Cum să cumpărați jocuri mai ieftine online cu VPN

Cum să cumpărați jocuri mai ieftine online pe Steam, Blizzard sau Origin? Ca orice altă tehnologie, jocurile au evoluat de asemenea de-a lungul anilor. De la a se îndrepta către un magazin local pentru a cumpăra un joc video pentru a juca jocuri online, internetul a făcut într-adevăr mai ușor pentru iubitorii de jocuri să joace așa cum vor. De asemenea, internetul a avut un impact mare asupra dezvoltării și comercializării jocurilor. Majoritatea jocurilor dezvoltate astăzi au loc online, permițând jucătorilor să concureze cu adversarii din orice parte a lumii. Acest lucru a dus, de asemenea, la dezvoltarea comunităților de jocuri și a dat un impuls jocurilor precum Overwatch, FIFA, League of Legends și multe altele.
Cum să cumpărați jocuri mai ieftine online cu VPN


Cum să cumpărați jocuri mai ieftine online cu VPN

Cumpărați jocuri online

Cumpărăturile online sunt norma de astăzi, chiar și cu jocurile (nu este nimic greșit în a economisi bani prin faptul că nu trebuie să mergi la benzinărie la fel de mult!). Nimeni nu merge la un magazin pentru a cumpăra o copie fizică a unui joc în aceste zile, nu atunci când fiecare ultim joc este disponibil pentru cumpărare online. Există mai multe magazine populare de jocuri care au la vânzare cele mai noi jocuri, Steam fiind cel mai cunoscut dintre ei.

La fel ca vizionarea de filme și difuzarea de emisiuni TV online, jocurile sunt de asemenea bazate pe internet în prezent. Ori de câte ori un nou joc este de vânzare, îl puteți achiziționa online cu câteva clicuri ușoare.

Dar jocurile nu vin ieftine. Cu cât este mai popular jocul, cu atât este mai mare prețul său. Jocurile video sunt de patru ori mai scumpe decât filmele, motivul simplu fiind că necesită mult timp și un efort mult mai mare pentru a se dezvolta. Un joc poate dura ani pentru a se dezvolta din cauza tehnologiei complexe implicate.

Citit: Cel mai bun VPN pentru jocuri

Cu cât experiența de joc este mai imersivă, cu atât va dura mai mult pentru a se dezvolta și cu atât mai mulți bani costă. Unele dintre cele mai scumpe jocuri din istorie au necesitat milioane de dolari pentru a se dezvolta, ceea ce reprezintă o pierdere de bani dacă nu există nici o substanță pentru el precum Star Wars The Last Jedi sau multe aspecte ciudate, cum ar fi fost cu filmul 22 Jumpstreet (punând loțiune pe fiecare alte?). Deși jucătorii nu trebuie să plătească milioane de dolari pentru a cumpăra jocul, așteptați-vă să scoateți cel puțin câteva sute de dolari.

Unele dintre cele mai scumpe jocuri vândute vreodată includ E.T .: Extra-Terrestrial la aproximativ 1.500 USD; Super Copa, care a costat oriunde între 400 și 6.900 USD; Atlantida II, care a cuprins între 5.000 și 7.000 USD; și Crucea Mării Roșii, care a costat 14.000 de dolari.

Există jocuri rare care costă o avere, dar nu mai sunt disponibile, în timp ce filmele sunt transformate, de asemenea, în jocuri video, personaje preferate precum Deadpool, Wolverine și Wonder Woman rezolvă probleme și învinge răufăcătorii..

De asemenea, aveți nevoie de un dispozitiv puternic și robust pentru a juca jocuri. Netbook-ul sau smartphone-ul bugetar al studenților nu este capabil să joace majoritatea jocurilor, așa că trebuie să investești într-un dispozitiv puternic și puternic.

Prețurile jocurilor video variază de la o țară la alta. Dacă vă aflați în țări dezvoltate, cum ar fi SUA sau Marea Britanie, trebuie să plătiți un preț mai mare decât în ​​țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Mexic sau India. Acest lucru este valabil și pentru cumpărăturile din joc. Iubitorii de jocuri vor ști că unele jocuri nu pot fi jucate fără achiziții în joc (cum ar fi arme în plus, vieți sau mișcări), așa că doare buzunarul atunci când trebuie să cheltuiți mult.

Prețurile nu sunt aceleași în fiecare țară. Dacă se întâmplă să știți prețul unui anumit joc în Asia, vă veți bate cu capul și vă veți întreba de ce trebuie să plătiți mai mult în SUA.

Cum să cumpărați jocuri mai ieftine cu VPN

Trebuie să fi auzit că puteți reduce prețurile biletelor de avion cu ajutorul unei rețele private virtuale. Același lucru este valabil și pentru cumpărături și jocuri. Cu ajutorul unui VPN, puteți schimba adresa dvs. IP sau locația în regiuni cu un preț mai ieftin pentru achizițiile în joc.

Mai multe persoane folosesc deja un VPN pentru prețuri reduse de zbor sau cumpărături la un preț mai mic. Frecvente zborurile sunt capabile să economisească o mulțime de bani alegând o locație în care zborurile sunt ieftine. La fel se poate face și pentru jocuri.

Atunci când alegeți un site web precum Steam pentru a cumpăra jocuri online sau pentru a face cumpărături în joc, o VPN vă permite să vă schimbați adresa IP prin conectarea la un server dintr-o regiune în care prețul este ieftin. Puteți continua să schimbați serverele până găsiți cel mai mic preț. Cu ajutorul unui VPN, puteți găsi, de asemenea, jocuri care nu sunt disponibile în țara dvs. Urmați acești pași pentru a cumpăra jocuri mai ieftine online:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN. ExpressVPN este foarte recomandat
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN într-o regiune în care jocul pe care doriți să îl achiziționați este mai ieftin. Mexic și India sunt pariuri bune.
 5. În cele din urmă, îndreptați-vă pe site-ul web de la care doriți să cumpărați jocul online. Economii fericite!

Calitățile unui VPN

Un VPN este utilizat în principal pentru protecția datelor și securitatea online. Prin rutarea traficului printr-un tunel criptat, un VPN vă ascunde adresa IP și vă păstrează datele în siguranță.

Cu toate acestea, pentru maximă securitate și cel mai mare număr de servere, utilizați întotdeauna un VPN plătit. VPN-urile excepționale vin întotdeauna la un preț și oferă, de asemenea, cel mai bun serviciu. După ce găsiți modalități de a cumpăra jocuri la un preț mai mic cu un VPN, experiența dvs. de joc nu va mai fi la fel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map