Cum deblochează Skype în Emiratele Arabe Unite?

Skype Deblocat în Emiratele Arabe Unite de pe mobil Smartphone, Windows PC sau Mac OS? Așadar, sunteți în Dubai sau Abu Dhabi și intenționați să efectuați un apel vocal sau video important folosind aplicația Skype. Acesta ar fi în mod normal un proces simplu. Cu toate acestea, în Emiratele Arabe Unite, Skype este blocat atât pe datele mobile, cât și în rețelele de internet WiFi / Lan. Nu este prima dată când serviciul VoIP popular este interzis în statele arabe și, cu siguranță, nu va fi ultimul. Ca un expat american, britanic, canadian, australian sau indian, faptul că Skype este blocat poate fi destul de enervant. Cu toate acestea, puteți ocoli cenzura pe Internet, folosind rețele virtuale private.


Cum deblochează Skype în Emiratele Arabe Unite?

Cum deblochează Skype în Emiratele Arabe Unite?

Skype-urile din Emiratele Arabe Unite

Skype este unul dintre numeroasele servicii care sunt blocate în Emiratele Arabe Unite. Motivul principal este că faptul că serviciile VoIP gratuite în Emiratele Arabe Unite vor aduce companiilor de telecomunicații o alergare pentru banii lor. Accent pe „bani”. Companii precum Etisalat și du sunt liderii de telecomunicații din țară. Prin urmare, guvernul blochează orice serviciu care ar putea pune în pericol fluxurile de venituri ale acestora.

Când sunteți unul dintre abonații acestor companii de telecomunicații, veți primi factura la apelurile internaționale. Dacă pot spune, apeluri ca acestea sunt cele mai bune modalități prin care furnizorii beneficiază de utilizatori. Deci, dacă mergi și operezi cu un serviciu gratuit, îi vei lovi chiar acolo unde îi doare cel mai mult, veniturile lor. Acesta este motivul pentru care, ca alternativă, am primit un serviciu de apeluri video plătite. Da, poate ați ghicit imediat, nu este deloc ieftin.

Potrivit lui Etisalat, principalul furnizor de telecomunicații din Emiratele Arabe Unite, „Accesul la aplicația Skype este blocat, deoarece oferă Serviciul de Voce prin Internet (VoIP) fără licență, care se încadrează în clasificarea conținuturilor interzise conform Cadrului de reglementare al Emiratelor Arabe Unite. “

Pe de altă parte, Skype a declarat pe site-ul său că „S-a adus la cunoștință că site-ul nostru și serviciile noastre au fost blocate de către furnizorii de servicii internaționale din Emiratele Arabe Unite. Asta înseamnă că nu veți putea folosi Skype în Emiratele Arabe Unite. “

Cum se deblochează Skype în Emiratele Arabe Unite folosind VPN

Protocolul Voice over Internet (VoIP) este interzis din punct de vedere tehnic în Emiratele Arabe Unite. Potrivit autorităților Emirate, serviciile VoIP prezintă mai multe riscuri, precum hacking, phishing și vulnerabilități privind confidențialitatea. Asta înseamnă că serviciile precum Skype, Whatsapp și Viber sunt blocate în Emiratele Arabe Unite. Din fericire, există o soluție pe care o puteți utiliza pentru a ocoli cenzura pe Internet și pentru a avea acces la toate site-urile și aplicațiile la care, de obicei, puteți avea acces înapoi acasă. Tot ce ai nevoie este un VPN. Indiferent dacă domiciliați în prezent Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, urmați acești pași pentru deblochează Skype în Emiratele Arabe Unite.

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți cu un furnizor VPN credibil. Crearea unui Contul ExpressVPN este foarte recomandat, deoarece îl folosesc singur atunci când vizitez țara.
 2. În timp ce se află pe site-ul lor, accesați secțiunea de aplicații unde puteți alege pe ce dispozitiv doriți să descărcați clientul. Aplicația ExpressVPN este disponibilă pe Android, iOS, PC, Mac și Fire Stick.
 3. Descarca și instalează-ți aplicațiile VPN pe dispozitivul pe care intenționezi să îl folosești Skype.
 4. Acum, conectați-vă cu contul VPN.
 5. Întoarceți-vă pe lista serverului și navigați prin ea.
 6. Conectați la una dintre cele 145 de locații ale serverului VPN ExpressVPN din întreaga lume.
 7. Folosiți Skype fără restricții. Acum puteți efectua apeluri video și vocale folosind aplicația Skype.

