Cele mai bune alternative pentru rețea privată Firefox

A VPN realizat de Firefox? Asta e ceva. Gigantul de navigare a făcut posibilă Utilizatori americani pentru a obține mai multă confidențialitate în timp ce navigați pe web. Numit ca Rețea privată Firefox, noua extensie de browser vă permite să ascundeți adresa dvs. IP și criptați datele. Deși pare un pic util pentru utilizatorii Firefox, acesta are toate limitări. Indiferent ce faceți pe internet, confidențialitatea și siguranța dvs. ar trebui să fie întotdeauna primele. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să începeți să căutați opțiuni mai bune. Iată tot ce trebuie să aflați despre rețeaua privată Firefox și despre aceasta alternative de VPN de top.


Cele mai bune alternative pentru rețea privată Firefox

Cele mai bune alternative pentru rețea privată Firefox

Rețea privată Firefox – Bunul, Răul și Urâtul

Primul lucru pe care îl puteți întreba este dacă serviciul VPN este gratuit. În termeni simpli, da este. Rețeaua privată Firefox face parte Programul de testare a programului Firefox, care permite utilizatorilor să testează mai multe produse din Mozilla gratuit.

Nu este prima dată când Mozilla a făcut o acțiune către industria VPN, în caz că nu știați. Cu ceva timp in urma, a fost de acord cu ProtonVPN la o extensie pentru furnizorul VPN din browserul său. VPN-ul a costat atunci $ de 10.

Mozilla Firefox a făcut această mișcare pentru a proteja utilizatorii în timp ce navighează pe web hackeri, trackere și site-uri web. Este destul de simplu, descărcați extensia și dați clic pe conectați. Asta e tot.Conectați-vă la FireFox VPN

Iată ce este vicepreședintele produsului Mozilla Marissa Wood trebuia să spună:

„Una dintre învățările cheie de la evenimentele recente este că există o cerere din ce în ce mai mare de caracteristici private. Rețeaua privată Firefox este o extensie care oferă o cale sigură și criptată către web pentru a vă proteja conexiunea și informațiile personale oriunde și oriunde utilizați browserul dvs. Firefox. “

Acesta este un ghid pentru a vă ajuta să găsiți alternative pentru noua extensie VPN. Dar de ce? Vedeți, rețeaua privată Firefox ar putea fi capabilă să vă protejeze datele, dar acest lucru nu este tot ceea ce ar trebui să fie o VPN. Există mai mulți factori de analizat și, conform testelor mele, noul serviciu nu are ce trebuie pentru a rivaliza cu uriașii. Iată cu ce am venit.

Servere, securitate și confidențialitate

Deci, la fel ca un element de bază Rețea virtuală privată (încă nu știu de ce Mozilla nu recunoaște asta), FPN vă permite să vă conectați la rețele publice cu un plus de securitate și confidențialitate. Ei bine, face asta criptându-ți traficul pe măsură ce trece printr-un tunel privat direct către un server furnizat de Cloudflare.

În ceea ce privește securitatea, serviciul nu este rău. Regăsirea aici este că se adresează numai celor care folosesc Firefox. Spre deosebire de alte servicii VPN (True Ones), rețeaua privată Firefox nu va securiza datele gestionate de alte aplicații internet și software cum ar fi Gmail, Facebook, Spotify sau jocuri online. Doar activitățile de navigare pe care le efectuați în browser-ul în sine sunt securizate.

În ceea ce privește confidențialitatea, se pare că accesul la Firefox Firefox ascunde adresa dvs. IP folosind servere doar în Statele Unite. Când am activat extensia, am verificat noua mea adresă IP. În mod ciudat, IPv6-ul meu a apărut în locul celui public. Nu este un lucru rău, de fapt. Acest lucru a apărut după conectare.IP cu FPN

Deci, din punct de vedere tehnic, Cloudflare este noul tău Furnizor de servicii de internet. Dar observați acest lucru: adresa IP a dispozitivului meu de pe Chrome nu se schimbă. După cum am menționat, este doar pentru Firefox, ceea ce nu este considerat deloc atât de important. Aruncă o privire asupra mea adresa IP (Original) chiar dacă am rețea privată Firefox activată.IP în Regatul Unit

O politică discutabilă!

