Cum să faceți flux de la Android la AirPlay

Este posibil să oglindiți un Android pe un Apple TV folosind funcția AirPlay? AirPlay este încă un alt produs al stabilului Apple și este o suită / stivă de protocol proprie care permite transmiterea wireless între video & dispozitive audio, ecrane de dispozitiv și fotografii cu metadatele aferente. Conceptul era aplicabil inițial doar dispozitivelor și software-ului fabricat de Apple și inițial numit AirTunes, utilizabil doar pentru audio.


Cum să faceți flux de la Android la AirPlay

Cum să faceți flux de la Android la AirPlay

Cum se utilizează AirPlay

Pentru a utiliza Airplay, trebuie să vă conectați la aceeași rețea Wi-Fi cu care dispozitivul dvs. iOS este conectat și dispozitivul cu care doriți să AirPlay. Pe dispozitivul iOS, glisați în partea de jos a ecranului și deschideți Centrul de control. După ce faceți acest lucru, faceți o alunecare orizontală și accesați ecranul Now Playing.

În ceea ce privește partea flip, totuși, deși AirPlay a făcut schimbul de lucruri între telefoane și televizoare incredibil de ușor, a fost aplicabil doar gadgeturilor Apple. Orice efort de partajare a conținutului cu un dispozitiv Android a dus la o eșec absolut și deseori frustrant. Știrea bună este însă că, odată cu apariția aplicațiilor de streaming din partea a treia, Android și Airplay sunt în sfârșit pe aceeași pagină.

Aplicații pentru fluxul de la Android la Airplay

Iată o listă cu aplicațiile Android de top pe care le puteți utiliza pentru a Airplay smartphone-ul dvs. Android la Apple TV:

1. LocalCast

Aceasta este aplicația mea preferată când vine vorba de distribuirea de videoclipuri, muzică și imagini pe dispozitive conectate la Internet din toată casa. LocalCast vă oferă posibilitatea de a arunca telefonul sau tableta, NAS (DLNA / UPnP sau Samba), Google Drive, Google+, Dropbox sau o pagină web către un Chromecast, SmartTVs, Roku, Nexus Player, Apple TV, Amazon Fire TV sau Stick, Sony Bravia, Samsung, LG, Panasonic și alte dispozitive SmartTV, Sonos, Xbox 360, Xbox One sau alte dispozitive DLNA.

Cum să utilizați LocalCast pentru a transmite fluxul Android la Apple TV prin AirPlay

În total, această aplicație este destul de ușor de configurat.

 1. Descărcați aplicația LocalCast din Google Play Store.
 2. Porniți Apple TV.
 3. Asigurați-vă că Android și Apple TV sunt conectate la aceeași rețea WiFi.
 4. Lansați LocalCast și faceți clic pe pictograma casting în colțul din dreapta jos.
 5. Selectați „Schimbare” și porniți „Apple TV”
 6. Acum selectați „OK”.
 7. Aplicația vă va scana acum rețeaua pentru orice televizoare Apple.
 8. După ce ați făcut acest lucru, alegeți Apple TV din lista dispozitivelor care devin disponibile.
 9. Acum puteți arunca videoclipuri locale, imagini, muzică și chiar videoclipuri online de pe dispozitivul Android pe Apple TV.

2. DoubleTwist 

Nu, asta nu are nicio legătură cu dansul! DoubleTwist vine cu o triplă amenințare. Acest manager media gratuit servește ca un manager de podcast și un player de muzică unificat, în același timp sincronizează colecția personală de iTunes care include muzică, liste de redare, fotografii și videoclipuri între Mac-ul dvs. & Computer desktop Windows și dispozitiv Android.

Pentru a debloca funcțiile AirPlay și AirSync se plătește o taxă nominală de aproximativ 5 USD, împreună cu suportul DLNA, căutarea de artă a albumelor, egalizarea și eliminarea anunțurilor podcast. DoubleTwist este transmis în orice dispozitiv compatibil cu standardul AirPlay din rețeaua Wi-Fi care există deja.

3. Allcast

Allcast transmite cu bucurie conținutul de pe orice dispozitiv mobil la mai multe set-top box-uri pentru streaming, precum și la dongles. Este compatibil nu numai cu Apple TV și alte dispozitive asortate compatibile cu AirPlay, dar oferă și suportul DNLA, care permite comunicarea cu Chromecast, Xbox 360, Amazon Fire TV, WDTV, Roku precum și cu câteva Sony, Samsung. & Televizoare inteligente ascuțite.

În plus, Allcast extrage conținut dintr-un Google Drive conectat, conturi Dropbox și dispozitive pentru stocare locală. Cu toate acestea, versiunea gratuită a Allcast a fost eliminată în mod intenționat, cu o limită de redare de 5 minute în ceea ce privește videoclipurile și fotografiile, cu excepția cazului în care se plătește o taxă de 5 USD pentru actualizare.

4. Allstream

Dacă doriți să transmiteți doar muzică sau doriți să nu treceți la un player muzical nou, Allstream este tocmai pentru dvs. Acesta oferă atât conectivitate DNLA, cât și AirPlay, această aplicație care inițial vine doar pentru acțiuni gratuite ca transmițător.

Acest lucru înseamnă, cu alte cuvinte, că puteți păstra playerul de muzică pe care îl preferați și acesta poate fi fie Spotify, Rdio, Google Play Music sau TuneIn, în timp ce puteți transmite fluxuri către toate AirPort Express, XBox 360, XBMC, PS3 sau Apple & Televizoare inteligente Samsung.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că Allstream prevede că dispozitivul dvs. mobil ar trebui să fie înrădăcinat pentru a funcționa fără probleme și, de asemenea, încetează să funcționeze după ce termenul predeterminat a depășit și 5 euro sau echivalentul său în numerar în alte țări trebuie să fie plătit. pentru a-l debloca din nou. Se pare că trebuie să îți rădăcină dispozitivul Android și pentru a profita din plin de aplicația Allstream.

5. MediaTV AirPlay Media Player

După cum sugerează și numele, AppleTV AirPlay Media Player de la ZappoTV a fost conceput special pentru a fi utilizat cu televizoarele Apple. Această aplicație, care este din nou gratuită, vă permite să transmiteți orice conținut bazat pe Android, conținut disponibil în rețeaua locală, precum și internet mai mare pentru orice AppleTV. 

În plus, aceasta permite și dispozitivul sau telefonul dvs. bazat pe Android să funcționeze ca o telecomandă cu calități all-in-one. Căutați, răsfoiți și partajați orice conținut din numeroase surse online care includ YouTube, podcast-uri video, Flickr, SHOUTcast, Picasa și Facebook (aveți grijă la știrile false pe Facebook!). Desigur, trebuie să rulați Android 2.1 sau versiunile ulterioare și să aveți, de asemenea, un cont pe ZappoTV pentru a utiliza AppleTV AirPlay Media Player.

6. Beam Twonky

Twonky Beam este disponibil atât pe Android cât și pe iOS, datorită abilităților sale duble AirPlay-DNLA. Este conectabil la numeroase cutii de transmisie și televizoare și transmisia și / sau marca nu contează. Acestea includ Xbox 360, Apple TV, Rokus și AT&Sisteme T (versetul U).

Utilizează standardul UPnP pentru a partaja conținut între mai multe dispozitive din rețeaua de domiciliu. Prin urmare, vă permite să salvați cu ușurință media din rețeaua locală pe propriul dispozitiv mobil și, de asemenea, să transmiteți conținut de la un telefon la orice televizor. Desigur, acest lucru necesită iOS 6 sau Android 4.0, cel puțin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map