Cel mai bun VPN pentru televizoarele inteligente Vizio

2018 este un an bun pentru Vizio, doar așa se întâmplă că televizorul lor Quantum din seria P de 65 inci a făcut un debut criminal. Compania de televiziune din California a făcut o schimbare remarcabilă în calitatea și accesibilitatea noii sale game de televizoare inteligente operate de SmartCast. Opțiunile favorabile bugetului fac din Vizio un nume comun în multe gospodării americane. După lansările din 2018, singurul lucru care ar putea face televizoarele și mai bune este conectarea lor cu un VPN. Un VPN vă va permite să deblocați site-urile web, să ocoliți geo-blocurile și să accesați serviciile și aplicațiile care nu sunt disponibile în țara dvs.. Citiți mai departe pentru a afla ce VPN funcționează cel mai bine cu televizoarele Vizio Smart.


Cel mai bun VPN TV Vizio

Cel mai bun VPN pentru Vizio Smart TV

Cele mai bune VPN-uri Vizio Smart TV rezumate

Dacă știți ce face o VPN și știți cum să instalați o VPN pe un Smart TV precum Vizio, nu este necesar să citiți restul articolului. Cele mai bune VPN-uri pentru Vizio Smart TV sunt:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru televizoarele inteligente Vizio

Factorul de diferențiere între un Smart TV și un TV obișnuit este capacitatea de a vă conecta la internet. Televizoarele inteligente acționează ca platforme de streaming, oferindu-vă acces la o serie de aplicații, servicii și conținut, toate într-un singur loc.

Cu toate acestea, internetul nu este foarte sigur, iar televizoarele inteligente nu există într-o lume fără infracțiuni informatice și furt de date. De asemenea, nu sunt foarte private, ISP-ul sau un terț pot afla cu ușurință ce urmăriți, când și pe ce canal / aplicație. Pentru a vă proteja de eventuale atacuri și spionaj, trebuie să aveți un VPN. Foarte simplu, un VPN va face 3 lucruri:

 • Criptați datele dvs., protejându-vă împotriva furtului de date.
 • Reorientați-vă traficul printr-o conexiune sigură, blocând terții să vă vadă activitatea online.
 • Ascundeți adresa dvs. publică reală, oferindu-vă un IP care se potrivește cu serverul cu care vă conectați.

Schimbarea adresei IP vă va oferi acces la conținutul disponibil numai în alte țări și poate chiar să deschideți noi canale și aplicații pentru care să le utilizați. Cu alte cuvinte, un VPN este un excelent însoțitor Smart TV. Iată primele 3 VPN-uri pentru televizoarele inteligente Vizio:

ExpressVPN

Chiar dacă ExpressVPN este puțin pe partea de preț, acesta este cel mai bun serviciu pe care îl puteți obține atunci când vine vorba de VPN-uri. ExpressVPN are 2000 de servere în 94 de țări, ceea ce îl face un VPN excelent pentru deblocarea site-urilor și aplicațiilor. De asemenea, oferă o criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, tuneluri împărțite și un comutator de ucidere pentru a vă garanta confidențialitatea online. ExpressVPN are, de asemenea, o caracteristică Smart DNS, care este excelent pentru deblocarea simultană a unei varietăți de canale. ExpressVPN are o listă de ghiduri de instalare utile online pentru utilizatorii care doresc să instaleze VPN pe dispozitivele care nu au o aplicație VPN nativă. Pentru a adăuga toate cele de mai sus, ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori VPN care încă pot debloca Netflix american!

Citiți recenzia completă a ExpressVPN aici și nu uitați să încercați singur serviciul. Nu aveți nimic de pierdut, deoarece oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile, fără întrebări!

BulletVPN

Nu este la fel de scump ca ExpressVPN, opțiunea 2 este un furnizor VPN excelent, cu încă o caracteristică Smart DNS gratuită. BulletVPN a ocupat rapid rândul furnizorilor de VPN pentru a deveni unul dintre cele mai bune servicii de acolo. VPN-ul poate avea un număr de server mai mic decât celelalte două sugestii, dar BulletVPN reușește să ofere o acoperire globală decentă a serverului, indiferent. Ca un VPN în streaming, BulletVPN se mândrește și cu posibilitatea de a debloca Netflix-ul american și și-a optimizat serverele pentru a garanta o experiență de streaming rapid.

Iată revizuirea completă BulletVPN, pentru a putea vedea tot ce poate oferi acest furnizor. Lucrul mișto? De asemenea, au o politică de rambursare „fără întrebări” de 30 de zile!

NordVPN

A treia opțiune pentru televizoarele inteligente Vizio este NordVPN. De asemenea, au o caracteristică Smart DNS, Smart Play și rivalizează cu orice furnizor VPN cu numărul serverului lor. NordVPN oferă, de asemenea, o dublă funcție de criptare VPN, o criptare SSL pe 2048 de biți și până la 6 conexiuni simultane la dispozitiv. Serverele lor toate acceptă viteze rapide de internet și vă oferă o experiență de streaming perfectă.

Puteți citi recenzia completă a NordVPN aici. Încercați încă o dată furnizorului să beneficieze de politica de rambursare a celor 30 de zile!

Cum se instalează VPN pe televizoarele inteligente Vizio

Televizoarele inteligente Vizio nu acceptă aplicații VPN native, așa că trebuie să configurați VPN-ul pentru a funcționa pe Smart TV. Nu vă faceți griji, nu este atât de complicat pe cât pare. Iată trei moduri pe care le puteți utiliza pentru ca VPN-ul dvs. să funcționeze pe un televizor Vizio Smart:

 • Instalați VPN pe router: Dacă instalați un VPN pe router, orice dispozitiv conectat la internet va fi protejat de VPN. Această opțiune funcționează numai dacă aveți un router compatibil VPN, dar majoritatea routerelor noi o fac. Puteți citi acest ghid pentru o explicație mai detaliată despre modul de instalare a VPN-ului dvs. pe router.
 • Partajați conexiunea la rețea PC sau Mac cu Smart TV: Puteți ocoli configurațiile în întregime instalând aplicația VPN pe Mac sau PC și partajând conexiunea la rețea cu Smart TV. Cu alte cuvinte, Smart TV ar accesa internetul printr-o conexiune hotspot de pe desktop. Iată un ghid mai detaliat pentru partajarea conexiunii dvs. pe Windows care vă poate ajuta.
 • Utilizați un proxy Smart DNS: Unul dintre motivele pentru care am sugerat aceste VPN-uri este pentru funcția lor Smart DNS. Un Smart DNS nu este exact ca un VPN, dar poate fi configurat direct pe Smart TV. Fiecare dintre furnizorii menționați mai sus are ghiduri de configurare a funcției lor Smart DNS pe site-urile respective.

Cel mai bun VPN pentru Vizio Smart TV – Gânduri finale

În epoca tăierii de cabluri, popularitatea televizoarelor inteligente crește exponențial. Televizoarele inteligente Vizio oferă acum o minunată platformă alimentată de SmartCast (bazată pe Chromecast Google). Este ușor de utilizat și controlat printr-o aplicație pe care o puteți descărca de pe Smartphone. De asemenea, are o gamă de conținut gratuit și fără abonamente pe care vă puteți abține. Cu un VPN, puteți duce Smart TV-ul la noi niveluri de confidențialitate și calitate a divertismentului.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map