Principalii furnizori VPN vin cu un strictă-fără politică de jurnal. Dar, potrivit Firefox, poate fi un pic vag pe teritoriul respectiv. Aceștia susțin că niciuna din informațiile dvs. de navigare nu este colectată. Dar această afirmație este urmată de:

„Colectăm informații generice despre modul în care utilizați extensia, cum ar fi date despre modul în care interacționați cu aceasta atunci când îl opriți și informații tehnice despre modul în care funcționează.”

Este un Buton Off / On, ce fel de interacțiune ar exista? Când o politică de logare nu este suficient de clară, mai bine stai departe din serviciul care îl furnizează.

Disponibilitate

Această parte este crucială, băieți. Nu contează dacă sunteți interesat să utilizați acest serviciu, dacă nu in Statele Unite ale Americii, nu o primești. Aparent, Firefox a restricționat accesul la rețeaua sa privată de care va fi folosit cei cu domiciliul în Statele Unite.

Dacă abordați site-ul web cu intenții de descărcare a extensiei, aceasta mesaj geo-eroare va apărea:

„Această extensie este disponibilă în prezent numai pentru utilizatorii de birouri din SUA.”Mesaj de eroare FVN

Compatibilitatea dispozitivului

Nu știu dacă ați observat, dar mesaj de eroare afirmă încă un lucru pentru a vă limita accesibilitatea. Rețeaua privată Firefox este disponibilă doar pentru utilizatorii desktop. Prin urmare, oricine operează Firefox pe mobil nu va avea ocazia să încerce noul serviciu VPN.

Acesta este un motiv excelent pentru a vă schimba interesul către alte persoane Alternative VPN deoarece au aplicații pentru aproape fiecare sistem de operare important acolo. Care include iOS, PC, Mac, Android, precum și FireStick.

Dacă extensia este disponibilă doar pentru Browserul Firefox, Statele Unite și utilizatorii de desktop cu un cont Firefox, crezi că merită să mergi?

Viteză

Când evaluăm furnizorii de VPN, unul dintre primii factori pe care îi analizăm este viteză a serviciului. A Criptarea VPN va afecta viteza dvs. de internet drastic. Chiar și VPN-urile de top din industrie au această problemă, dar își optimizează serverele pentru a asigura cea mai bună calitate.

În ceea ce privește viteza, am fost destul de șocat să văd că rețeaua privată Firefox este rapidă. Abia am observat scăderea vitezei de internet odată ce am activat extensia. Permiteți-mi să vă arăt ce am primit:

Pentru a începe procesul, am făcut o captură de ecran cu propria viteză a internetului fără a utiliza VPN-ul Firefox.Viteză fără FPN

Acum, după ce a apăsat butonul de conectare, rezultatele au venit ca atare.Conectat la FPN

Dacă observați, viteza de descărcare nu este afectată prea mult. Însă PING și încărcare au fost principalele victime ale rețelei private Firefox. Deci, în ansamblu, din punct de vedere al vitezei, rețeaua privată Firefox nu este prea ponosită.

Trebuie să vă amintiți; numai serviciul criptează activitățile din browserul său, nimic altceva. Poate tocmai de aceea, rezultatele au avut pierderi de viteză minime.

Accesibilitatea conținutului

Una dintre principalele locuri de muncă ale VPN este să ascunde-ți identitatea si te ajuta ocoliți restricțiile regionale. Nu voi spune că rețeaua privată Firefox nu a făcut asta, pentru că de fapt a făcut-o.

