Cum deblochează apelurile WhatsApp în Emiratele Arabe Unite?

Am auzit multe despre Restricțiile severe de internet ale UAE, și înainte să pun piciorul în țară, vreau să mă asigur că pot face apeluri video și vocale prin Whatsapp. După o cercetare excesivă, am aflat că Emiratele Arabe Unite sunt de notorietate cunoscut pentru blocarea serviciilor VoIP. Dar, am descoperit și faptul că există acest instrument online care mă poate ajuta obține acces la serviciile VoIP din Emiratele Arabe Unite, și acesta este un furnizor de servicii VPN.


Cu un VPN, turiștii, vizitatorii, expatriații din Marea Britanie, Marea Britanie, Australian sau Indian din Emiratele Arabe Unite pot efectua cu ușurință WhatsApp apeluri vocale sau video. Dacă nu știți cum puteți face asta, ar trebui să citiți acest articol.

Cum deblochează apelurile WhatsApp în Emiratele Arabe Unite?

Cum deblochează apelurile WhatsApp în Emiratele Arabe Unite?

De ce nu puteți utiliza apeluri WhatsApp în Emiratele Unite?

Dacă locuiești în Emiratele Arabe Unite sau intenționezi să vizitezi țara, probabil ar trebui să știi că guvernul este foarte strict când vine vorba despre ce poți accesa pe internet. Cu alte cuvinte, are o strânsoare asupra accesului la internet. Textarea celor dragi nu compensează absența lor. Trebuie să-i vezi pe cei dragi și să le auzi vocea. Din păcate, Emiratele Arabe Unite blochează anumite servicii VoIP precum WhatsApp din mai multe motive.

În regiune există doi furnizori de internet, Du și Etisalat. Dacă serviciul nu este deținut de acești doi, puteți uita să-l utilizați. Ori de câte ori țara permite utilizarea acestor servicii gratuite, aceste două companii pierd o mulțime de venituri. Din acest motiv, guvernul blochează utilizarea Facebook, WhatsApp, Snapchat, Skype și Viber. Astfel, veți putea cheltui bani pentru ceea ce Du și Etisalat au de oferit în ceea ce privește serviciile de apeluri internaționale.

Probabil că sunteți familiarizați cu C’Me și BOTIM. Aceste aplicații vă sunt aduse de ambele companii de telecomunicații. Cu toate acestea, nu sunt atât de bune de folosit. În primul rând, nu veți găsi utilizatori care utilizează efectiv aplicația, deci cu cine aveți de gând să comunicați? În al doilea rând, există multe rapoarte și reclamații cu privire la ambele aplicații care se prăbușesc din când în când.

Și, în sfârșit, sunt prea scumpe în comparație cu un serviciu gratuit care funcționează de fapt ca WhatsApp. Vă imaginați să plătiți 52,50 – 105 AED pentru un serviciu care nu vă va garanta satisfacția? În plus, dacă guvernul le-a furnizat intenționat utilizatorilor aceste aplicații pentru a-și monitoriza datele? Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de apeluri WhatsApp în Emiratele Unite.

Cum deblochează apelurile WhatsApp în Emiratele Arabe Unite?

Serviciile „Voice over Internet Protocol” sunt blocate în Emiratele Unite. Potrivit autorităților Emirate, serviciile VoIP sunt periculoase. Guvernul se teme încercări de hacking, phishing și încălcări de securitate dacă permit utilizatorilor să folosească VoIP în țară. Asta înseamnă că servicii precum Skype, Whatsapp și Viber sunt blocate în Emiratele Arabe Unite.

Conectarea la o rețea privată virtuală, cunoscută drept VPN, vă permite să deblocați orice aplicație, site web sau serviciu online din Emiratele Arabe Unite. Indiferent dacă vă aflați în Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, acești pași sunt fixați. Pentru a debloca apelurile WhatsApp din Emiratele Arabe Unite, urmați pașii de mai jos.

