Cum să accesați site-urile indiene din străinătate

Un mod eficient de deblocare a site-urilor indiene în străinătate este folosirea unui furnizor de servicii VPN. Aflați cum puteți utiliza acest serviciu în timp ce sunteți în afara Indiei citind următorul articol.


Cum să accesați site-urile indiene din străinătate

Cum să accesați site-urile indiene din străinătate

De ce site-urile indiene blochează utilizatorii din străinătate?

Faptul că conținutul indian este blocat în afara Indiei este o reducere uriașă pentru toți expatriații indieni. Uneori, site-urile, serviciile și canalele iau măsurile de precauție necesare, cum ar fi geo-blocarea pentru a evita încălcările drepturilor de autor, chiar dacă acest lucru înseamnă blocarea accesului internațional din expații indieni.

Deși s-ar putea părea ca o măsură neloială, aceste servicii au reglementări și acorduri pe care trebuie să le respecte. În timp ce aceste restricții geografice ar putea părea de nepătruns, un VPN vă poate permite să le ocoliți, eliminând geolocalizarea. Cel mai eficient mod de a accesa site-urile indiene în afara Indiei este prin utilizarea unei rețele private virtuale. Un VPN vă permite să ocoliți geo-restricțiile impuse pe site-urile indiene ușor și fără complicații.

Cum să accesați site-urile indiene din străinătate folosind un VPN

VPN, numită Rețeaua virtuală virtuală, este o rețea sigură și criptată, care reintegra traficul utilizatorilor prin unul dintre serverele sale pentru a oferi anonimat și a asigura răspândirea locației. La conectarea la un VPN, dispozitivul dvs. acționează ca și cum ar fi în aceeași rețea locală ca serverul VPN.

Traficul dvs. online este redirecționat prin serverul VPN atunci când navigați pe web printr-un VPN. De exemplu, dacă sunteți în Marea Britanie și vă conectați la un VPN în India, site-urile web vă vor vedea ca și cum vă conectați la internet din India. Serverul VPN acționează ca un fel de mediator. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a debloca site-urile indiene în străinătate:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server din India.
 5. Folosiți internetul cu un Adresa IP indiană.
 6. Accesați toate tipurile de site-uri web cu sediul indian în orice loc din lume.

Unul dintre cele mai bune VPN-uri care deblochează cu succes site-urile web în străinătate este și ExpressVPN. Acest furnizor este un jucător puternic în industria VPN. Oferă un număr cuprinzător de servere pe tot globul și o politică de confidențialitate care asigură utilizatorilor să rămână anonimi online. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea site-urilor indiene

cel mai bun VPN pentru India este dezvăluit în articolul următor. În cazul în care nu doriți să parcurgeți întregul articol, ExpressVPN este alegerea noastră numărul unu. Conexiunile sale sunt rapide și stabile, iar comutarea serverului este ușoară doar cu câteva clicuri. Deși ExpressVPN este scump, experiența merită costuri suplimentare. Este un furnizor de servicii VPN extrem de fiabil, funcțional și sigur, care va răspunde cu siguranță așteptărilor tale.

Beneficii VPN

Utilizarea unui VPN are multe avantaje. Nu numai că conectarea la unul vă oferă o nouă adresă IP și astfel posibilitatea de a accesa conținut geore-restricționat, dar și securitatea online și confidențialitatea visează utilizatorii. Cu un VPN, utilizatorii ajung să acceseze în siguranță o rețea privată, să partajeze date de la distanță prin rețelele publice și să navigheze pe anonimat. Traficul lor este trimis printr-un tunel securizat înainte de a-și croi drum spre alte rețele. Prin urmare, procesul de conectare la un VPN vă protejează datele și vă păstrează în siguranță online. Există multe avantaje în utilizarea unui VPN, iată câteva dintre acestea:

 • Bypass geo-restricții: Cu un VPN puteți accesa conținut de peste mări conectându-vă la unul dintre serverele VPN situate în țara pe care o alegeți.
 • Economiseste bani: Puteți economisi bani în timp ce faceți cumpărăturile, dacă se pare că utilizați o adresă IP a unei țări în care se află obiectele dvs..
 • Securitate online: Un VPN criptează toate datele și traficul dvs. Acest lucru te ține departe de atacurile dăunătoare și dăunătoare.
 • Evitați activitățile de monitorizare: Conectarea la un VPN împiedică furnizorii de servicii de internet și guvernul să spioneze activitățile dvs. online.
 • Se accelerează conexiunea dvs.: Împiedică ISP-ul să vă aglomereze conexiunea și o face să meargă mai repede.
 • Anonimat online: Un VPN îți ascunde locația geografică, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate ști cine sunteți online.

Lista site-urilor populare indiene

Mai jos este o listă a celor mai populare site-uri indiene:

 • HotStar
 • OneIndia
 • Veqta
 • Voot
 • Idem
 • Indiatimes
 • Zee5
 • naukri
 • Airtel
 • IndiaMART
 • MakeMyTrip
 • Billdesk
 • Jiosaavan
 • Wynk

Accesați site-urile indiene din străinătate – Cuvinte finale

Procesul este destul de rapid și simplu. Abonați-vă la un furnizor de servicii VPN, conectați-vă la un server din India și obțineți acces la toate site-urile web bazate acolo. Ia-l de la noi, cel mai bun mod de a debloca site-urile din afara Indiei este să îți îndrepți conexiunea la internet prin India, folosind un furnizor de servicii VPN. Acest lucru nu numai că vă va face să păreți că sunteți în India, ci va proteja confidențialitatea și vă va menține securitatea online. Pariați că nu știți de toate aceste beneficii acum? Ce site-uri indiene vrei să deblochezi în străinătate? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map