Cum să deblochezi noul univers DC în afara SUA

Sunteți atât de entuziasmați. DC vine cu un nou serviciu de streaming, DC Univers. Va fi complet plin de programare originală, serii animate, benzi desenate, merch și chiar va avea un forum de discuții bazat pe comunitate! Când am aflat că versiunea beta este lansată în această lună, tovarășul de benzi desenate din mine a vrut să sară în sus și în jos cu emoție … până când am auzit că va fi disponibil doar în SUA. La fel și site-ul oficial, mai târziu.


Cum să deblochezi noul univers DC în afara SUA

Cum să deblochezi noul univers DC în afara SUA

Universul DC este disponibil în afara SUA?

Da, ai citit așa. DC Universe va fi disponibil pentru o audiență din SUA numai după lansarea sa. Dacă încercați să consultați noul serviciu de streaming în Marea Britanie, Canada, Australia, NZ, Germania sau oriunde în afara SUA, aceasta este eroarea pe care o veți primi:

Mesaj geoblock DC Univers

„Ne pare rău, acest serviciu este disponibil doar în SUA. Vom anunța când va fi disponibil în regiunea dvs. ” Bummer, nu? Nu chiar. Există o modalitate de a avea acces la toate acele bunătăți comice și nu depune eforturi în numele dvs..

Tot ce ai nevoie este un VPN bun Ol și ești bine să mergi!

Cum să accesezi Universul DC în afara SUA

Un VPN, scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, este un serviciu la care vă puteți abona, care vă ajută să rămâneți anonim online. Un VPN funcționează prin tunelarea traficului printr-un server furnizat în afara listei de servere proprii. Atunci când vă conectați la un server VPN, traficul dvs. este redirecționat printr-o conexiune privată, ceea ce face aproape imposibil ca ochii neclintiți să aibă acces la informațiile dvs. Lucrul cel mai fain despre o VPN, însă, este că sfârșitul vă oferă o adresă IP care se potrivește cu locația serverului la care v-ați conectat.

Deci, dacă vă conectați la un server din Marea Britanie, veți avea o adresă IP în Marea Britanie. Dacă alegeți un server vietnamez, veți naviga pe net cu un IP vietnamez. Vrei să accesezi DC Universe din confortul canapelei tale non-americane? Conectați-vă doar la un server din SUA și DC Universe va crede că încercați să obțineți acces din SUA. Et Voila! Nu mai există geo-blocuri!

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca DC Univers

Obținerea accesului la Universul DC cu un VPN este foarte ușor. Nu trebuie decât să faci:

 1. Alegeți un furnizor VPN și înregistrați-vă pentru acest serviciu.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul ales. Majoritatea VPN-urilor vor avea aplicații pentru Mac, ferestre, iOS și Android dispozitive.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă cu datele de acreditare. Alegeți a Serverul SUA să se conecteze la.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii, apoi îndreptați-vă spre pământul promis.

Vezi, simplu!

Cel mai bun VPN pentru deblocarea DC Univers

După ce știi cum să funcționezi o aplicație VPN, este timpul să vorbim despre ce VPN ar trebui să folosești.

Să fim reali, știm cu toții DC. Nu sunt cei cu care să se interacționeze atunci când vine vorba de cine alege să își elibereze serviciile. Deși orice VPN obișnuit ar trebui să funcționeze, nu cred că va dura mult timp ca DC să poată fi la curent cu utilizatorii VPN. Cu alte cuvinte, va trebui să aveți un VPN care să se ocupe de el. Acesta este motivul pentru care vă sugerez să utilizați ExpressVPN.

Nu numai că ExpressVPN este cel mai bun furnizor de VPN de pe piață, ci este suficient de puternic pentru a vă oferi acces la Netflix american (ceea ce majoritatea VPN-urilor nu le mai pot face). Aș avea încredere că aș putea accesa mereu DC Universe cu un VPN care încă poate da acces la Netflix american.

Pentru a rezista, ExpressVPN folosește criptare de grad militar și toate cele mai recente protocoale VPN pentru a vă asigura că informațiile dvs. rămân în siguranță. De asemenea, are peste 2000 de servere în 94 de țări din întreaga lume, ceea ce îl face tovarășul perfect pentru streamingul deblocat. De asemenea, au o garanție de încredere în bani pentru 30 de zile, de aceea puteți să o testați înainte de a vă angaja.

În cazul în care ExpressVPN nu îți pune în evidență fantezia, poți încerca și unul dintre acești furnizori de kickass:

Universul DC – Ce să vă așteptați

Până în prezent, nu știm prea multe despre ce va avea universul DC. Iată ce știm totuși:

 • Un abonament lunar DC Universe costă 7,99 USD, în timp ce prețul anual al abonamentului este de 74,99 USD.
 • Oamenii numesc deja acest „membru final”.
 • Există trei spectacole oficiale care vor fi exclusiv pe site: Titans, Young Justice și Harley Quinn.
 • Veți avea acces la Action Comics # 1!
 • Vor fi doar mărfuri exclusiv pentru membri, cum ar fi „figurile de acțiune ale seriei nou-animate ale Ligii Justiției”.
 • Forumuri de discuții bazate pe comunitate, axate pe fani. REPET. FORUME DE DISCUȚIE FOCUSĂ ÎN BAZA COMUNITĂȚII.
 • Există o aplicație pentru site. De asemenea, este blocat la nivel regional, dar l-am testat și îl puteți accesa cu un VPN.
 • DC Universe va fi disponibil pe o mare varietate de dispozitive de streaming, inclusiv Android TV, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, Xbox One și Apple TV.

Universul DC – Gânduri finale

Nu știu despre tine, dar personal sunt foarte încântat de asta. Nu a fost atât de mult timp în urmă, când am fost în benzi desenate a fost un efort individual, și acum obținem această platformă uriașă în care ne putem împărtăși în hobby-ul reciproc. Cu siguranță mă voi abona la această aderare și văd că sunt în prezent în afara SUA, se pare că am găsit încă o utilizare uimitoare pentru propriul meu abonament ExpressVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map