 1. Căutați un furnizor VPN de încredere să investești. Sfatul meu, mergi Cont ExpressVPN.
 2. descarca si instaleaza aplicația VPN pe dispozitivul de streaming la alegere: PC, Mac, Android, iPhone și iPad
 3. Lansați aplicația odată ce procesul de instalare se încheie și vă conectați.
 4. Creează o conexiune la unul dintre numeroasele servere ExpressVPN.
 5. Efectuați apeluri video și vocale prin WhatsApp cerere în Emiratele Unite

Un VPN are multe alte beneficii. Atâta timp cât sunteți conectat la un server VPN, tot traficul dvs. de Internet este criptat, si al tau adresa IP publică este ascunsă. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la potențialii utilizatori care spionează activitățile online. Aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Ce este blocat în Emiratele Unite?

WhatsApp este doar una dintre aplicațiile pe care Emiratele Arabe Unite le deține. De asemenea, țara blochează Skype și site-urile web care includ conținut inadecvat, anti-islamic, anti-regim și jocuri de noroc. Deci, este sigur să spunem că regiunea suferă de un an lipsă incredibilă de libertate pe internet.

Utilizatorii de internet ar putea ajunge la închisoare cel puțin șase luni sau să plătească o amendă între 150.000 și 1 milion de dirhami dacă nu sunt atenți online. Autoritatea locală monitorizează continuu utilizatorii de internet din Emiratele Unite pentru a se asigura că nimeni nu vizitează site-uri web necorespunzătoare, cum ar fi pornografie infantilă sau jocuri de noroc.

Cel mai bun VPN pentru apeluri WhatsApp în Emiratele Arabe Unite

Ar trebui să știi că nu toate serviciile VPN funcționează în Emiratele Arabe Unite, unii dintre ei ar putea fi chiar lista neagră. Furnizorii de conținut ar putea bloca VPN-urile ceratin cu anumite adrese IP să le acceseze conținutul. Dar, indiferent de caz, ar trebui nu apela niciodată la un VPN gratuit. Ele sunt doar o pierdere de timp și o amenințare pentru securitatea dvs. online. Trebuie să evitați VPN-urile gratuite în orice moment.

Dacă sunteți după o VPN care poate debloca apelul WhatsApp sau alte servicii VoIP din Emiratele Unite, vă sugerez să apelați la ExpressVPN. Cu un abonament de genul acesta, ajungi la deblocați conținutul de peste mări, asigurați-vă datele, ascundeți-vă locația reală, și multe altele. Având o politică de rambursare de 30 de zile este vital pentru cei care iau timp înainte de a lua orice decizie. Dacă nu doriți să vă lipiți de ExpressVPN, puteți verifica cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite.

ExpressVPN

Butonul ExpressVPN

ExpressVPN cu siguranță vă va ajuta atunci când călătoriți în Emiratele Unite. Are servere în peste 94 de țări in jurul lumii. Pentru utilizatorii cu sediul în țările în care există o cenzură foarte mare, precum Emiratele Unite, ExpressVPN are o serie de servere stealth ca ei să se poată conecta și să te îmbraci. Serviciul permite, de asemenea, până la 5 conexiuni simultane cu un singur cont.

 • 148 locații server
 • o politică zero jurnale
 • un DNS inteligent gratuit
 • AES cu criptarea cheilor de 256 biți
 • A comutator ucide pentru Securitate.
 • Compania oferă o lățime de bandă nelimitată.
 • disponibilitatea 24/7 de suport pentru chat live
 • o politică de rambursare de 30 de zile

NordVPN

Recenzie NordVPN

NordVPN este o VPN care merită abonată. Oferă mai mult decât 4000 de servere peste tot pe glob, ceea ce facilitează utilizatorilor de internet să învingă restricțiile și să treacă prin sute de canale. Acești furnizori VPN vă permit, de asemenea, să beneficiați de acestea Serviciu inteligent DNS.