Cu toate acestea, (în timp ce a folosit a făcut multe), nu a făcut o treabă foarte bună la asta. Bine, așa că recunosc, serviciul a fost capabil deblocați Netflix-ul american imediat ce am activat extensia. Asta nu e tot; Chiar am reușit accesați conținutul lui Hulu în Regatul Unit.

Dar eu nu sunt cel care se lasă convins cu ușurință și nici nu trebuie să faci asta. Am continuat să încerc servicii de streaming mari până când am ajuns la HBO Now. După cum am menționat mai sus, se pare că Firefox Private Network operează Serverele Cloudflare în Statele Unite.

Și este binecunoscut faptul că HBO Now este un serviciu disponibil doar telespectatorilor din SUA, ceea ce înseamnă că FPN ar trebui să îl deblocheze cu ușurință. Nu a fost cazul. Am fost blocat cu acest frustrant eroare:

HBO Now este accesibil numai în S.U.A. și anumite teritorii din S.U.A..HBO acum eroare FPN

Să rămânem pe partea strălucitoare. Alte VPN-uri de top pot debloca mii de servicii din întreaga lume, inclusiv SUA. Dar hei, rețeaua privată Firefox poate accesa Netflix și Hulu. Bună treabă.

Verdictul

Așadar, am declarat tot ce aveți nevoie să știți despre rețeaua privată Firefox. Acum, știți de ce ar trebui să alegeți o alternativă mai bună. În cazul în care nu vă puteți înfășura capul în jurul lui, iată un rezumat complet:

 1. Nu are multe servere (rețeaua Cloudflare) și nu trebuie să alegeți la care să vă conectați.
 2. O politică de logare discutabilă care ar putea afecta confidențialitatea dvs. în viitorul apropiat.
 3. Vitezele sunt bune, dar există VPN-uri mai rapide acolo. (Încărcare și Ping au fost foarte proaste).
 4. Disponibil numai în Statele Unite pentru utilizatorii desktop.
 5. Nu criptează datele în afara browserului Mozilla Firefox, ceea ce înseamnă că orice faceți în alte aplicații este vulnerabil.
 6. Poate debloca Netflix și Hulu, dar nu a deblocat HBO Now. Este rău, având în vedere că funcționează doar pe serverele din Statele Unite.

Obiectivul nostru principal: alternative de rețea privată Firefox

Acum că știți de ce aveți nevoie de o alternativă, este timpul să discutați ce suntem noi înlocuirea VPN-ului Firefox cu. Îmi pare rău Mozilla, dar trebuie să o numesc VPN (deoarece este una).

Alegerea unei VPN bune poate fi un proces descurajant, deoarece există multe pe piață. Trebuie să ia în considerare fiecare aspect în funcție de ceea ce trebuie să faci. Dar fără îndoială, aveți nevoie de un VPN care să poată te protejează tot timpul indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, browserul pe care îl utilizați și țara în care vă aflați.

Din fericire, VPN-urile din lista noastră de astăzi vă oferă toate cele de mai sus. Vom lua drumul cu recenzia? Iată principalele alternative ale rețelei private Firefox.

ExpressVPN

Capac ExpressVPN

ExpressVPN este primul pe lista noastră. Ei bine, nu încearcă să fie părtinitoare, dar este topul din industrie astăzi. De ce alegem aceasta ca fiind prima VPN care înlocuiește rețeaua privată Firefox? Acest lucru se datorează faptului că are mult mai multe de oferit decât serviciul Mozilla.

Rețeaua privată Firefox are „cine știe câte” servere doar în Statele Unite. ExpressVPN, pe de altă parte, are 3000+ servere în 94 de țări, inclusiv 25+ în SUA. Este o diferență destul de mare dacă aș putea spune.

Compatibilitate, VPN-ul Firefox funcționează numai pe platformele desktop, în timp ce aplicațiile ExpressVPN sunt accesibile pe Android, iOS, PC, Mac. Apropo, ExpressVPN are și o extensie Firefox, deci nu veți lipsi nimic atunci când vă abonați la serviciul său.

