Cum să obțineți o adresă IP argentiniană în străinătate

Cum să obțineți adresa IP argentiniană în străinătate? Soy Luna, Edha, El marginal, Wild Angles și Estocolmo sunt exemple de mare televizor argentinian care nu poate fi urmărit în afara țării de origine. Expații argentinieni care locuiesc în Marea Britanie, SUA, Canada, Franța, Germania sau chiar Italia se vor confrunta cu un blocaj în încercarea de a accesa site-urile, serviciile și canalele lor din orașul natal. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea conținutului din Argentina este restricționat din punct de vedere geologic din cauza acordurilor de licență și a problemelor de copyright.


Merită să subliniem faptul că argentinienii care trăiesc în afara Argentinei pot accesa în continuare conținut național și local din orice parte a lumii dacă primesc IP-ul lor argentinian. Își pot păstra IP-ul din orașul natal folosind un VPN și îl pot părea ca și cum ar fi încă localizați în Argentina. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți obțineți o adresă IP a Argentinei oriunde în lume în acest tutorial de mai jos.

Cum să obțineți un IP argentinian în străinătate

Cum să obțineți un IP argentinian în străinătate

Cum să obțineți o adresă IP argentiniană în străinătate folosind o VPN

Conținutul internațional nu este atât de greu de obținut cum a fost odată cu dezvoltarea tehnologiei VPN. O VPN, rețea privată virtuală, creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul. Conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale din țările din întreaga lume și asigură trecerea în siguranță a datelor dvs. prin rețele. Apoi, îți redirecționează conexiunea printr-un server desemnat din țara dorită. Acest lucru vă va permite să accesați tot conținutul serverului țării respective, chiar dacă nu ați fost fizic acolo. Iată cum puteți utiliza un VPN pentru a obține o adresă IP argentiniană în străinătate:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN care are un server VPN în Argentina, cel mai bun fiind ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe computer, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. În cele din urmă, selectați un server argentinian și conectați-vă la acesta.
 5. Așteptați câteva secunde pentru conectarea VPN-ului.
 6. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 7. De acum, puteți naviga pe Internet cu adresa dvs. IP argentiniană ca și cum vă aflați în Argentina.

ExpressVPN este un serviciu VPN sigur care cuprinde toate caracteristicile necesare pentru a evita ocolirile geografice și pentru a rămâne în siguranță online. Acest furnizor de servicii apreciază în mare măsură confidențialitatea utilizatorilor & Securitate. Cu ExpressVPN, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor și puteți naviga online oriunde fără să vă dezvăluiți IP-ul. Există alți furnizori de servicii care vă pot acorda un IP argentinian, asigurați-vă că le verificați în tabelul de mai jos. Pentru o analiză aprofundată a celor mai bune VPN-uri pentru Argentina, consultați această recenzie.

De ce ai nevoie de un IP argentinian?

Aparent, menținerea IP-ului dvs. natal este un lucru important. Este posibil să nu fi ajuns la această realizare dacă nu ați părăsit niciodată granițele țării voastre. Există o nevoie incredibilă de peste mări, mai ales atunci când încercați să accesați conținutul de acasă.

 • Accesați site-urile și conținutul exclusiv din Argentina: Site-uri precum Netflix Argentina și alte conținuturi locale pot fi accesate numai din interiorul țării. În acest caz, trebuie să utilizați un IP argentinian.
 • Obțineți cenzura: Unele site-uri web pot fi blocate de ISP-ul dvs. sau de guvern. Acest lucru face imposibil să le accesați cu adresa dvs. IP curentă. Utilizarea adresei IP a unei alte țări vă permite să accesați site-uri care sunt în mod normal blocate acolo unde vă aflați.
 • Îmbunătățește-ți securitatea: Avantajul utilizării unei adrese IP străine este că vă poate proteja confidențialitatea într-un mod în care niciun terț nu poate ști că sunteți dumneavoastră. Dacă vă preocupă securitatea, atunci schimbarea IP-ului dvs. este o idee bună.
 • Profitați de prețuri reduse: Când cumpărați un produs sau un articol de la un magazin online, site-ul web urmărește adresa IP care vă este asigurată de către furnizorul dvs. de internet. Prețul acelui articol diferă de la o locație la alta. Dacă magazinul online are sediul în Argentina și sunteți în Marea Britanie, va trebui să plătiți suplimentar din cauza restricțiilor de acces teritorial. Veți fi scutit de aceste taxe suplimentare dacă primiți o adresă IP argentiniană.

Obțineți un IP argentinian în străinătate

Adresa dvs. IP este conectată la locația dvs., vă dezvăluie unde vă aflați în lume. Acest lucru nu ar putea fi mai ușor de detectat de site-urile web și furnizorii de servicii Internet. Dacă doriți să ascundeți de unde utilizați Internetul, puteți. Puteți chiar să modificați IP-ul cu o conexiune VPN. Abia atunci argentinienii vor putea accesa materiale din propria lor țară. Prin urmare, dacă veți obține un IP argentinian, spuneți-ne cu ce VPN ați decis să mergeți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map