Cele mai bune 5 canale eSports

În ultimii ani au fost semnificative pentru streaming. Un procent din ce în ce mai mare din populația urbană se îndepărtează de televiziunea tradițională și se conectează la serviciile de streaming.


Cele mai bune 5 canale eSports

Cele mai bune 5 canale eSports

O epocă nouă

Există mai multe motive pentru care streaming-ul a înlocuit televiziunea pentru mulți oameni, în special pentru noile generații. Varietatea și accesibilitatea ușoară sunt doi dintre factorii principali.

Indiferent dacă este conținut live sau la cerere, streamingul oferă o varietate mult mai mare decât ar putea vreodată televiziunea. Deoarece accesul la Internet este disponibil peste tot în lume, a fost ușor ca streamingul să înflorească.

În ciuda varietății de conținut pe care le oferă, streamingul costă mult mai puțin decât televizorul prin cablu sau prin satelit. Chiar și tradiționalele emisiuni TV sunt acum disponibile pentru streaming, ceea ce face ca oamenii să renunțe la conexiunea prin cablu. 

Streaming sport

Până de curând sportul era singurul lucru pentru care oamenii aveau nevoie de televizor. Însă acum există mai multe servicii de streaming dedicate sporturilor live. Chiar dacă aceasta este o veste proastă pentru industria de televiziune prin cablu și satelit, este o veste grozavă pentru cei care au dorit întotdeauna mai multe servicii de streaming sport, chiar dacă NFL a spulberat o mulțime de fani și Nike a insultat țara care a făcut-o bogată. Under Armour adoră decizia Nike Kaepernick, dar acesta este un alt subiect!

Deși sporturile tradiționale sunt disponibile atât pe televizor, cât și pe platformele de streaming, eSports este disponibil în principal pe serviciile de streaming. eSports este o competiție sau turneu care implică jocuri video.

Aceasta este încă o piață de nișă, dar numărul tot mai mare de entuziaști a dus la crearea mai multor platforme de streaming e-sport.

Streamingul de astăzi are mult mai mult acces decât platformele tradiționale. Acesta este motivul pentru care multe organizații eSports trăiesc competiții și turnee în flux pentru a-și dezvolta următorii și pentru a aduce și sponsori. O întreagă secțiune este adesea dedicată gestionării streamingului.

Cel mai bun canal de streaming eSports 5

Aici aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare platforme de streaming e-sport.

1. Twitch

Cea mai veche platformă de streaming de e-sports, Twitch a început să transmită în direct jocuri video în 2011. În timp ce jocurile video nu aveau nicio platformă de streaming dedicată atunci, Twitch a devenit un succes masiv chiar și în primele zile. Datorită popularității platformei, aceasta a fost achiziționată de Amazon pentru 970 de milioane de dolari.

După achiziție, platforma a obținut diverse filiale noi în afara jocurilor video pentru a oferi servicii de catering pentru tot felul de streamere.

În afară de sport, Twitch are, de asemenea, servicii de streaming regulate. De asemenea, Twitch se ocupă de microtransacții începând cu 2016, după ce a introdus propria criptomonedă numită Bits, care ar putea fi folosită pentru bascularea emisiunilor ca semn de apreciere. În același an, platforma a introdus Twitch Prime, ceva din linia Amazon Prime.

2. Mixer

Aceasta este o platformă deținută de Microsoft, care a fost numită anterior Beam, înainte de a fi cumpărată de Microsoft. Ceea ce face ca Mixer să se distingă de restul este latența scăzută dintre difuzare și conținutul care ajunge la spectatori.

Aceasta înseamnă că utilizatorii pot urmări evenimentul în timp real, la fel cum are loc. Mai multe alte servicii de streaming sport suferă de cele 10 sau 20 de secunde de latență, nu mai păstrează acțiunea în timp real. De asemenea, Mixerul permite telespectatorilor să interacționeze direct cu unele jocuri pe măsură ce au loc.

3. Jocuri YouTube

Această platformă reunește conținut de e-sport live și la cerere. Puteți urmări evenimente live în timp ce au loc în timp real sau puteți naviga prin uriașa bibliotecă video pentru a alege videoclipuri de joc preferate.

Transmiterea în direct rămâne în centrul atenției principală a jocurilor YouTube, dar pentru că are și o secțiune la cerere, căutarea videoclipurilor de joc nu este doar mai ușoară, ci și mult mai distractivă. Jocurile YouTube le permite utilizatorilor să deruleze o transmisie în direct, înlocuind anumite porții sau urmărind de la început.

4. Jocuri pe Facebook

Facebook Gaming este un nou participant pe piața de streaming eSports, dar, deoarece este Facebook, a reușit deja să aibă un impact asupra industriei. Platforma a lansat abia anul acesta și se numește FB.gg.  

Ceea ce face Facebook Gaming este să analizeze paginile pe care le-au plăcut utilizatorii și grupurile la care s-au alăturat pentru a personaliza conținutul live. Fluxurile live de jocuri Facebook pot fi găsite și în fluxul de știri Facebook. Înainte de lansare, Facebook Gaming a încurajat și telespectatorii din alte platforme să se alăture platformei lor.

Dar, chiar dacă Facebook Gaming este încă foarte tânăr, nu este în urmă să obțină câteva drepturi de difuzare exclusivă, inclusiv Seria ESL Pro League și seria ESL One, Seria Gfinity Elite, Galaxiile gemene ” H1Z1 Liga Pro, și Studiourile Hi-Rez ” Paladinii Prima ligă.

5. Steam TV

Unul dintre cei mai noi intrați în industria de streaming eSports este Steam.tv. Deși există deja mai multe alte platforme de jocuri, dezvoltatorii Steam TV încântă spectatorii cu transmisiuni în direct de jocuri video în cadrul comunității Steam.

Steam TV are o serie de alte funcții utile, precum integrarea chat-ului. Pe platformă, utilizatorii pot separa chatul public de chatul personal.

De asemenea, există chat-uri vocale integrate pentru Google Chrome. Deși Steam TV nu a fost încă utilizat pentru nicio emisiune majoră, acesta devine lent lent atât pentru emisiuni, cât și pentru audiențe..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map