Cele mai bune 10 aplicații pentru PS4 trebuie doar să le instalați

Doriți să vă îmbunătățiți experiența PS4 fără să treceți prin prea multe probleme? Nu vă faceți griji. Vă oferim cele mai bune 10 aplicații pentru PS4 și cum le puteți accesa oriunde în lume.


Cele mai bune aplicații absolute pentru PS4

Cele mai bune aplicații absolute pentru PS4

10 cele mai bune aplicații pentru PS4 – Prezentare generală rapidă

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune aplicații / canale PS4 pe care le puteți utiliza:

 1. Netflix
 2. TIC nervos
 3. PlayStation Vue
 4. Amazon Prime Video
 5. BBC iPlayer
 6. Youtube
 7. Crunchyroll
 8. Pluto TV
 9. Tubi TV
 10. pârâi

Cum să obțineți cele mai bune 10 aplicații pentru PS4

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat când mi-am luat PS4 pentru prima dată, după ce am terminat de gândit, este că nu am avut acces la toate aplicațiile pe care știam că le vor face experiența fantastică. Chestia este că aplicațiile, la fel ca site-urile de streaming, trebuie să respecte legile internaționale privind drepturile de autor. Cu alte cuvinte, nu am avut acces la o mulțime de aplicații pentru PS4 pe care am vrut să le folosesc

Dacă aplicația îți oferă acces la conținut, aceasta nu are drepturi de aer în regiunea ta, atunci aplicația va fi blocată. Nu are prea mult sens financiar pentru dezvoltatorii acestor aplicații să lanseze diferite versiuni de aplicații pentru diferite țări. Deci, ei aleg să restricționeze utilizatorii în funcție de locația lor.

Modul în care o aplicație face acest lucru este prin interzicerea tuturor IP-urilor care nu aparțin regiunii pe care doresc să o țintească. Așadar, are sens că oamenii din întreaga lume vor avea probleme în accesarea tuturor aplicațiilor pe care le enumerăm mai jos.

Din fericire, am știut să rezolv această problemă. Tot ce am făcut pentru a accesa fiecare dintre aceste aplicații este utilizarea VPN-ului meu și am putut accesa aplicațiile pentru PS4 pe care mi le doream. Puteți consulta acest articol de instrucțiuni despre cum să instalați un VPN pe PS4 pentru a vă ajuta să vă ghidați în acest proces.

Voi explica ce este un VPN și ce poate face pentru tine după ce vom discuta despre cele mai bune aplicații pentru PS4.

Cele mai bune 10 aplicații pentru PS4

Deci, acum când știți ce face un VPN și cum vă poate ajuta să accesați cele mai bune aplicații pentru PS4 acolo, să vorbim despre aceste aplicații pentru o secundă.

Iată cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pe PS4:

Netflix

Netflix nu are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai utilizate platforme de streaming la nivel global. Toată lumea știe, totuși, că Netflix oferă conținut diferit pentru fiecare țară. Cel mai râvnit Netflix regional pare să fie SUA sau Marea Britanie.

Conectându-vă la un server din SUA sau Marea Britanie, veți putea accesa Netflix american sau britanic din orice parte a lumii. Atenție, totuși, Netflix a scăzut din greu pe proxies și VPN-uri. Nu toate VPN-urile pot debloca Netflix. Din fericire, ExpressVPN a reușit să ofere continuu acest serviciu utilizatorilor săi.

TIC nervos

Dacă încă nu știți despre Twitch, veți lipsi cu siguranță. Această aplicație vă oferă acces la transmisiile video digitale și este plină de personalități interesante și informative. Twitch este cel mai mult umplut cu conținut dedicat jocurilor video, dar puteți găsi, de asemenea, fluxuri pentru artă, muzică, emisiuni de conversații și chiar unele emisiuni TV.

Regiuni diferite obțin servicii diferite pe Twitch, cum ar fi câștigarea de jetoane urmărind conținutul League of Legends. Un VPN vă va ajuta să accesați toate serviciile pe care le-ați putea lipsi.

