Cum să instalați VPN pe televizorul dvs. inteligent

Puțin, se pare că televizoarele inteligente câștigă multă popularitate. Unele dintre cele mai populare mărci Smart TV includ Samsung, Sony, LG, Hisense, Panasonic și Sharp. Televizoarele inteligente vin cu o serie de aplicații de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO go și BBC iPlayer; sunt ca un singur ghișeu pentru divertisment! Problema este că aceste aplicații sunt încă supuse restricțiilor geolocaționale. Dacă nu sunteți localizat fizic în țările specificate de aceste aplicații, nu le veți putea folosi.


Cum să instalați VPN pe televizorul dvs. inteligent

Cum să instalați VPN pe televizorul dvs. inteligent

Pentru a face lucrurile și mai complicate, fiecare Smart TV folosește un sistem de operare diferit decât celălalt. Cu excepția Sony, care s-a mutat într-un sistem de operare Android standard, aceste sisteme de operare nu sunt configurate pentru a găzdui aplicații VPN. Nu vă faceți griji, există o modalitate de a rezolva acest lucru. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți activa o conexiune VPN sau cum puteți utiliza un proxy inteligent DNS pentru a debloca aplicațiile de streaming geo-restricționate.

Cum se instalează VPN pe televizoarele inteligente

După cum am menționat mai sus, televizoarele inteligente nu pot găzdui în mod nativ o aplicație VPN. Există, totuși, modalități de a evita acest lucru:

 • Instalați VPN pe router: În acest fel, orice dispozitiv care se conectează la internetul routerului dvs. va fi conectat la serviciul VPN. Este important să rețineți că nu toate routerele sunt compatibile cu VPN și că configurarea unei conexiuni VPN pe routerul dvs. necesită cunoștințe și abilități tehnice. Citiți acest ghid pentru a afla mai multe despre instalarea VPN pe routerul dvs. de internet.
 • Partajează conexiunea la rețea PC sau Mac cu Smart TV: În loc să conectați Smart TV-ul cu routerul, împărtășiți-vă rețeaua de pe un PC sau un Mac care rulează o conexiune VPN. Iată un ghid care explică cum să partajați conexiunea dvs. pe Windows.
 • Utilizați un proxy Smart DNS pentru a debloca geo-restricțiile setate pe aplicațiile de streaming. Spre deosebire de VPN, un DNS inteligent nu îți ascunde IP-ul real. Cu toate acestea, ocolește problema locației pe care o au televizoarele inteligente. Cel mai important, Smart DNS poate fi configurat direct pe Smart TV-ul tău, făcându-ți viața mult mai ușoară.

Cel mai bun VPN pentru televizoare inteligente

După ce am analizat diferitele moduri în care vă puteți conecta Smart TV-ul la un VPN, am găsit cele mai bune 3 VPN-uri și servicii Smart DNS pentru Smart TV-ul dvs.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Unlocator

ExpressVPN

Un gigant VPN, ExpressVPN are peste 2000 de servere din întreaga lume. Acest lucru înseamnă că nu numai că veți obține cel mai bun serviciu, criptare cu nituri stricte și înregistrări zero de jurnal, veți beneficia, de asemenea, de viteze de descărcare super rapide și nu veți opri lățimea de bandă. Când vine vorba de Smart TV-uri, ExpressVPN are și un serviciu proxy Smart DNS simplifică și mai mult procesul de conectare.

BulletVPN

Un alt VPN care oferă și servicii proxy inteligente DNS este BulletVPN. De asemenea, BulletVPN are un număr mult mai mic de servere la nivel mondial, acesta deține în continuare propriul său atunci când vine vorba de viteza de internet. De asemenea, BulletVPN supraveghează ghiduri care îi învață pe utilizatori cum să instaleze VPN pe un router și cum să configureze routere virtuale pe un computer sau un Mac. Cu o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, BulletVPN a fost un element fără probleme pentru această listă.

Unlocator

Unlocator este un DNS inteligent care se poate configura cu ușurință pe un Smart TV. Deși Unlocator nu îți ascunde adresa IP și nici nu îți permite să alegi locul în care dorești să apară, poate totuși să deblocheze multe dintre aplicațiile de streaming geo-restricționate găsite pe Smart TV. Rețineți că în țările în care se produc deturnări DNS sau proxy transparente, este posibil ca un DNS inteligent să nu fie cea mai bună alegere pentru a debloca aceste aplicații. Unlocator oferă o probă gratuită de 7 zile și o perioadă de rambursare de 14 zile, așa că vă sugerăm să o încercați singuri!

Cel mai bun VPN Smart TV – Gânduri finale

Funcționarea aplicațiilor cu restricții geografice de pe Smart TV nu este o sarcină ușoară, mai ales că televizoarele inteligente nu sunt compatibile nativ cu conexiunea VPN. Cu toate acestea, când există voință, există o cale! Folosind una dintre aplicațiile enumerate mai sus pentru a debloca conținutul dvs. restricționat și configurarea VPN-ului dvs. pe un router / conectarea PC-ului sau Mac VPN la Smart TV, puteți rezolva aceste probleme neplăcute și transmite emisiunile dvs. oriunde vă aflați în lume. Nu uitați să încercați metodele pe care le-am discutat pentru crearea unei rețele VPN pentru Smart TV-ul dvs., care sunt descrise mai detaliat în acest ghid și să consultați acest ghid despre cum să vă protejați televizorul Smart. Vă rugăm să ne informați în comentarii dacă vă confruntați cu probleme care le încearcă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map