Cum să deblochezi RARBG de oriunde în lume?

La apogeu, Rarbg.com a avut până la 300.000 de vizite zilnic. Această cantitate mare de trafic l-a înscris printre cele mai bune site-uri de torrent la fișiere sursă de la, utilizatorii îndreptându-se pe site-ul de partajare a fișierelor peer to peer pentru a torrent diverse forme de media. Site-ul a fost o mare sursă de torente de filme încă din 2008, iar acest statut și popularitate l-au obținut din păcate în câteva probleme legale. Accesul la site chiar a fost revocat de mai multe țări. Acestea includ Arabia Saudită, Marea Britanie, Danemarca. Portugalia, Pakistan, Bulgaria, Maroc, India, Indonezia. Australia, Emiratele Unite, Finlanda și Irlanda.


Cum să deblochezi RARBG de oriunde în lume?

Cum să deblocați RARBG de oriunde în lume?

De ce este interzis RARBG?

Cele mai multe dintre aceste țări reprezintă cel mai mare motiv pentru cenzura lor, fiind încălcarea regulilor privind drepturile de autor. Ei bănuiesc că cea mai mare parte a conținutului găzduit de site este piratat. Deși acest lucru ar putea fi valabil într-o măsură, pentru majoritatea oamenilor, nefolosirea rarbg.com lasă destul de multe alte opțiuni pentru a oferi conținut de calitate..

Dacă în ciuda blocurilor încă nu sunteți sigur că doriți să utilizați serviciul, va trebui să aveți o parte din bazele dvs. acoperite. Sunt sigur că nu veți dori să vă confruntați cu urmărirea penală din partea companiilor care încalcă drepturile de autor dacă s-a constatat că ați descărcat conținut piratat. ISP-ul dvs. poate de asemenea continua să blocheze accesul la site, forțându-vă să căutați alte opțiuni. Dacă sunt toate situațiile în care nu ai vrea să te regăsești, atunci trebuie să afli timpul despre VPN.

De ce ai nevoie de un VPN pentru RARBG

VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Acesta este pur și simplu un grup de furnizori aparținând unei companii care vă pot orienta traficul după ce ați achiziționat un abonament. Aceste conexiuni te ajută să ascunzi orice ai accesat online și, de asemenea, te asiguri că nimeni nu este capabil să-ți urmărească activitățile. Cu acest nivel de anonimat, veți putea naviga gratuit pe orice site doriți și veți avea acces și la cele care sunt restricționate geo.

Acest lucru este posibil prin modificările care se întâmplă la adresa dvs. IP. După ce vă conectați la un server la distanță, trebuie să treceți adresa IP de la cea reală la una virtuală. Cea virtuală schimbă detalii precum locația dvs. și vă ascunde identitatea, astfel încât să mențineți un profil privat.

Cum se deblochează RARBG folosind VPN

Aceste modificări vă permit să accesați site-uri cu restricții geore restricționate și chiar interzise de oriunde vă aflați și, de asemenea, să vă ascundeți identitatea. Cu acest nivel de anonimat, va fi dificil pentru cineva să urmărească site-urile pe care le vizitați, cu atât mai puțin tipul de conținut pe care l-ați descărcat. Iată cum puteți utiliza o VPN pentru a debloca RARBG, de exemplu:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN.
 5. În cele din urmă, accesați RARBG din orice parte a lumii.

Utilizarea unui VPN vă păstrează, de asemenea, protejat împotriva ISP. Anumiți furnizori de servicii de internet sunt cunoscuți cu privire la activitățile dvs. online și chiar aplică măsuri pentru a vă regla utilizarea Internetului. Aceasta se numește accelerație, iar scuza pe care o oferă majoritatea ISP-urilor pentru a face acest lucru este să-și regularizeze rețeaua. Acest lucru nu este corect, deoarece înseamnă a obține mult mai puțin decât ceea ce ați plătit atunci când ați ales pentru un anumit pachet de bandă largă. Un serviciu VPN credibil ajută la prevenirea acestor efecte și vă bucurați de întreaga capacitate a conexiunii.

