Cum să accesați site-urile blocate pe Mac

Accesarea site-urilor blocate de pe Mac-ul dvs. s-ar putea dovedi a fi un exercițiu foarte dificil, mai ales dacă site-urile blocate sunt restricționate de către o administrație locală sau sunt cenzurate prin utilizarea de software de filtrare a conținutului. Cu toate acestea, există încă o serie de metode pe care v-ați putea baza pentru a stabili accesul la astfel de site-uri blocate prin intermediul Mac-ului dvs., iar acest ghid de ajutor va discuta unele dintre numeroasele metode pe care le puteți apela pentru a face acest lucru..


Cum să accesați site-urile blocate pe Mac

Cum să accesați site-urile blocate pe Mac

Cum să accesați site-urile blocate

Înainte de a începe, este important să menționăm că este posibil ca unele dintre aceste metode să nu funcționeze pentru țări puternic cenzurate, cum ar fi China continentală. Acest lucru se datorează mecanismelor lor de blocare extrem de avansate care necesită multă pricepere tehnică pentru a acționa. O altă problemă pe care ar trebui să o scoatem în evidență este faptul că există posibilitatea ca un utilizator să primească o notificare din partea autorităților relevante datorită utilizării metodelor descrise în acest ghid, de aceea recomandăm cititorilor noștri să procedeze cu prudență.

Utilizați un VPN credibil 

VPN-urile sunt, în esență, următorul pas în securitatea și anonimatul din browserul Tor și proxy-urile Webs, deoarece oferă criptare și diferite forme de funcționalitate adăugată. Un VPN este cel mai sigur pariu pentru utilizatorii care doresc să se asigure că conexiunea lor este ultra sigură, în special atunci când efectuează tranzacții bancare online sau comunică informații foarte sensibile. Utilizarea unui serviciu VPN de pe Mac vă garantează protecția împotriva oricăror amenințări majore la care altfel puteți fi expuși online, cum ar fi frauda online, furtul de identitate și spamingul.

Alegerea furnizorului VPN potrivit este esențială pentru menținerea unei securități complete atunci când este online și pentru a vă asigura că considerați doar furnizorii care oferă cele mai bune servicii, am selectat trei companii VPN de top care suntem siguri că sunt printre cele mai bune din piaţă:

 • ExpressVPN: Acest furnizor vă permite să vă conectați la servere bazate în mai mult de 34 de țări și are un software care va permite integrarea perfectă între iPhone, iPad sau Mac. Nu există nicio limită la comutatoarele sau lățimea de bandă a serverului și au, de asemenea, o politică strictă de neînregistrare. Serviciul clienți este excelent și disponibil 24/7, iar perioada de garanție a înapoierii lor este de 30 de zile.
 • NordVPN: Cu peste 2000 de servere din 60 de țări, NordVPN oferă cele mai bune instrumente din clasă care vă vor permite să vă bucurați de avantajele complete ale abonării la un serviciu VPN de prim nivel. Funcții, cum ar fi VPN dublu, în care traficul dvs. este transmis prin două servere separate și asistență pentru până la 5 conexiuni simultane oferă o valoare reală pentru banii dvs. De asemenea, este inclus un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS. După ce veți lua legătura cu serviciul pentru clienți, vă vor permite să încercați serviciul timp de trei zile, gratuit.

Cum se deblochează site-urile de pe Mac cu VPN

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe Mac.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă.
 4. Acum conectați-vă la un server VPN. În cazul în care site-ul web pe care doriți să îl deblocați este disponibil numai în anumite regiuni, asigurați-vă că serverul VPN pe care îl alegeți aparține acelei regiuni, adică pentru a debloca și a site-ului american, conectați-vă la un server VPN din SUA.
 5. Odată ce conexiunea VPN este stabilită, veți putea accesa orice site web doriți, oriunde doriți.

Folosind Tor 

Tor (The Onion Router) este o modalitate eficientă de a accesa site-urile blocate prin intermediul Mac-ului dvs., deoarece vă permite să vă ocupați de afacerea dvs. în timp ce vă ascundeți IP-ul. Cu IP-ul tău ascuns, devine dificil pentru orice site pe care speri să îl accesezi pentru a determina de unde navighezi și, în consecință, vei avea acces.

Tor este o rețea open source care a fost proiectată de militarii americani pentru a acționa ca un mod complet anonim de a naviga pe Internet. Acest lucru se realizează prin transmiterea traficului dvs. prin multe computere (noduri) care folosesc și Tor, iar în acest sens, traseul dvs. este acoperit, ceea ce face dificilă pentru oricine să vă identifice locația reală. A face parte din această rețea înseamnă, de asemenea, că Mac-ul dvs. va fi, de asemenea, unul dintre numeroasele noduri prin care alți utilizatori Tor își direcționează traficul. Utilizarea Tor este eficientă prin faptul că ISP-ul dvs. rămâne în întuneric cu privire la ce site-uri vizitați, dar ar trebui să știți, de asemenea, că există o mulțime de site-uri web care blochează traficul Tor. Acest lucru se întâmplă doar cu un număr foarte mic de site-uri web, așa că nu ar trebui să fie ceva de care să vă faceți griji.

Utilizarea proxy-ului online

Fiind una dintre cele mai ușoare metode de a avea acces la site-urile blocate, utilizarea proxy-urilor web este o metodă extrem de fiabilă, mai ales dacă nu vă considerați o persoană tehnică. Proxy-urile web vă permit accesul la alte site-uri web, permițându-vă să introduceți o adresă URL și să o accesați prin acel proxy. Este atat de simplu. Acestea acționează în calitate de rețea între Mac și site-ul web la care doriți să accesați și sunt o soluție excelentă pentru oricine caută anonimat online.

Există o mulțime de proxy disponibile online și constau în versiuni gratuite și plătite pentru versiuni. Versiunile gratuite vin cu o mulțime de ferestre pop-up și publicitate nedorită, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi greoi pentru un număr de utilizatori.

În ceea ce privește cel mai bun proxy Smart DNS, vă puteți înscrie cu, give Unlocator o incercare. Acestea oferă o probă gratuită de 7 zile și permit utilizatorilor să deblocheze peste 220 de canale de streaming din întreaga lume.

Cum să accesați site-urile blocate pe Mac – Înfășurați

Dacă intenționați să călătoriți într-o țară puternic cenzurată sau petreceți cea mai mare parte a timpului căutând într-un mediu restrâns, atunci de acum ar trebui să vă considerați bine echipat cu cunoștințe despre ceea ce trebuie să faceți pentru a accesa site-urile blocate. Dacă aveți vreun comentariu sau întrebare pe care doriți să ne adresați-ne, lăsați-le în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map