Cum să deblochezi site-urile americane din afara SUA?

Cum deblochează site-urile americane din afara SUA? Dacă sunteți în afara SUA, există șanse mari de a putea accesa oricare dintre site-urile sale web de unde vă aflați. Netflix SUA? HA! HBO Du-te? Nuh-ah. MTV? Ghiceste din nou. Niciunul dintre aceste site-uri web americane nu poate fi accesat din Australia, Canada, Germania, Italia sau Marea Britanie din cauza geo-restricțiilor stricte. Ați crede că, deoarece lumea este globală, totul este disponibil pentru toată lumea, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de realitate, în special cu conținut american. Legile privind drepturile de autor și politicile de distribuție sunt factori motori ai geoblocării, ceea ce reprezintă cea mai simplă modalitate de a limita accesul oamenilor la conținutul național.


Dar chiar și cu restricții geo, site-urile americane încă pot fi accesate în străinătate folosind un proxy VPN sau Smart DNS. Prin conectarea la oricare dintre aceste două, vi se va oferi acces la site-uri și servicii specifice regiunii, cum ar fi Amazon, Pandora, Spotify și Hulu, indiferent de locația dvs. actuală. De asemenea, puteți debloca site-urile de comerț electronic precum Target, Wallmart, Bestbuy.com și Shop.com pe dispozitivele PC, Mac, Android și iOS. Aflați cum este în tutorialul de mai jos.

Cum se deblochează site-urile americane în afara SUA

Cum se deblochează site-urile americane în afara SUA

Cum deblochează site-urile americane din afara SUA folosind un VPN

Poate fi foarte frustrant să nu poți să surprinzi cel mai recent episod dintr-un show pe care l-ai ratat pe Hulu sau să transmiteți o piesă recent lansată pe Spotify în timp ce sunteți în străinătate. S-ar putea să aveți un cont din SUA, un abonament anual și toate acestea, dar acest lucru nu ar face diferența. IP-ul dvs., pe de altă parte, ar fi. IP-ul dvs. este direct corelat cu locația dvs., astfel încât dacă site-ul american care încercați să accesați nu detectează un IP american, șansele deschiderii site-ului sunt foarte slabe. Desigur, este o altă poveste dacă utilizați un VPN. Acesta este în principal motivul pentru care această tehnologie a fost concepută în primul rând, pentru a ajuta utilizatorii să deblocheze site-urile web restricționate într-un mod sigur și sigur.

Cum funcționează un VPN?

O VPN, rețea privată virtuală, creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul. Toate datele dvs. sunt criptate în timp ce călătoriți prin acel tunel către alte rețele. Conexiunea dvs. este redirecționată printr-un server desemnat din țara dorită, oferindu-vă astfel adresa IP a acelei țări. Nivelul de confidențialitate și securitate pe care îl obțineți cu conexiunea VPN vă încurajează să deblocați site-urile web și să navigați pe web, după cum doriți, cu un anonimat complet. Așa utilizați un VPN:

 1. Mai întâi trebuie să vă abonați la un furnizor de servicii VPN. Veți avea nevoie de unul bun, motiv pentru care trebuie să mergeți ExpressVPN.
 2. Faceți clic pe linkul pe care vi l-a trimis furnizorul de servicii, apoi descărcați și instalați aplicația.
 3. Vă lansați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să deblocați site-urile americane.
 4. După aceea, vă conectați la un server american pentru a obține o schimbare de adresă IP. Conectarea la un server din SUA vă va acorda o adresă IP americană, astfel încât să pară că sunteți localizat în Statele Unite.
 5. Cu noua dvs. adresă IP, accesați site-ul și site-ul american. Serviciul va detecta o adresă IP americană și, prin urmare, vă va oferi acces la întregul conținut american.
 6. Accesați Crunchyroll, ABC și FOX oriunde în afara SUA.

Pentru deblocarea geo-restricțiilor, vă recomandăm să vă abonați ExpressVPN. Cu acest furnizor de servicii, asigurați-vă că veți primi o experiență completă și fără restricții pe Internet. Cu servere din peste 94 de țări, trebuie să existe un server care să răspundă nevoilor dvs. și să deblocheze site-urile americane la care doriți să accesați. Consultați celălalt furnizor de servicii capabil să îndeplinească aceeași funcție în tabelul de mai jos.

Cum deblochează site-urile americane din afara SUA folosind un DNS inteligent

Odată cu creșterea activităților de geo-blocare, o altă tehnologie a trebuit să creeze astfel încât utilizatorii de Internet să nu facă față blocajelor. Un proxy Smart DNS este încă un instrument care vă ajută să accesați site-uri web cu restricții geo-precum Hulu, BBC iPlayer, BeInSports și multe altele. Face acest lucru prin redirecționarea traficului necesar pentru a determina geolocalizarea dvs. prin intermediul serverului său dedicat, care se află în mod convenabil în țara în care se află site-ul web pe care încercați să accesați. Nu este același lucru cu o VPN, pentru că nu criptează datele și nici nu furnizează o adresă IP nouă și temporară. Rezultatele sunt însă aceleași în ceea ce privește obținerea deblocării site-urilor web restricționate. Iată cum:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrieți-vă la un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. În cele din urmă, accesați site-ul american la care doriți să accesați.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la întregul conținut american pe care l-ați putea solicita.

Unlocator este un proxy inteligent DNS care vă permite să vizionați peste 200 de canale de oriunde din lume. Proxy-urile inteligente DNS sunt de obicei mai rapide decât VPN-urile, deoarece traficul dvs. de date normal rămâne neatins și doar verificările geografice sunt redirecționate. Cu Unlocator, nu ar trebui să vă mai faceți griji pentru blocaje geografice sau blocaje de la evenimentele, emisiunile și programele preferate..

Top 20 de site-uri numai din SUA

 • Netflix american
 • HBO Du-te
 • Hulu
 • ABC GO
 • ESPN
 • Fox Sports
 • NBC Sports
 • Video american Amazon Prime
 • MTV
 • Cartoon Network
 • Rețeaua alimentară
 • Disney
 • PBS
 • Rețeaua SUA
 • textură
 • VH1
 • pârâi
 • CNN Du-te
 • Adult Swim
 • FYI

Deblocați site-urile americane

Cele mai populare site-uri web sunt disponibile numai pentru anumite țări, în acest caz, vorbim despre SUA. Motivele pentru blocarea acestor site-uri web variază, dar nu ar trebui să conteze atât de mult acum că ai aflat despre două metode pentru a le ocoli. Dacă sunteți un expat american care dorește să recâștige accesul la toate canalele, site-urile și serviciile dvs. preferate din SUA, tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la un VPN sau Smart DNS. Rețineți că acestea sunt singurele instrumente de care aveți nevoie pentru a obține toate site-urile web dorite în străinătate. Ce VPN recomandați? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map