Cel mai bun VPN pentru Youtube – Recenzie 2020

Care este cel mai bun VPN pentru Youtube? Perioada de timp pe care oamenii o pot petrece pe YouTube într-o singură zi este într-adevăr departe de a fi surprinzător, având în vedere că peste 300 de ore de conținut sunt încărcate pe site în fiecare minut. Platforma de partajare video este, fără îndoială, cea mai populară de acest fel din lume. 


Cel mai bun VPN pentru Youtube - Recenzie 2020

Cel mai bun VPN pentru Youtube – Recenzie 2020

YouTube restricționat regional?

Poate fi într-adevăr deprimant să aflați că serviciul este blocat în regiunea dvs. particulară dintr-un motiv sau altul. Dacă nu întregul site, atunci ar putea fi câteva videoclipuri pe care le-ai dori cu adevărat să le vizionezi. În orice caz, o rețea privată virtuală este un instrument pe care vă puteți baza pentru a debloca YouTube și a viziona toate videoclipurile pe care le-ați putea dori, indiferent de oriunde v-ați baza. Serviciul vă permite să vă conectați la un server la distanță, schimbând astfel adresa dvs. IP originală cu una care se aliniază la serverul la care sunteți conectat. Acest lucru vă permite să evitați orice geo-restricții care vă împiedică să accesați canale din regiunile în care sunt blocate.

Cel mai bun VPN pentru Youtube

Acesta este cel mai bun furnizor de servicii VPN pe care îl puteți utiliza pentru Youtube:

 1. ExpressVPN
 2. HideMyAss
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish

De ce ar trebui să utilizați un VPN pentru YouTube

În termeni de profan, un serviciu VPN vă permite să scrambați traficul pe care îl primiți fie de pe computer, mobil sau laptop, astfel încât nimeni să nu poată accesa dispozitivul dvs. și să vă fure datele personale. De asemenea, un VPN vă permite să vă răsfățați locația online. Așadar, dacă doriți să evitați obținerea următoarei erori de eroare Youtube: „Acest videoclip nu este disponibil în țara dvs.”, trebuie să utilizați VPN.

Top 3 VPN-uri YouTube

Dacă doriți să aveți acces complet la YouTube și o serie de alte canale georestructive, atunci un serviciu VPN este singurul instrument care vă va permite să realizați.

1. ExpressVPN – Alegerea principală a editorului

ExpressVPN se descurcă cu mult mai bine decât rivalii când vine vorba de nivelul de securitate și criptare implicat. Serverele sale diverse sunt capabile să gestioneze cantitatea mare de trafic care se produce atunci când transmite videoclipuri HD de pe site-uri precum YouTube. Cu serviciul lor așteptați:

 • O conexiune super rapidă, fără timp de oprire.
 • O selecție largă de servere din care să alegeți.
 • Acces nelimitat la YouTube.
 • Protecția garantată a tuturor informațiilor dvs. personale.

Viteza cu care funcționează serviciul este mult mai mare decât ceea ce oferă alți furnizori obișnuiți și nu există niciodată nicio perioadă de oprire de fiecare dată când încărcați videoclipurile dvs. HD. Serviciul are atât de multe servere distribuite în întreaga lume, astfel încât aveți o varietate de opțiuni din care să alegeți atunci când căutați o nouă adresă IP.

Dacă întâmplați să vă confruntați cu o problemă care a plătit abonamentul, echipa de reprezentanți a clienților la ExpressVPN sunt întotdeauna pregătiți și dispuși să vă ajute. Acestea oferă răspunsuri prompte și nu necesită mai mult de 30 de minute pentru a vă reveni la întrebarea dvs. Vă stau la dispoziție 24/7, prin e-mail sau chat live.

2. HideMyAss

A veni o secundă apropiată este HideMyAss, un alt serviciu relativ popular pe care îl puteți utiliza pentru a circumscrie restricțiile care vă pot împiedica accesarea YouTube. Cele două aspecte care fac ExpressVPN mai bun decât HideMyAss este timpul necesar pentru conectarea la un server și timpul necesar pentru a răspunde echipei lor de îngrijire a clienților.

Conectarea la unul dintre serverele VPN ale lui HideMyAss durează mult mai mult decât vă așteptați, iar acest fapt singur îi face să piardă atât de mulți clienți. Durează mult timp, deoarece, de cele mai multe ori, serverele lor sunt alocate sau doar indisponibile.

Pe de altă parte, avem o echipă oarecum lentă de îngrijire a clienților. Nu suntem deloc siguri dacă trebuie să atribuim acest lucru lipsei unei pregătiri adecvate care îi determină să dureze atât de mult la rezolvarea problemelor clientului, fie că echipa este prea mică pentru a rezolva problemele tuturor cât de repede ar trebui. În orice caz, clienții trebuie să știe că există o echipă de profesioniști la care pot apela în cazul în care se confruntă cu vreo problemă.

În ciuda tuturor acestor probleme, HideMyAss vă va permite totuși să deblocați YouTube, dar experiența pe care o puteți suferi vă poate obliga să vă gândiți de două ori la depunerea facturii din luna viitoare..

3. VyprVPN

Închiderea listei noastre este VyprVPN, un anumit furnizor care este bine cunoscut pentru setul său de funcții și servicii unice.

În ceea ce privește securitatea, furnizorul face o treabă bună oferind clienților săi instrumente impresionante, cum ar fi „Chameleon”, cu toate acestea, ei trebuie să lucreze într-adevăr la creșterea numărului de servere din rețeaua lor, deoarece majoritatea sunt întotdeauna pline sau luați mult timp pentru a vă conecta. Aceasta înseamnă că ar trebui să așteptați mai mult decât ar trebui să încărcați un videoclip de înaltă calitate pe YouTube.

De asemenea, biroul lor de asistență pentru clienți lasă câteva probleme la întrebare, deoarece serviciul poate dura mai mult de o zi pentru a răspunde la eventualele probleme publicate. De multe ori, utilizatorii care au primit un răspuns s-au plâns că feedback-ul pe care l-au primit nu a fost atât de util pe cât s-ar fi așteptat.

VyprVPN vă va permite cu siguranță să evitați restricțiile setate de ISP-ul dvs. sau de site-urile pe care le vizitați, dar majoritatea oamenilor nu vor putea demonstra nivelul de răbdare necesar pentru a avea o încărcare video pe YouTube înainte de a reda.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN YouTube

Acum nu aveți niciun motiv să nu accesați YouTube și să faceți parte din comunitatea globală de partajare video. Atâta timp cât aveți un furnizor VPN care vă asigură o conexiune de mare viteză și zero ori de încărcare, sunteți pregătit să vă bucurați de toate videoclipurile pe care le doriți pentru conținutul inimii dvs..

Vă sugerăm să utilizați un serviciu VPN care vă va asigura că conexiunea dvs. la Internet rămâne în siguranță și neinterfirmată, deoarece există o mulțime de persoane rău intenționate online care caută să obțină informațiile dvs. personale și să le utilizeze împotriva dvs..

ExpressVPN este o alegere stelară de luat în considerare, dar, totuși, vă recomandăm să vă acordați timp încercării acestor servicii înainte de a vă baza pe unul pe care considerați că îl satisface toate nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map