Cel mai bun VPN pentru TuneIn – deblochează în afara SUA

Găsirea unui serviciu radio care oferă varietatea de muzică care atrage după gustul dvs. este destul de ușor în zilele noastre datorită Internetului. Puteți găsi multe dintre ele printr-o simplă căutare online. Foarte puțini se potrivesc cu calitatea pe care o veți obține dacă mergeți pentru TuneIn. Considerat Netflix al radioului, acest site web gratuit de streaming de muzică are câteva caracteristici destul de impresionante. Unul dintre care se evidențiază este că vă va permite să găsiți un post de radio care să cânte muzică de la orice artist doriți să ascultați. În afară de a fi liber de utilizat, nu primiți niciun fel de reclame aruncate către dvs. în timp ce vă bucurați de muzica dvs..


Cel mai bun VPN pentru TuneIn - deblochează în afara SUA

Cel mai bun VPN pentru TuneIn – deblochează în afara SUA

Este TuneIn Orice Bun?

Puteți alege să vă bucurați exclusiv de serviciul prin site-ul lor web sau să optați pentru aplicația lor mobilă, astfel încât să puteți asculta chiar și când sunteți în mișcare. Aplicația este disponibilă pentru o gamă largă de dispozitive și are versiuni care pot funcționa chiar și pe modele de mașini selectate. Utilizarea aplicației pentru streaming are o serie de avantaje interesante în ceea ce privește utilizarea site-ului. Aplicația vă permite să utilizați criterii de căutare mai diverse, cum ar fi limba, posturile în trend și podcast-urile de top pentru a căuta o stație. Chiar ajungi să vezi cine altcineva dintre contactele tale folosește TuneIn. Există, de asemenea, un mod de mașină care face foarte ușor să navigați prin stații, în special atunci când conduci.

Utilizatorii care optează pentru pachetul lor premium au acces la meciurile din Premier League, la 40.000 de cărți audio și la peste 600 de stații de muzică fără comerț.

Unde este disponibil TuneIn?

Din păcate, serviciul a fost lansat doar către utilizatorii cu sediul în SUA, Marea Britanie și Canada. Aceasta este o lovitură mare în special pentru utilizatorii care tind să călătorească mult. Înseamnă că nu vor putea accesa serviciul lor premium în străinătate.

Serviciul TuneIn se bazează pe IP-ul dvs., sau pe adresa IP Protocol pentru a stabili dacă vă aflați în regiunea acceptată. Aceasta este adresa utilizată pentru a identifica conexiunea computerului dvs. pe Internet și transmite informații precum locația și identitatea dvs. Pentru a accesa serviciul TuneIn, în afara SUA, Marea Britanie sau Canada, va trebui să aveți nevoie de un instrument care să vă poată ascunde adresa IP sau să facă să pară că sunteți în regiunile acceptate. Introduceți VPN.

Cel mai bun VPN pentru TuneIn – Cum ajută un VPN

Pentru cei care nu au auzit niciodată despre acest termen, VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. În esență, este un grup de servere la care vă puteți conecta astfel încât să vă criptați traficul de navigare. Serverele au sediul în diferite părți ale lumii. Dacă găsiți un serviciu care are un număr bun din SUA, Marea Britanie sau Canada, veți avea acces la serviciul premium al companiei TuneIn, indiferent unde vă aflați.

O conexiune la unul dintre aceste servere vă permite să treceți de la adresa IP reală la una virtuală. Făcând acest lucru, vei ajunge să îți ridici nivelul de confidențialitate și să rămâi anonim pe internet. De asemenea, un VPN vă permite să accesați o gamă largă de canale și site-uri geore-restricționate. De asemenea, îți ascunde activitatea online de ISP-ul tău. În acest fel, veți fi împiedicat de oricare dintre încercările lor de a vă accelera conexiunea. 

Cele mai bune VPN-uri pentru TuneIn

Pentru a vă asigura că alegeți opțiunea potrivită, avem câteva sugestii cu care puteți începe căutarea. Uită-te.

