Cel mai bun VPN pentru Redbox

Redbox este o companie binecunoscută pentru respectarea modelului său de închiriere de filme într-un moment în care întreaga lume continuă să îmbrățișeze streaming online. În mod surprinzător, modelul lor fizic de închiriere de DVD continuă să funcționeze bine, în ciuda predicțiilor că și-ar fi pierdut cota de piață până acum. Acesta poate fi rezultatul continuării marketingului eficient sau doar a faptului că clienții săi sunt la fel de fideli brandului său. Oricum ar fi cazul, succesul său în menținerea activității de închiriere nu a oprit compania să se aventureze în serviciul de streaming video la cerere.


Cel mai bun VPN pentru Redbox

Cel mai bun VPN pentru Redbox

Ce este Redbox?

Redbox a continuat să lanseze platforma video la cerere mai devreme în 2013. Cu toate acestea, ulterior și-a îmbunătățit decizia trecând de la un model de abonament la unul de video la cerere. Aceasta înseamnă că serviciul a continuat să ofere același serviciu de închiriere pe care l-a făcut prin chioșcurile sale, dar acum l-a extins la versiunea digitală a produselor sale. Executivii RedBox au susținut că este mult mai ieftin, deoarece le-a permis să gestioneze mai bine veniturile și să evite problemele de licențiere.  

Redbox numit la cerere, serviciul le permite utilizatorilor să își închirieze filmele între 2 și 4 dolari pentru 48 de ore. Prețul inițial este pentru titlurile care sunt pe lista lor de mai mult timp, în timp ce acesta din urmă este pentru versiuni mult mai noi. Cei care doresc să dețină titluri în bine le pot achiziționa cu 10 USD sau mai mult. Ca un serviciu care a fost lansat cu aproximativ 7000 de titluri, Redbox on Demand promite să fie un serviciu de transmisie demn de făcut.

Fiind un serviciu care are chioșcurile sale de închiriere prezente doar în SUA, are sens ca Redbox on Demand să urmeze aceeași cale. Acest lucru este probabil din cauza diferitelor probleme de licențiere la care s-ar putea rezolva dacă ar face multe dintre noile sale versiuni disponibile pentru orice altă țară. Drept urmare, utilizatorii care preferă să își închirieze flick-urile de la Redbox on Demand pot fi foarte dezavantajați dacă călătoresc vreodată în afara țării. Acest lucru se datorează faptului că aplicația sau site-ul RedBox va putea prelua pe adresa lor IP și le va restricționa accesul. Există o modalitate de a rezolva acest lucru? Raspunsul este da.

Cum deblochează Redbox în afara SUA

Cea mai bună metodă de a evita acest tip de restricție este de a obține o soluție care să le permită utilizatorilor să-și ascundă adresa IP. Din fericire, puteți face acest lucru prin utilizarea unui VPN. Utilizarea unui VPN permite clienților să își modifice adresa IP și, la rândul lor, să aibă detalii precum locația sau identitatea acestora.

Odată ce un utilizator se abonează la un serviciu VPN, este capabil să-și regrupeze traficul conectându-se la serverele la distanță bazate în diferite țări. La conectare, adresa IP care apare va induce site-ul web pe care încearcă să îl acceseze, gândindu-se că un utilizator se bazează oriunde se află serverul cu care este conectat. Deci, dacă nu sunteți în afara SUA, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server cu sediul în America și veți putea accesa Redbox la cerere..

Iată cum deblochezi Redbox în afara SUA:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN.
 2. Descărcați și instalați clientul VPN pe Android, iOS, PC sau Mac.
 3. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la un server din SUA.
 4. Acum că aveți o adresă IP a SUA, lansați Redbox.
 5. Stream Redbox indiferent de locația dvs. curentă.

Utilizarea unui VPN ar putea fi descurajantă pentru primul utilizator, dar este nevoie de foarte puțin timp pentru a te obișnui. Serviciul este, de asemenea, foarte avantajos, deoarece ajută la păstrarea utilizatorilor în siguranță ori de câte ori sunt online. Aceasta înseamnă mai multă încredere atunci când accesați banca online sau când faceți cumpărături de acasă. Cu acest lucru, iată un tabel care evidențiază principalele VPN-uri de pe piață.

