Cum să obțineți o adresă IP australiană în afara Australiei

Cum să obțineți o adresă IP australiană în afara Australiei? Există multe avantaje pentru a avea o adresă IP austrailiană, mai ales dacă sunteți un austriac care locuiește în Regatul Unit, SUA, Noua Zeelandă, Canada sau oriunde altundeva. În momentul în care părăsiți granițele Australiei, pierdeți IP-ul dvs. australian, de care veți avea nevoie cu siguranță în timp ce sunteți în afara țării. Menținerea IP-ului dvs. natal vă oferă acces la toate canalele, serviciile și site-urile preferate australiene ca și cum sunteți încă acolo.


Cum să obțineți o adresă IP australiană în afara Australiei

Cum să obțineți o adresă IP australiană în afara Australiei

Deși există multe modalități și metode de a obține o adresă IP australiană, cea mai eficientă trebuie să fie printr-o rețea privată virtuală. Un VPN este capabil să vă ascundă adresa IP, astfel încât să nu fiți identificat online și nimic nu vă poate fi identificat. Aflați cum puteți obține o adresă IP australiană de oriunde în lume, în acest tutorial de mai jos. Odată terminat, veți putea transmite canale TV australiene precum Channel 7, Channel 9, Stan, Channel 10, ABC iView, Optus și SBS din orice parte a lumii.

Obțineți o adresă IP australiană Utilizând un VPN

Tot conținutul australian este geo-restricționat în străinătate și, dacă nu aveți un IP australian, nu veți putea accesa nimic în străinătate. Adresa dvs. IP este utilizată pentru a determina locația dvs. Deci orice vizitator care utilizează un IP care nu provine din Australia va fi încheiat. O rețea privată virtuală sau o VPN este o modalitate excelentă de criptare a datelor și de obținere a securității, dar este foarte utilă pentru mascarea adresei dvs. IP. Furnizorul dvs. de servicii alocă un IP către conexiunea dvs. de internet și IP-ul respectiv vă poate dezvălui unde vă aflați. Deci, tot ce trebuie să faceți este să scăpați de această adresă IP care se află între dvs. și Foxtel Now și Netflix Australia.

 1. Înscrieți-vă cu un VPN, cel mai bun fiind ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați un server australian și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 6. De acum, puteți naviga pe Internet cu adresa dvs. IP australiană ca și cum vă aflați în Australia.

ExpressVPN este un serviciu VPN sigur și rapid care include toate caracteristicile necesare pentru a rămâne în siguranță online. Cu ExpressVPN, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor și răsfoi online oriunde fără a vă oferi IP-ul. Există alți furnizori de servicii care vă pot acorda un IP australian, asigurați-vă că le verificați în tabelul de mai jos. Pentru o analiză aprofundată a celor mai bune VPN-uri pentru Australia, verificați această recenzie.

De ce ai nevoie de un IP australian?

Accesați geo-restricțiile

Sunteți un cetățean australian care locuiește în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, etc., care dorește să acceseze site-urile australiene de acasă. Obținerea unui IP australian este singurul mod în care vei putea face acest lucru. Trebuie să păcăliți site-ul web pe care încercați să îl accesați, arătându-i că vă aflați practic în Australia. Un VPN poate face acest lucru.

Profitați de prețurile mai mici

Când faceți cumpărături online, site-ul web urmărește adresa IP a computerului. Prețurile variază în funcție de locația dvs. Dacă magazinul online are sediul în Australia și sunteți în SUA, veți fi taxat pentru mai mult decât ceea ce merită articolul. Aceasta are legătură cu restricțiile de acces teritorial. Cu toate acestea, dacă aveți o adresă IP australiană, nu ar trebui să plătiți acele taxe și primiți articolul pentru un preț mai mic decât ceea ce vi s-a perceput.

Gestionați afacerile

Să presupunem că sunteți un antreprenor de pe Internet care dorește să țină pasul cu campaniile sale de marketing și întreprinderile din Australia. Dacă nu sunteți în afara Australiei, nu veți putea accesa niciun site web sau serviciu bazat în orașul natal. Fără o adresă IP australiană, va trebui să puneți totul în așteptare până când veți reveni sau utilizați un VPN.

Obțineți un IP australian

Obținerea unei adrese IP nu a fost niciodată mai ușoară cu un VPN. Cu o singură apăsare, vă conectați la orice server din întreaga lume și primiți IP-ul său. Dacă aveți o adresă IP diferită, este util atunci când vă confruntați cu un blocaj sau doriți să obțineți o afacere mai bună. Un australian și practic orice cetățean din orice parte a lumii își poate schimba IP-urile pentru un scop mai mare în minte. Cu un VPN, desigur, acest lucru este absolut posibil și gestionabil. Aveți mai multe motive pentru care cineva și-ar schimba IP-ul? Spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map