Rang
Furnizor VPN
Legătură

rang

vpn-furnizor

 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați BulletVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați NordVPN

4

vpn-furnizor

Accesați Surfshark

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca RARBG

Alegerea unui anumit furnizor VPN la care să vă abonați poate reprezenta o provocare imensă în special pentru utilizatorii care nu au folosit niciodată cu adevărat serviciul înainte. Pentru a încerca să rezolvați această problemă, am prezentat o listă scurtă de trei furnizori de nivel superior la care v-ați putea abona. Aruncați o privire la lista noastră de top 3 cu cele mai bune VPN-uri pentru a debloca rarbg.com mai jos.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este tipul de furnizor care nu efectuează cu adevărat comenzi rapide pentru servicii de calitate. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, serviciul este responsabil pentru peste 2000 de servere, care sunt toate localizate în peste 90 de țări. Acest lucru îi permite să ofere peste 200.000 de IP-uri pentru utilizare de către lista sa mare de abonați. Serviciul oferă suport pentru torenting și are o echipă fiabilă de asistență pentru clienți, care este întotdeauna la apel 24/7. ExpressVPN oferă, de asemenea, caracteristici unice, cum ar fi tunelul împărțit, și are, de asemenea, servere nefuncționale la care vă puteți conecta dacă vă aflați într-o țară care nu acceptă utilizarea VPN.

ExpressVPN permite până la 3 conexiuni simultane și oferă criptare AES de 256 biți pentru a menține datele utilizatorului în siguranță și în siguranță. Acest lucru este, de asemenea, în partea de sus a politicii de înregistrare zero pe care furnizorul o are în plin efect. ExpressVPN oferă, de asemenea, un client VPN ușor de utilizat, care poate fi descărcat direct pe router și numărul de conexiuni simultane a crescut. Serviciul acceptă, de asemenea, protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP pentru utilizare de către clienții săi. Furnizorul este de asemenea excelent pentru torrenting, deoarece serverele sale oferă viteze mari și conexiuni fiabile. Pentru mai multe informații despre ce rămâneți să câștigați odată ce v-ați abonat, aruncați o privire la revizuirea noastră mai elaborată ExpressVPN.

2. IPVanish

Puțini furnizori sunt la fel de capabili ca IPVanish în ceea ce privește suportul pentru torrenting. Furnizorul are chiar anumite elemente ale serviciului său construite în jurul acelei activități specifice. Aceștia pretind că sunt cei mai rapizi pentru torrenting și chiar garantează partajarea anonimă de fișiere P2P pentru oricine alege să se aboneze la ei. De asemenea, serviciul nu se bazează pe securitatea online. Acest lucru este facilitat prin serviciul lor de criptare AES de 256 biți de grad militar.

IPVanish vă permite, de asemenea, să aveți până la 10 conexiuni simultane sub un abonament. Acest lucru este excelent pentru un mic birou, deoarece ajută la reducerea costurilor. Utilizarea serviciului înseamnă că veți avea acces la legiunea sa de peste 1500 de servere, care furnizează până la 40.000 de IP la care să vă conectați. Serviciul funcționează de asemenea bine cu protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2. Acest lucru este alături de suportul său pentru lățimea de bandă nelimitată, precum și pentru comutarea nelimitată a serverului. Pentru a vedea ce altceva este acest furnizor, aruncați o privire asupra revizuirii noastre IPVanish bine detaliate.

3. NordVPN

NordVPN aduce la capăt lista noastră de recomandări ca fiind cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Rarbg.com. Serviciul are până la 4.000 de servere, situate în mai mult de 60 de țări. Este unul dintre puținii furnizori bine conectați pe care vă puteți baza pentru o protecție completă. Serviciul oferă, de asemenea, criptarea AES de 256 biți, dar are câteva alte instrumente pentru a-și îmbunătăți efectul. În primul rând, există instrumentul său dublu de criptare care vă orientează datele prin două servere în loc de unul. Apoi, există opțiunea de a alege la ce server să vă conectați în funcție de activitățile dvs. online. Există servere optimizate pentru torrenting, streaming, descărcări în vrac și jocuri online.

NordVPN permite utilizatorilor să se concentreze asupra activității lor prin eliminarea distragerilor prin software-ul CyberSec. Există, de asemenea, funcția sa Smart Play care vă permite să vă conectați la site-uri cu restricții geo-ascunse de locația dvs. Serviciul oferă, de asemenea, servicii IP dedicate și are un comutator de ucidere Internet pentru a vă menține conexiunea VPN de orice vulnerabilitate. De asemenea, serviciul acceptă până la 6 conexiuni simultane, astfel încât să puteți avea toate dispozitivele protejate. Pentru a vedea ce mai are NordVPN în magazin, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Concluzie despre Cel mai bun VPN pentru Rarbg.com

Utilizarea unui VPN pentru torrent vă permite să aveți liniște sufletească în timp ce vă torrentizați fișierele. Nivelul suplimentar de securitate vă păstrează conexiunea în anonimat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la notificările privind încălcarea drepturilor de autor care vă lovesc de curier poștal. Pentru mai multe informații despre VPN-urile pe care le-am menționat, acordați-vă timp pentru a parcurge fiecare recenzie individuală. Vei ști care să alegi după ce faci.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map