish se mândrește cu capacitatea de a face ca IP-ul dvs. să dispară efectiv și, în schimb, vă oferă o serie de peste 40.000 de IP-uri din care să alegeți.

Folosirea IPVanish poate fi foarte benefică mai ales dacă ai tendința de a face foarte multe chinuri. Serviciul este foarte vocal în sprijinul său pentru acest serviciu, deoarece permite transferuri de fișiere P2P nelimitate și anonime. Utilizatorii IPVanish ajung să aibă, de asemenea, switch-uri de bandă și server nelimitate, precum și un proxy web SOCKS5. Capacitatea sa de a sprijini până la 10 conexiuni simultane este într-adevăr de neegalat și acest lucru face ca lucrurile să fie foarte accesibile, mai ales dacă căutați protecție multiplă platformă. Pentru mai multe detalii despre ce să vă așteptați, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

Rezumând serviciul nostru este NordVPN, un furnizor care se remarcă în ceea ce privește funcțiile oferite și lista lungă de servere. NordVPN are aproape 4000 de servere în rețeaua sa, o bună majoritate a acestora fiind distribuite în peste 60 de țări. NordVPN permite înregistrarea a până la 6 dispozitive simultane într-un singur cont și folosește criptarea AES de 256 biți de grad militar pentru a păstra toate datele utilizatorului bine protejate. Serviciul are sediul în Panama și acest lucru îi permite să mențină o politică strictă de înregistrare zero.

NordVPN funcționează destul de bine cu Onion prin VPN, deoarece acest lucru facilitează anonimatul complet pentru utilizatori atunci când este online. Serviciul are, de asemenea, măsuri de protecție împotriva scurgerilor DNS și oferă atât Chrome cât și Firefox ca alternative ușoare la securitatea online. Serviciul are, de asemenea, o dublă criptare VPN, în cazul în care conexiunea dvs. devine dublă a nivelului de criptare curtoazie de a fi rulat prin două servere. Utilizatorii au, de asemenea, șansa de a alege ce servere să folosească, deoarece serviciul are servere bine optimizate pentru activități precum jocuri online, torrenting sau chiar streaming HD. Acesta este doar o imagine de genul serviciului pe care îl așteptați de la NordVPN. Pentru a obține imaginea completă, asigurați-vă că parcurgeți revista noastră NordVPN.

Rezumatul pentru cel mai bun VPN pentru Pandora

Pentru cei care nu au încercat încă Pandora, le lipsește multe. Serviciul îmbunătățește atât calitatea, cât și biblioteca de muzică încă de la începutul anilor 2000. Folosirea acestuia în afara SUA, poate fi o provocare mare dacă nu sunteți abonat la o VPN credibilă. Cele trei servicii pe care le-am enumerat în aceste recenzii sunt mai mult decât capabile să vă asigure prezența online și să facem posibilă accesarea Pandora în afara SUA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map