PlayStation Vue

Iată un serviciu lansat de PlayStation în sine pentru a vă complimenta serviciile de streaming OTT. Problema cu PS Vue este că este disponibilă numai în SUA. Nu numai asta, dar locația la care v-ați abonat inițial la serviciu este singura locație în care veți putea utiliza contul dvs..

Cu alte cuvinte, puteți utiliza un VPN pentru a obține un abonament PS Vue, dar asigurați-vă că vă conectați la un anumit server american. Luați notă de server (unde este exact în America?) Și folosiți-l de fiecare dată când doriți să accesați acest serviciu.

Amazon Prime Video

Puteți accesa videoclipul Amazon Prime prin aplicația lor pe PS4. Desigur, probabil sunteți deja conștienți că conținutul de pe Amazon Prime se adresează numai unei clientele americane. La fel ca în cazul PS Vue, puteți utiliza un VPN pentru a porni un abonament Amazon Prime din SUA. Conectați-vă întotdeauna la un server din SUA atunci când sunteți pe punctul de a utiliza această aplicație sau altfel veți putea accesa doar titlurile „Urmăriți în străinătate” (indiciu: nu sunt multe titluri).

BBC iPlayer

BBC iPlayer este aplicația de streaming dedicată BBC. Este complet gratuit pe PS4 și vă oferă acces la o serie întreagă de emisiuni, filme și talk-show-uri.

La fel ca în majoritatea serviciilor BBC, această aplicație este disponibilă doar în Marea Britanie. Pentru a utiliza BBC iPlayer pe PS4, utilizați VPN-ul pentru a vă conecta mai întâi la un server din Marea Britanie. După ce veți face asta și veți obține un IP din Marea Britanie, veți avea tot accesul dorit.

YouTube

Iată o altă aplicație care nu necesită nicio introducere. Puteți ține pasul cu toate abonamentele YouTube direct de pe PS4 cu aplicația YouTube dedicată. Dacă sunteți un creator de conținut, puteți utiliza aplicația pentru a încărca videoclipurile dvs..

Crunchyroll

Când vine vorba de cele mai bune aplicații de streaming pentru PS4, fanii Anime se vor bucura cu siguranță de Crunchyroll. Crunchyroll este unul dintre cele mai utilizate site-uri bazate pe Anime din SUA și oferă o gamă largă de Anime și Manga pentru ca toți utilizatorii să se bucure.

Cu toate acestea, Crunchyroll este un serviciu oferit doar în SUA. Puteți accesa cu ușurință aplicația Crunchyroll de pe PS4 oriunde în lume cu un VPN. Trebuie doar să vă conectați la un server american!

Pluto TV

Iată o aplicație perfectă pentru tăieturile de fir de pretutindeni. Pluto TV vă oferă acces la tone de canale TV gratuite. Veți putea găsi conținut în știri, sport, filme, emisiuni TV, muzică, desene animate și chiar videoclipuri virale.

La fel ca în majoritatea aplicațiilor din această listă, arsenalul complet al conținutului Pluto TV este disponibil doar în SUA. Utilizați un server american pe VPN pentru a accesa această aplicație din orice parte a lumii.

Tubi TV

Aceasta este o aplicație gratuită care vă oferă acces la mii de filme și seriale TV. Tubi TV oferă streaming nelimitat, fără abonament sau card de credit. Va trebui să aveți de a face cu câteva anunțuri aici și acolo, dar nu sunt nimic în comparație cu reclamele de la televizorul obișnuit.

Va trebui să utilizați un VPN și să vă conectați la un server american pentru a accesa tot conținutul Tubi TV.

pârâi

Ultima noastră alegere pentru cele mai bune aplicații pentru PS4 este Crackle. Această aplicație este despre conținutul exclusiv Sony. Veți avea acces la o ardezie rotativă a originalelor Sony Crackle. Serviciul este, de asemenea, complet gratuit și nu necesită deloc abonament. Perfect pentru tăieturile de fir peste tot.