Ceea ce trebuie remarcat este faptul că nu toate serviciile VPN funcționează în Emiratele Arabe Unite. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru a debloca Skype sau alte servicii VoIP în Emiratele Arabe Unite, vă recomandăm să utilizați ExpressVPN. Acestea oferă o garanție de rambursare de 30 de zile, astfel încât să puteți întoarce întotdeauna banii doar în cazul în care lucrurile nu sunt pe placul vostru. Nu ezitați să consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite în 2019.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Acces la Internet în Emiratele Unite

Libertatea pe Internet este ceva ce nu găsiți în multe regiuni din întreaga lume, mai ales când vine vorba de Emiratele Unite. Țara are legi și reglementări stricte care impun blocări instantanee pe site-uri web care includ conținut pornografic, anti-religie sau anti-islam, precum și orice subiect care subminează guvernul țării și familiile regale..

Aceste blocaje au devenit o problemă pentru călătorii și expatriații care trec sau trăiesc în țară, în special pentru oamenii din SUA, Marea Britanie, Canada și India, desigur. Să trăiești în străinătate poate fi greu, deoarece nu ai atât de multe mijloace de a-ți contacta familiile înapoi acasă. În Emiratele Arabe Unite, este aproape imposibil să o faci, deoarece țara blochează like-urile apelurilor WhatsApp, Viber și Skype, precum și funcția de apelare video a Instagram și Snapchat..

Guvernul ar putea chiar să interzică un site web fără un motiv specific. Chiar dacă sesizează potențialul unei probleme viitoare cu o pagină web, autoritățile o blochează la fața locului. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un VPN deblocați site-urile web dintr-o țară precum Emiratele Arabe Unite.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea Skype din Emiratele Arabe Unite

Iată o listă de VPN-uri funcționale pe care le puteți utiliza pentru a efectua apeluri Skype în Emiratele Unite:

1. ExpressVPN

Butonul ExpressVPN

ExpressVPN provine direct din Insulele Virgine Britanice, ceea ce nu este supus niciunei jurisdicții de date. Sunteți în siguranță atunci când vă asigurați confidențialitatea. Guvernul nu va reuși să pună mâna pe ceea ce faceți online, deoarece nu există nimic de transmis. Acum este o politică strictă fără log-uri.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN folosește una dintre cele mai bune criptare care au existat vreodată, AES de 256 biți, care funcționează perfect cu protocoale VPN precum SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Mai mult, acest VPN este capabil să deblocheze Netflix indiferent de locul în care ai putea fi pe hartă. Așadar, pe lângă protecție, veți obține o experiență de streaming la care nu ați asistat niciodată. Nu este totul, ExpressVPN are mai multe de oferit:

 • Mii de servere din întreaga lume.
 • Politica fără jurnal.
 • Peste 40000+ adrese IP.
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Un Switch Switch.
 • 5 dispozitive sub un abonament.
 • Suport pentru chat în direct.
 • 30 de zile înapoi.

2. NordVPN

Recenzie NordVPN

NordVPN este un VPN de renume care are un număr inimaginabil de adresă IP pentru a oferi abonaților. Asta cu siguranță vine cu peste 4000 de servere împrăștiate pe tot globul. Serverele sale sunt optimizate pentru diferite utilizări, inclusiv streaming HD, torrenting și jocuri online. Mai mult, aceste servere sunt bine echipate astfel încât un utilizator să se poată baza dacă este situat în țări cu cenzură ridicată, cum ar fi Emiratele Arabe Unite. Aceasta nu este chiar jumătate din poveste, consultați mai multe caracteristici de mai jos:

 • Aprinderea rapidă a serverelor în mai mult de 60 de țări.
 • Politică strictă fără jurnal.
 • Criptare de grad militar.
 • VPN dublu.
 • Un comutator de ucidere.
 • Conectează 6 dispozitive sub un abonament.
 • Suport pentru chat live 24/7.

3. BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

BulletVPN deține cu siguranță un loc în cea mai bună listă a noastră VPN, având în vedere cât de rapid este serviciul lor. Nu contează dacă căutați să deblocați site-ul web în Emiratele Unite sau să obțineți acces la cele internaționale, acest VPN poate face totul. Cu toate acestea, nu deține încă multe servere, deoarece este încă noul copil la bloc, dar le-a plasat strategic în întreaga lume. Aplicația lor este foarte ușor de utilizat în cazul în care nu ești o persoană fizică. Trebuie doar să vă conectați, să selectați un server și să vă conectați. Aruncați o privire mai atentă asupra caracteristicilor sale aici:

 • Suport pentru chat în direct.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Opțiune DNS inteligentă.
 • Comutator automat de omor.
 • Servere în 30 de țări.
 • Politica cu jurnalele zero.
 • Conectează 5 dispozitive simultane.

4. SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

SurfShark mi-a atras atenția de îndată ce am știut că oferă conexiuni nelimitate. Spre surprinderea mea, aceasta nu a fost singura caracteristică bună pe care o are în buzunare. Furnizorul de servicii VPN în devenire are un site web cu aspect proaspăt, asistență prietenoasă pentru clienți, iar aplicația sa este foarte ușor de utilizat. Are servere în 50 de țări diferite, inclusiv cele din America, Marea Britanie, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific. Dacă nu este suficient să te facă să te îndrăgostești de acest VPN, află mai jos:

 • Servere rapide în 50 de țări.
 • Protocoale de securitate la nivel înalt.
 • Nu păstrează jurnalele.
 • Suport pentru chat în direct.
 • Garanție de 30 zile înapoi.
 • Ucide întrerupătorul.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS.

VPN-uri gratuite în Emiratele Arabe Unite?

Aceasta este o parte importantă, așa că vă rugăm să citiți bine. Este posibil din punct de vedere tehnic să operezi cu un VPN gratuit pentru a debloca servicii precum Skype în Emiratele Arabe Unite. Cu toate acestea, trebuie să fii atent, deoarece VPN-urile fără taxă sunt destul de periculoase în zilele noastre. În afară de faptul că sunt servere lente și lipsite, acestea pot compromite confidențialitatea.

V-ați întrebat vreodată cum un VPN gratuit își încasează datoriile până la sfârșitul zilei? Dacă este gratuit de utilizat, cum se plătește pentru serverele pe care le oferă utilizatorilor? Simplu, colectează și vinde datele dvs. către terți. VPN-urile gratuite nu au niciun stimulent să vă protejeze informațiile, deoarece acestea pot face mult mai mulți bani vândând date celui mai mare ofertant. 

Deci, aveți grijă ce faceți în timp ce utilizați un VPN gratuit. Dacă nu sunteți convins și încă sunteți hotărât să utilizați un serviciu gratuit, consultați acest ghid cele mai bune VPN-uri gratuite pentru o idee mai bună.

Skype Banned în Emiratele Unite – Cum se deblochează cu VPN

În timp ce Whatsapp rămâne o aplicație excelentă pentru comunicarea cu prietenii și rudele, Skype este orientat spre afaceri. Fără acces la Skype, nu veți putea pierde la întâlniri online importante cu clienții sau asociații dvs. Din fericire, puteți utiliza întotdeauna VPN pentru a vă ocoli de acele blocuri și pentru a accesa orice site sau aplicație doriți, indiferent de locul în care locuiți în prezent.

postări asemănatoare

 • Cum să vizionezi NHL la Roku Live

  Cum să vizionezi NHL la Roku Live

  5 comentarii | 14 septembrie 2018

 • Deblocați Youku în afara Chinei - Urmăriți cu proxy VPN

  Deblocați Youku în afara Chinei – Proxy VPN

  1 comentariu | 1 decembrie 2015

 • Cum să urmăriți ITV-ul în Africa de Sud

  Nici un comentariu | 12 decembrie 2018

 • Cum deblochează și urmărește Hulu pe Smart TV în afara SUA cu proxy sau DNN inteligent VPN

  Cum să vizionați Hulu pe Smart TV în afara SUA prin VPN sau Proxy DNS

  Nici un comentariu | 21 ianuarie 2016

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map