De multă vreme, ExpressVPN a fost unul dintre puținii furnizori care pot deblochează orice canal din întreaga lume, mai ales servicii semnificative precum: Netflix, Hulu și HBO Now. Rețeaua privată Firefox a dovedit că poate face treaba, dar a eșuat cu HBO Now. Nu este foarte promițător.

În ceea ce privește confidențialitatea, ExpressVPN este bine cunoscut politică strictă fără jurnal. Nu păstrează jurnalele și nici nu stochează informații despre activitatea utilizatorilor. Ei bine, nu pot spune același lucru despre rețeaua privată Firefox. Aceștia au afirmat că unele dintre datele noastre sunt colectate.

În cele din urmă, Firefox Private Internet s-a dovedit a fi rapid în departamentul de descărcare. Cu toate acestea, ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri care au existat vreodată. Serverele sale sunt bine optimizat pentru streaming ultra-HD indiferent cât de departe este serverul de locația ta reală.

În ciuda faptului că este un VPN plătit, vei fi obțineți pentru ce plătiți cu o vișină deasupra în timp ce utilizați ExpressVPN. Uitați-vă la câteva indicatoare de mai jos pentru a înțelege și mai mult acest furnizor.

Pro-uri

 • Servicer inteligent DNS (MediaStreamer)
 • Protocolul OpenVPN (printre altele)
 • Criptare de grad militar
 • Mii de servere în 160 de locații
 • Până la cinci conexiuni simultane
 • Garanție de 30 zile înapoi
 • Politică strictă fără jurnal
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra

 • Costă puțin mai mult decât alții

NordVPN

Capac NordVPN

NordVPN este o altă alegere de top să ia în considerare utilizarea în loc de rețeaua privată Firefox. Cunoscut la nivel mondial drept VPN cu cea mai mare rețea de servere. Ei bine, ești de acord după ce vei vedea că se mândrește mai mult decât 5000+ în 60 de țări. Deci, spre deosebire de VPN-ul Firefox, puteți urmări de fapt BBC iPlayer, TSN și Viaplay nu contează unde ești.

Dacă Firefox încearcă să-și facă VPN-ul exclusiv pentru browser-ul său, nu va face nicio diferență pentru utilizatori. Nu contează dacă nu îți place alt browser. Dacă Firefox este browserul tău accesibil, NordVPN oferă o extensie credibilă pentru asta. Puteți naviga anonim, sigur și liber cu NordVPN.

Pe partea de plus, NordVPN este unul dintre cei mai siguri furnizori de VPN din lume. Acest titlu este amabil caracteristici exclusive pe care nici un alt VPN nu le poate oferi. În primul rând, vorbim despre CyberSec, care este o tehnologie care oprește orice software nedorit care vă poate viza dispozitivul. Vorbim despre malware, viruși și orice software rău intenționat acolo.

Celălalt este al său Funcție dublă VPN, care permite traficului dvs. să treacă prin două VPN-uri separate în loc de una. Dacă nu știți ce înseamnă asta, datele dvs. vor fi criptate de două ori criptare AES-256-GCM de nivel înalt cu o cheie DH de 2048 biți. Nu cred că rețeaua privată Firefox s-a apropiat încă de o asemenea criptare.

În opinia mea, NordVPN face o alternativă excelentă la VPN-ul Firefox. Aruncați o privire la alte caracteristici pe care le oferă acest gigant:

Pro-uri

 • Politica zero-jurnal
 • SmartPlay (Smart DNS)
 • 4800 de servere peste 60 de țări
 • VPN dublu
 • Șase dispozitive simultane
 • Deblochează HBO acum
 • Tehnologia CyberSec
 • Criptare 2048 biți

Contra

 • Poate fi ceva mai rapid pe unele servere

BulletVPN

Cover BulletVPN

Ați putea întreba de ce o mică VPN ar putea rivaliza cu rețeaua privată Firefox. Ei bine, dimensiunea nu este totul, ci este calitate căutăm aici. BulletVPN nu a mai fost de mult timp, dar a reușit să atragă sute de utilizatori din întreaga lume (accentul pe toată lumea).