Crackle este disponibil în SUA, Canada, Australia și 18 țări din America Latină. Pentru utilizatorii care doresc să se bucure de acest serviciu, dar se întâmplă să locuiască în altă parte, puteți utiliza un VPN pentru a obține accesul dorit.

Ce este un VPN?

Am observat că o mulțime de oameni nu înțeleg cu adevărat ce face o VPN sau cum vă poate beneficia, utilizator.

Permiteți-mi să încep prin a explica ce face un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, VPN este în primul rând un instrument de securitate cibernetică. Cu toate acestea, una dintre funcțiile sale de bază de securitate oferă unei VPN posibilitatea de a accesa aplicații și site-uri blocate cu geo. Practic, un VPN criptează datele dvs. și vă reorientează traficul prin propriile servere sigure. Când traficul dvs. este redirecționat, adresa dvs. publică se va schimba pentru a se potrivi cu locația serverului respectiv.

Când adresa dvs. IP se schimbă, veți avea acces la site-urile limitate la locația serverului pe care îl utilizați. Așadar, dacă doriți să utilizați o aplicație care este disponibilă doar în Marea Britanie, utilizați un server din Marea Britanie. Disponibil numai în SUA? Un server american este ceea ce ar trebui să vă conectați.

Puteți consulta cele mai bune VPN-uri pentru articolul PS4 pentru a afla ce VPN să utilizați. Pentru răspunsul scurt: vă sugerăm să folosiți ExpressVPN pe PS4. Acest furnizor este cunoscut drept cel mai bun VPN de pe piață și oferă o listă întreagă de funcții utilizatorilor săi. Puteți încerca, de asemenea, serviciul beneficiind de garanția lor de returnare de 30 de zile.

Ce poate face un VPN pentru tine?

Avantajele unei VPN depășesc pur și simplu oferindu-vă acces la conținut. Deși acesta este unul dintre cele mai râvnite beneficii ale unui VPN, acesta nu este singurul beneficiu. Cu un VPN, veți putea:

 • Bypass ISP Throttling: Uneori, un ISP va accepta (limita) internetul unui utilizator dacă descarcă mult conținut sau vizitează o mulțime de site-uri de streaming. Un VPN vă va ajuta să vă păstrați traficul ascuns de ISP-ul dvs., de fapt ocolind ISP Throttling.
 • Adăugați anonimatul la conexiunea dvs.: IP-ul dvs. public reflectă locația dvs. fizică. Deoarece o VPN vă schimbă IP-ul public, se pare că sunteți localizat undeva complet diferit. IP-ul dvs. este ca identificatorul dvs., schimbându-vă vă oferă un nivel suplimentar de anonimat în timp ce sunteți online.
 • Protejați-vă datele împotriva furtului de date posibile: VPN-urile criptează datele dvs., este una dintre funcționalitățile lor de bază. Acest lucru înseamnă că face incredibil de dificil pentru oricine să vă fure orice date. De fapt, standardul industriei VPN pentru criptare (256 criptări AES) este atât de puternic încât supercomputerele nu trebuie să poată cripta criptările.
 • Securizați toate conexiunile la internet, inclusiv WiFi public: Întrucât VPN-urile vă tunifică traficul prin propriile servere sigure, acestea blochează traficul dvs. și blochează pe oricine încearcă să monitorizeze sau să încurce ceea ce faceți online. Din acest motiv, VPN-urile sunt cele mai bune instrumente care trebuie utilizate la conectarea la WiFi-ul public, care este de obicei o pată fierbinte pentru hacks și atacuri..

Deci, după cum vedeți, un VPN este un instrument foarte util pentru a avea în arsenalul dvs. de securitate internet.

Cele mai bune aplicații PS4 – Gânduri finale

Acolo îl ai, cele mai bune 10 aplicații pentru PS4. Dacă asociați experiența dvs. PS4 cu un VPN de încredere și credibil, veți putea debloca o serie întreagă de aplicații și conținut din confortul propriei canapele. Amintiți-vă că o VPN poate ocoli geo-blocarea impusă de o aplicație, dar nu poate evita orice taxă de înregistrare sau abonament necesară.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map