Cum să ascundeți adresa IP pe iPad

Cum să ascundeți adresa IP pe iPad? De ce ar vrea cineva să-și ascundă adresa IP pe un iPad? Ei bine, având în vedere toate restricțiile impuse, interdicțiile de pe site-uri și mesajele de eroare care apar atunci când tocmai urmează să transmiteți o serie pe iPad, întrebarea logică ar fi cum nu de ce. Ați crede că navigați pe web cu libertate nelimitată atunci când efectiv, experiența dvs. nu ar putea fi mai limitată.


Motivul care se află în spatele activității dvs. atât de gratuite de navigare pe internet are legătură cu adresa IP care v-a fost atribuită de către furnizorul dvs. de servicii Internet. Este ca un ID, dar pentru computer. La fel ca un ID conține informații despre dvs., adresa IP vă dezvăluie locația fizică curentă. Și că prietenii mei, este rădăcina problemei. Natura restrictivă a IP nu ne oferă altă opțiune decât să o schimbăm. Veți avea nevoie de un VPN pentru a face acest lucru. Iată cum ascundeți adresa IP pe iPad cu un VPN.

Cum să ascundeți adresa IP pe iPad

Cum să ascundeți adresa IP pe iPad

Cum să ascund adresa mea IP pe iPad folosind un VPN

Ce se aplică pentru iPhone funcționează pentru iPad. Adică, ascunderea adresei IP de pe iPad urmează aceeași procedură de ascundere a acesteia pe iPhone. Fiecare clic este monitorizat. Toate activitățile dvs. de navigare sunt stocate și, atunci este cazul, vă veți ascunde mai bine. Un VPN poate fi de ajutor. Această rețea privată virtuală este cel mai bun pariu pentru a-ți ascunde adresa IP și a te îndepărta de ochii indurați. Funcționează prin crearea unui tunel digital în care toate datele dvs. trec și sunt criptate. Acesta este modul în care asigură un pasaj sigur pentru datele dvs. înainte de a fi transferat de la o rețea la alta pe Internet.

Acum, după ce descărcați aplicația VPN, o listă de servere va apărea pe ecran. Serverul (situat într-o țară) la care alegeți să vă conectați vă va acorda adresa IP (IP-ul acelei țări). Drept urmare, veți putea accesa tot conținutul țării respective, datorită serverului la care v-ați conectat dispozitivul. În afară de asta, a avea un nou IP înseamnă că identitatea dvs. reală este ascunsă. Acest lucru te face invizibil online și îți oferă toată securitatea pe care ai putea-o cere. Este destul de simplu de fapt, te vom parcurge.

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN care oferă utilizatorilor săi aplicații VPN pentru iPad.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe iPad.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați unul dintre serverele VPN și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura că a fost făcută o modificare.
 6. Ți-ai ascuns oficial adresa IP de ISP-uri și terți. Acum, puteți accesa conținut geo-blocat din întreaga lume.

Cel mai bun VPN pentru ascunderea adresei IP de pe iPad

Alegerea dvs. de VPN depinde de nivelul de protecție de care aveți nevoie și de gradul de acces de care aveți nevoie. De exemplu, persoanele care desfășoară afaceri și probleme financiare pe iPad-urile lor atunci când sunt conectate la WiFi-ul public au nevoie de cele mai mari rate de protecție posibile. Acest lucru poate fi asigurat cu un furnizor de servicii VPN fiabil, cum ar fi ExpressVPN. Este unul dintre acești furnizori de preț, dar merită să ofere performanțe solide și servicii de calitate. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru revizuirea iOS.

De ce ascunde adresa IP pe iPad?

Pentru început, ce zici de un modicum de confidențialitate? Nimeni nu apreciază că a fost spionat sau că și-a desfășurat activitatea online la microscop. Este o încălcare completă a confidențialității! Datele și informațiile dvs. personale ar putea fi călătoritoare de la mână și chiar ar putea fi utilizate împotriva dvs. ulterior. Ai putea fi urmărit și ar trebui să-ți pese că ești sub supraveghere. Uită de securitate pentru o secundă și ia în considerare infinitele posibilități de care poți profita online atunci când toate interdicțiile sunt ridicate și restricțiile sunt eliminate. Nu sună chiar așa de tentant? În timp ce menținerea securității este importantă, ascunderea adresei dvs. IP are multe alte avantaje precum:

 • Navigarea pe web în mod anonim: Nimeni nu vă va putea urmări activitățile online în timp ce utilizați internetul pe iPad.
 • Stocați în siguranță informații private și sensibile pe dispozitivele dvs. iOS: Utilizarea VPN vă permite să adăugați un strat suplimentar de securitate și criptare la iPad.
 • Accesați conținut restricționat geo: Puteți utiliza un VPN pentru a debloca și urmări aplicații geo-blocate precum American Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video pe iPad. În cazul în care căutați o modalitate de a schimba regiunea App Store, consultați acest ghid.
 • Circumventați orice blocaj de acces la Internet modificând practic locația: Țări precum China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Rusia impun restricții pentru care site-urile pot și nu pot fi accesate. Cenzura online va înceta să existe cu un VPN.

Ascundeți adresa IP pe iPad

Internetul se târăște cu hackeri și cibercriminali, cu știrea de a vă jefă datele. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să luați ușor securitatea online, nu știți niciodată când veți putea fi următoarea victimă. Prevenirea este esențială. Ascunderea IP este necesară. Nu este nevoie ca nimeni să știe cine ești sau de unde vii. Efectuați tranzacțiile de afaceri, faceți cumpărături și navigați pe web în mod anonim cu ajutorul unui VPN de calitate. Ascundeți adresa dvs. IP pe iPad și nu vă asumați niciun risc pentru securitatea și confidențialitatea online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map