Faptul că orice VPN este disponibil la scară globală îl pune întotdeauna ca un alternativă excelentă la VPN-ul Firefox. BulletVPN are servere în 30+ țări, plasat strategic pentru acces gratuit la internet, fără restricții. Este în măsură să deblocheze aprecierile Netflix și HBO Acum cu ușurință. Nu aș putea spune același lucru despre rețeaua privată Firefox.

Când vine vorba de securitate, BulletVPN ocupă topul graficelor datorită varietății sale de protocol. Trebuie să navigați între PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2. Ca sfat, rămâneți la OpenVPN deoarece este întotdeauna cel mai bun pentru siguranță.

BulletVPN este un pic prețuos în comparație cu cât de mic este, dar în apărarea sa, este foarte, foarte rapid. Dacă doriți flux de conținut HD sau joacă jocuri online, Serverele BulletVPN sunt bine optimizate pentru astfel de sarcini. Nu veți observa latențe sau întârzieri în timp ce faceți acest lucru.

Dacă doriți să aflați mai multe, arătați mai jos:

Pro-uri

 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale navigării
 • Cinci protocoale VPN
 • Servere de mare viteză
 • Tehnologia Bullet Shield
 • Cinci conexiuni concomitente
 • Deblochează canalele de streaming majore
 • Funcție gratuită Smart DNS
 • Disponibil pe diferite sisteme de operare
 • Politica de rambursare de 30 de zile

Contra

 • Rețea de servere mici

SurfShark

SurfShark

A fi nou nu este nimic de care să te jeni. Surfshark nu a mai fost de mult timp, dar a reușit să rivalizeze cu giganții din industrie. Ei spun că primele impresii sunt totul.

Prima mea impresie despre rețeaua privată Firefox a fost uriașă mesaj geo-eroare afirmând că este disponibil numai în SUA. Ei bine, nu este o primă întâlnire plăcută.

În ceea ce privește SurfShark, primul lucru pe care l-am observat este că oferă conexiuni simultane nelimitate. Acum, așa începeți cu un bang. Niciuna dintre VPN-urile pe care le-am întâlnit în cariera mea nu face asta. De asemenea, rețeaua de servere este destul de mare, oferind mai mult decât 800 de servere în 50 de țări.

SurfShark este, de asemenea, capabil debloca Netflix și alte servicii de streaming de top din întreaga lume, ceea ce îl face un înlocuitor foarte bun pentru rețeaua privată Firefox.

Bine, deci VPN în principal excelează în confidențialitate și securitate. Cu toate acestea, există un dezavantaj departamentul de viteză. Nu sunt foarte consecvente pe unele servere, ceea ce consideră că majoritatea utilizatorilor caută mai multe opțiuni de streaming.

Pro-uri

 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Peste 800 de servere din 50 de țări
 • Criptare la nivel înalt
 • Deblochează Netflix, HBO Now și multe altele
 • Funcție multihop (VPN dublu)
 • Comutator automat de omor
 • Politica fără jurnal

Contra

 • Un pic scump (abonament lunar)
 • Unele servere lente

Cele mai bune alternative pentru rețeaua privată Firefox – deconectare

Există zeci de țări care nu tolerează libertatea internetului; de acolo trebuie să fie prezent un VPN. Cu toate acestea, din cauza lipsei de o mulțime de factori care îl fac o VPN bună, te-ai înțeles înlocuitori perfecti. Parcurgeți lista și verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor, asigurați-vă că îmi dau un strigăt comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map