Cum să ascundeți adresa IP pe Firestick

Cum să ascundeți adresa IP pe Firestick? Acest Firestick pe care îl deții poate face multe pentru tine dacă l-ai folosit până la maximul său potențial. Un Firestick este un dispozitiv portabil pe care îl conectați la portul USB al televizorului pentru a-l transforma într-un dispozitiv de streaming, pentru că vă permite să accesați tot felul de servicii de streaming prin televizor. Firestick este cel mai popular în rândul utilizatorilor Kodi care consideră că este avantajos să instaleze Kodi pe el. Cu toate acestea, există multe lucruri care ar putea strica distracția de a avea un Firestick, cum ar fi geo-restricții. Multe dintre canalele de streaming, precum și suplimentele Kodi disponibile pe Firestick sunt inaccesibile în anumite țări. Pentru a vă păstra experiența Firestick, veți avea nevoie de un furnizor de servicii VPN. Posesorii Amazon Fire TV Stick pot folosi un VPN pentru a-și ascunde IP-urile pentru a debloca conținutul de streaming geo-blocat și pentru a menține activitatea de streaming privată.


Cum se ascunde adresa IP pe Firestick

Cum se ascunde adresa IP pe Firestick

Cum se ascunde adresa IP pe Firestick folosind un VPN

Un VPN funcționează prin criptarea întregului trafic de internet și dirijarea acestuia printr-un server într-o locație pe care o alegeți. Puteți „răsfăța” locația dvs. și puteți face să pară că vă conectați la Internet dintr-o altă țară sau regiune. Acest lucru face posibilă deblocarea conținutului geo-restricționat pe aplicații de streaming precum Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și HBO. În plus, utilizatorii de Firestick care au instalat Kodi pot ascunde informațiile despre traficul lor de Internet de la ISP-urile care intervin. Citiți mai departe pentru a afla metodele utilizate pentru instalarea unui VPN pentru a vă ascunde IP-ul pe Firestick. Configurarea ExpressVPN pe Firestick este destul de simplă. Aplicația VPN în sine este gratuită, dar ai nevoie de un ExpressVPN cont pentru a vă conecta. Iată cum puteți ușor ascunde adresa IP a Amazon Fire Stick de instalarea VPN pe ea:

 1. Mai întâi treceți spre ExpressVPN și înregistrați-vă contul VPN.
 2. Lansați Fire Stick sau Amazon Fire TV.
 3. Accesați „Aplicații” din partea de sus a ecranului de pornire.
 4. Acum selectați „Categorii” -> ‘Utilitate’.
 5. Alegeți aplicația ExpressVPN.
 6. În cazul în care nu puteți găsi secțiunea „Utilitate” pe FireStick, pur și simplu utilizați funcția de căutare și căutați ExpressVPN în Amazon Store..
 7. Apoi, selectați butonul „Obține” pentru a descărca aplicația.
 8. După ce s-a descărcat și instalat, alegeți „Deschide”.
 9. Apoi, conectați-vă la aplicația VPN folosind numele de utilizator și parola ExpressVPN.
 10. În cele din urmă, alegeți locația serverului VPN la care doriți să vă conectați.
 11. După ce a fost stabilită conexiunea VPN, faceți pur și simplu clic pe butonul de pornire de pe telecomanda Fire Stick.
 12. Cel mai bun VPN pentru Firestick

Cel mai bun VPN pentru a ascunde adresa IP de pe FireStick

Dacă sunteți pe piață pentru un bun furnizor de servicii VPN, trebuie să păstrați o atenție rapidă, fiabilă și sigură. În timp ce toate VPN-urile încetinesc conexiunea la Internet, unele mai mult decât altele. Mai mult, dacă intenționați să închideți Firestick-ul și să obțineți Kodi pe acesta, veți avea nevoie de un VPN care să funcționeze cu toate suplimentele Kodi. Nu mai vorbim de un VPN care vă menține confidențialitatea atunci când vine vorba de istoricul dvs. de descărcare. Așadar, dacă nu ați cumpărat deja un VPN pentru Firestick, aruncați o privire la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru sugestiile Firestick:

ExpressVPN

Acest furnizor de servicii are o rețea mare de servere în toată lumea. Doar câteva servicii VPN vă permit să schimbați regiunea Netflix în SUA și să transmiteți conținutul acesteia în străinătate și ExpressVPN este cel mai bun pentru job. Adică, puteți utiliza ExpressVPN pentru a debloca canale americane precum Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix și multe altele pe FireStick. ExpressVPN respectă o politică strictă fără jurnaluri și folosește protocoale de securitate puternice pentru a asigura menținerea unor niveluri ridicate de securitate. În plus, puteți rula trei conexiuni VPN simultane și puteți primi ajutor de la serviciul lor pentru clienți 24/7. Citiți mai multe despre ExpressVPN în această recenzie.

BulletVPN

În ciuda faptului că este nou în scena serviciului VPN, BulletVPN s-a descurcat surprinzător de bine când a fost testat pe FireStick. BulletVPN oferă o rețea de servere în toate părțile globului și vă poate ajuta să deblocați tot felul de canale de streaming. Nu este stocat niciun jurnal cu acest furnizor de servicii și protocoale de criptare de nivel superior sunt folosite pentru a asigura securitatea. BulletVPN oferă o politică de rambursare de 30 de zile și suport premium 24/7 prin e-mail sau chat live. Mai multe despre acest furnizor de servicii, faceți clic aici pentru a le citi revizuire.

IPVanish

Din mulți dintre furnizorii de servicii VPN testate, IPVanish s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rapide. A obținut un nivel ridicat pentru protecția vieții private și capacitatea de utilizare. Aceasta este o aplicație VPN excelentă care poate fi folosită pe un Firestick, deoarece funcționează cu toate suplimentele Kodi. De asemenea, este una dintre cele mai ușor de configurat, deoarece aplicația sa se află acum în magazinul oficial de aplicații încorporat, care este cel mai rapid mod. IPVanish permite testarea nelimitată a p2p și oferă o probă gratuită de 7 zile. Pentru mai multe informații despre IPVanish, citiți Acest articol.

Beneficiile ascunderii adresei IP pe Firestick

Una dintre numeroasele avantaje ale instalării unui VPN pe Firestick este că îți ascunde IP-ul. De fapt, trebuie să împrumutați o altă adresă IP dintr-o altă țară. Acest lucru este semnificativ, deoarece după înlocuirea IP-ului dvs., veți avea acces la conținutul țării respective. De asemenea, ar face cu adevărat greu pentru ISP-uri și terți să vă urmărească. În niciun caz nu beneficiați de ascunderea IP-ului dvs. și avem o listă care dovedește exact asta:

 • S-au rezolvat orice blocuri de acces la Internet modificând practic locația.
 • Navigați pe web în mod anonim.
 • Împiedicați terții să utilizeze adresa dvs. IP împotriva ta.
 • Obține libertate pe Internet.
 • Accesați aplicații cu restricții geo, precum American Amazon Prime Video, Netflix, Hulu și BBC iPlayer pe FireStick
 • Deblocați suplimentele Kodi blocate sau interzise.
 • Ascundeți-vă locația geografică.
 • Evitați orice filtre de conținut, interziceri sau lista neagră.
 • Ascundeți-vă activitatea de Furnizorul de servicii Internet.
 • Protejați-vă datele de supravegherea guvernului.

Cum să mascați adresa IP pe Amazon Fire Stick

Dacă ați achiziționat recent un Firestick și aveți mari speranțe de a viziona Netflix sau Hulu în afara SUA, atunci nu se va întâmpla. Urăște-ți să-ți explodeze bule, dar singura modalitate prin care vei avea luxul de a transmite conținut în toată lumea la comoditate este dacă îți ascunzi adresa IP. Ascunderea IP-ului dvs. ar necesita instalarea unui VPN pe Firestick. Utilizatorii Kodi ar putea, de asemenea, să aibă un VPN pe un Firestick de mare utilitate, unul pe care, sincer, nu îl poți duce. Vă mulțumim mai târziu, iată unde puteți citi despre cele mai bune VPN-uri pentru Firestick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map