Dacă vă interesează securitatea și confidențialitatea, precum și streamingul dvs., NordVPN ar fi perfect pentru dvs. Aceasta este metoda perfectă pentru tine. Iată mai multe:

 • 4900+ servere în 62 de țări diferite
 • politica fără jurnal
 • algoritmi puternici de criptare
 • o dublă caracteristică VPN
 • un comutator de ucidere
 • șase conexiuni simultane
 • Sprijin premiat 24/7

BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

BulletVPN este nou, dar puternic. Are o problemă și este numărul de servere. Totuși, ceea ce îi lipsește din numărul de server, compensează serviciile și beneficiile. Acest furnizor VPN se concentrează mai mult pe securitate și apreciază confidențialitatea utilizatorilor săi.

Furnizorul este aplicația este simplă, lustruită și ușor de utilizat. Nu trebuie să fiți un geniu tehnologic pentru al utiliza. Iată alte funcții pe care le veți primi la abonare:

 • 52 servere din 30 de țări
 • nu păstrează jurnalele
 • un DNS inteligent gratuit
 • un Switch Switch
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Trei dispozitive simultane
 • 30 de zile înapoi bani

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

SurfShark este unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care le folosești în Emiratele Arabe Unite datorită caracteristicilor sale excepționale. Să fii nou nu ar trebui să te țină departe de acest VPN, deoarece are mai mult decât 800 de servere în 50 de țări. Aplicarea lor este foarte user-friendly, mai ales celor care nu știu drum în jurul lucrurilor tehnice.

Cel mai bun lucru la acest furnizor este că acesta oferă conexiuni simultane nelimitate. Aceasta înseamnă că vă puteți partaja contul cu oricine vă pasă, pentru a putea beneficia de o conexiune VPN stabilă. Asta nu e tot; Mai este:

 • 800+ servere
 • Suport pentru chat live 24/7
 • protocoale de securitate la nivel înalt
 • respectă o politică strictă fără jurnaluri
 • Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile
 • disponibilitatea unui comutator de ucidere
 • acceptă plăți Cryptocurrency

Ar trebui să utilizați VPN-uri gratuite pentru a accesa apeluri WhatsApp în Emiratele Arabe Unite?

Raspunsul este nu. VPN-urile gratuite sunt aproape opusul a ceea ce este vorba despre un VPN. Celor premium le pasă de confidențialitatea utilizatorilor lor și le oferă toate funcțiile de care au nevoie pentru a-l asigura. Pe de altă parte, cele gratuite, tind să vă vândă datele către companiile surori pentru a face unele venituri din asta.

Veți observa că sunteți bombardat cu anunțuri nedorite și linkuri de redirecționare. Ei bine, ghici ce? Așa câștigă bani … din informațiile dvs. personale. Așadar, fiți atenți la ceea ce decideți să utilizați, în special într-o țară care are obiceiuri stricte de monitorizare precum EAU. Dacă doriți să aflați mai multe, urmați acest lucru cel mai bun review VPN gratuit.

WhatsApp Calling Banned in UAE – Gânduri finale

Dacă nu aveți acces la Skype, este posibil să ratați întâlnirile, apelurile video etc. Whatsapp, pe de altă parte, rămâne o aplicație excelentă pentru comunicarea cu prietenii și rudele de acasă. În ambele cazuri, ambele servicii VoIP sunt blocate în Emiratele Arabe Unite.

Vreau să pot să fac apeluri video, să nu mai vorbim de apeluri vocale simple atunci când mă aflu în Emiratele Arabe Unite, motiv pentru care mă voi înscrie la o VPN. Tu ce mai faci? Împărtășește-ți gândurile în acest sens în comentarii; Mi-ar plăcea să aud de la tine.

postări asemănatoare

 • 9 motive pentru care trebuie să vă ascundeți adresa IP

  9 motive pentru care trebuie să vă ascundeți adresa IP

  Nici un comentariu | 28 august 2018

 • Cum să urmărești EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

  Cum să urmărești EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

  Nici un comentariu | 6 ianuarie 2020

 • Cum să obțineți un IP argentinian în străinătate

  Cum să obțineți o adresă IP argentiniană în străinătate

  Nici un comentariu | 3 iulie 2018

 • Urmăriți American Horror Story Stream sezon proxies VPN / DNS

  Urmăriți American Horror Story Stream AHS sezonul 6 Proxy-uri VPN / DNS

  Nici un comentariu | 15 septembrie 2016

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map