1. ExpressVPN

Nu orice servicii au tendința de a furniza 100% din beneficii și servicii așa cum sunt publicitate. Cu toate acestea, ExpressVPN este diferit. Acest furnizor VPN premium are sediul în Insulele Virgine Britanice. Acest lucru servește în beneficiul său, deoarece regiunea nu este supusă niciunei jurisdicții de reglementare a datelor. Aceasta înseamnă că nu sunt obligați să partajeze datele clientului lor cu nicio autoritate. Acest lucru adaugă credibilitate la politica lor de înregistrare zero.

ExpressVPN are peste 2000 de servere din rețeaua sa, ceea ce înseamnă că va fi foarte puțin probabil să lipsească un server prin care să se conecteze. Există, de asemenea, o serie de servere oftalmate în cazul în care vă bazați într-o țară în care este interzisă utilizarea VPN și vă permit să utilizați serviciul fără a fi detectat. Vitezele de streaming sunt rapide și fiabile, securitatea fiind asigurată prin criptarea AES de 256 biți. ExpressVPN oferă, de asemenea, un serviciu Smart DNS care asigură că nimic nu poate fi urmărit pe orice site alegeți să vizitați. Serviciul permite până la 3 conexiuni simultane și poate fi folosit pe mai multe dispozitive. Aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN pentru mai multe detalii despre ce să vă așteptați odată ce vă înscrieți.

2. IPVanish

Al doilea pe lista noastră este IPVanish; un furnizor bine stabilit cu sediul în SUA, cu aproximativ 1500 de servere deținute integral. Acest furnizor de servicii este în industrie de aproape două decenii și și-a dezvoltat o reputație de a fi furnizor accesibil pentru utilizatorii care doresc viteză și securitate fiabile. IPVanish acceptă de asemenea până la 10 conexiuni simultane.

Serviciul are asistență de neegalat pentru torrenting, deoarece acceptă schimburi anonime de fișiere P2P și nu pune limite în traficul P2P. De asemenea, este unul dintre puținele care oferă un proxy web SOCKS5, ceea ce înseamnă că nu va trebui să descărcați clientul VPN dacă nu doriți. Furnizorul promite să nu păstreze niciun jurnal al navigării dvs. și vă asigură conexiunea prin criptarea AES de 256 biți. IPVanish oferă o lățime de bandă nelimitată, precum și comutarea nelimitată a serverului și acceptă și protocoale VPN, cum ar fi IKEv2, L2TP și IPSec. Pentru a vedea ce altceva este în stoc cu acest furnizor, sunteți bineveniți să treceți în revistă IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN promite o experiență mai bogată în ceea ce privește ceea ce vei putea face cu serviciul. Cu un punct de preț corect în comparație cu ceea ce solicită alte servicii mai puțin capabile, merită cu siguranță o privire. Înființată în 2009, NordVPN are sediul în afara Panama, iar acest lucru face mult mai ușor să mențineți confidențialitatea prin conexiunea dvs. Serviciul nu are o politică strictă de înregistrare.

Cu aproximativ 4000 de servere în mai mult de 60 de țări, NordVPN are atât de multe dintre ele, în măsura în care există o gamă optimizată pentru anumite funcții de pe Internet. Există servere care funcționează cel mai bine atunci când torrenting, descărcarea în vrac, jocuri, precum și streaming. NordVPN oferă, de asemenea, o dublă criptare prin traficul dvs. dirijat prin două servere în loc de unul. Comutatorul său automat de omor nu lasă loc erorilor. Suportul său pentru Onion prin VPN înseamnă că puteți crește nivelul de anonimat pe care îl primiți în timp ce transmiteți serviciile preferate. Pentru o privire mai cuprinzătoare asupra furnizorului, consultați revizuirea noastră NordVPN.

Rezumat pentru cel mai bun VPN pentru TuneIn

Radio internet este ceva ce ar trebui să încercați dacă nu v-ați gândit niciodată să faceți acest lucru. Unul dintre cele mai bune site-uri la care te-ai putea adresa pentru o experiență minunată este TuneIn. Dacă vi se pare că vă place atât de mult și optați pentru pachetul lor premium, fără îndoială, veți avea nevoie de un serviciu VPN pentru a vă asigura că îl puteți accesa de oriunde. Oricare dintre cele trei enumerate mai sus le va face. Așa că mergeți mai departe și citiți recenziile aprofundate pentru fiecare dintre furnizori pentru a vedea care dintre dvs. vi se potrivește cel mai bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map