Cele mai bune VPN-uri pentru RedBox la cerere

Decizia cu privire la cel mai bun serviciu la care vă puteți abona poate fi uneori o problemă. Prin urmare, am creat o listă de furnizori de încredere la care vă puteți orienta pentru o experiență mai fluidă. Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru cele mai bune VPN-uri pentru Redbox la cerere.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori din industrie în acest moment. Serviciul are aproape 2000 de servere din rețeaua sa, oferind clienților săi peste 200.000 de IP-uri la care să se conecteze. Serviciul este, de asemenea, situat într-o regiune sigură, Insulele Virgine Britanice. Zona nu este supusă niciunei jurisdicții de reglementare a datelor și, prin urmare, este incapabilă să ofere informații despre utilizatori. În plus, serviciul pune în aplicare și o politică de înregistrare zero pentru a menține lucrurile etanșe.

ExpressVPN se bazează pe criptarea AES de 256 biți, care funcționează în tandem cu protocoalele VPN precum SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Cel mai recomandat este OpenVPN, vine ca opțiune implicită. ExpressVPN are, de asemenea, un nivel lăudabil de servicii pentru clienți. Echipa sa este disponibilă pentru ajutor 24 de ore din 24, prin chat-uri live, ticketing prin e-mail sau social media. Serviciul oferă, de asemenea, o funcție de tunelare împărțită care vă permite să vă gestionați criptarea. Mai mult decât atât, acesta identifică și serverele nefuscate, care sunt excelente pentru utilizarea în țările cu restricții foarte mari. Pentru o privire mai cuprinzătoare asupra a ceea ce vă puteți aștepta de la acest furnizor, aruncați o privire la Examinarea noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este al doilea furnizor cel mai de încredere la care vă puteți adresa. Acest lucru se datorează acoperirii sale largi de până la 1500 de servere din întreaga lume. Aceste servere combinate furnizează până la 40.000 de IP-uri abonaților săi. Serviciul permite, de asemenea, până la 10 conexiuni multiple sub abonamentul său. Dacă toți cei zece utilizatori se conectează, serviciul permite totuși să beneficieze de o lățime de bandă nelimitată, precum și de capacități nelimitate de comutare a serverului.

Chiar și ca un serviciu bazat în SUA, IPVanish promite în continuare siguranță și anonimat complet utilizatorilor săi. Furnizorul se bazează pe criptarea AES de 256 biți, precum și pe implementarea strictă a politicii sale de înregistrare zero. De asemenea, IPVanish se asigură că utilizatorii săi sunt capabili să aleagă între descărcarea clientului VPN sau doar respectarea celorlalte forme de protecție bazate pe web. Există protocolul de proxy web SOCKS5 pe care utilizatorii ar putea să îl încerce. Puteți, de asemenea, o serie de extensii de browser. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile pe care le oferă IPVanish, aruncați o privire la revizuirea noastră mai detaliată a IPVanish..

3. NordVPN

Elaborarea listei noastre este NordVPN. Acesta este un furnizor puternic care este cunoscut pentru versatilitatea și ușurința sa. Este capabil să aibă grijă de nevoile chiar și ale utilizatorilor grei. Serviciul are sediul în Panama și are aproape 4000 de servere în rețeaua sa. NordVPN permite, de asemenea, utilizatorilor săi să aleagă la ce servere să se conecteze, deoarece majoritatea serverelor sale sunt optimizate pentru diferite utilizări. Astfel de utilizări includ streaming HD, torrenting, descărcare în vrac sau joacă jocuri online.

Protocolul dublu VPN al NordVPN este atașat la criptarea AES de 256 biți de grad militar deja. Acest lucru îl face mai eficient, deoarece îl parcurge prin două servere în loc de unul. Serviciul acceptă până la 6 conexiuni simultane. De asemenea, funcționează bine cu Tor peste VPN pentru a asigura o experiență de navigare cu adevărat anonimă. Furnizorul are, de asemenea, o serie de servere ofuscate pe care utilizatorii se pot baza dacă locuiesc în țări cu cenzură ridicată. Pe lângă toate acestea, NordVPN asigură clienților săi o protecție completă împotriva scurgerilor DNS, precum și IP-uri dedicate pentru utilizatorii care preferă o protecție mai personalizată. Pentru o privire mai aprofundată asupra serviciului, luați ceva timp pentru a trece în revistă NordVPN.

Concluzie pentru Cel mai bun VPN pentru RedBox

Închirierea filmelor dvs. favorite din Redbox On Demand în timp ce sunteți în mișcare nu poate fi mai ușoară decât după ce vă înscrieți cu un VPN. Cei trei furnizori pe care i-am enumerat mai sus sunt mai mult decât capabili să asigure accesul la serviciul din afara SUA, deci nu ar trebui să ai niciun motiv valabil pentru a lipsi din filmele tale favorite în timpul călătoriei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map