Cum să obțineți o adresă IP braziliană în afara Braziliei

Cum să obțineți o adresă IP braziliană în străinătate? Brazilia este cea mai mare țară din America Latină, cu 200 de milioane de rezidenți, cu trei milioane dintre acești rezidenți care locuiesc în străinătate. Aproximativ 66% din populația Braziliei a accesat Internetul anul trecut din cauza consumului puternic de social media. 90% dintre brazilienii care accesează internetul petrec în medie 26 de ore pe săptămână. Acum, cei care locuiesc în Brazilia nu au nicio problemă să acceseze canale locale precum GloboTV sau telenovele braziliene, în timp ce rezidenții care locuiesc în străinătate.


Fără o adresă IP Brazilain, expatriații brazilieni care locuiesc în Marea Britanie, Portugalia, Spania, SUA, Mexic, Franța, Germania, Italia și Australia nu pot viziona canale precum Globo sau PFC. Pentru a putea urmări astfel de canale în străinătate, au nevoie de o adresă IP braziliană, pe care o pot obține prin intermediul unei VPN. Un VPN își poate schimba IP-ul și le poate permite să evite toate tipurile de restricții geografice. Aflați cum puteți obține o externalizare a IP-ului brazilian în Brazilia în ghidul de mai jos.

Cum să obțineți un IP brazilian în străinătate?

Cum să obțineți o adresă IP braziliană în afara Braziliei

Cum să obțineți un IP brazilian folosind un VPN

Cea mai bună cale pentru brazilienii din străinătate să obțină o adresă IP este printr-o VPN. O rețea privată virtuală conectează dispozitivul la una dintre serviciile sale, creând o conexiune online sigură. Utilizarea unui VPN vă va permite să obțineți o adresă IP braziliană în afara Braziliei și să vă asigurați toate datele pe care le transferați pe sau prin Internet. După ce obțineți aplicația VPN, veți putea să vă conectați la un server al unei țări alese. După aceea, vi se va primi adresa IP a serverului respectiv, ceea ce vă va face eligibil pentru a accesa conținutul acelei țări. Citiți mai multe despre cel mai bun VPN pentru Brazilia chiar aici. Pur şi simplu urmați acești pași pentru a obține o adresă IP braziliană oriunde în lume:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN, cel mai bun fiind ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați un server brazilian și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 6. De acum, puteți naviga pe Internet cu adresa dvs. IP braziliană ca și cum vă aflați în Brazilia.

Trebuie să găsiți un VPN care să aibă servicii braziliene cu o lățime de bandă suficientă, astfel încât să puteți transmite conținut brazilian fără nici o întrerupere sau întreruperi. ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru acest loc de muncă. Cu acest furnizor de servicii, nu există un serviciu ISP de accelerare și lățimea de bandă este nelimitată. Dacă doriți să examinați ceilalți furnizori de servicii, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

De ce ai nevoie de un IP brazilian?

Neputința de a vă conecta la conținutul orașului dvs. natal poate fi frustrant. Faptul că veți pierde adresa IP a țării dvs. la ieșirea din țară are dezavantajele sale, cu toate acestea, există o modalitate de a o recupera. Deci, dacă locuiești în afara Braziliei, vei înțelege nevoia unei adrese IP unde te afli. Cu un VPN, veți ajunge să vă conectați la Internet cu o adresă IP în Brazilia și să accesați site-uri și servicii exclusiv din Brazilia din orice parte a lumii. Iată de ce veți avea nevoie de un IP brazilian:

Accesați conținutul brazilian

Dacă doriți să vizionați emisiuni TV precum Avenida Brasil și The Mechanism din afara Braziliei, va trebui să vă schimbați adresa IP. Canalul sau site-ul web pe care încercați să accesați trebuie să detecteze un IP provenind din Brazilia, în caz contrar, accesul dvs. la serviciile sale va fi refuzat.

Perfecționează limba

Cel mai bun mod pentru a vă perfecționa un accent brazilian este să vă cufundați în emisiuni TV 100% braziliene (în principal accentele Carioca și Sao Paulo). Pentru a face acest lucru, va trebui să aveți acces la conținutul local. Și pentru asta, veți avea cu siguranță nevoie de o adresă IP braziliană.

Anonimat

Schimbarea adresei IP poate fi foarte utilă pentru securitatea dumneavoastră. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ceea ce faceți online, deoarece nimeni nu va ști niciodată că vă sunteți. Nu este IP-ul dvs. brazilian care este responsabil pentru acest lucru, având un IP diferit, pentru a face posibil acest anonimat.

Conduce o afacere

Dacă conduceți o firmă înapoi în Brazilia, nu veți putea accesa site-uri și servicii locale bazate pe site. Veți avea nevoie de un VPN pentru a înlocui adresa dvs. IP actuală cu una braziliană pentru a vă gestiona în mod eficient ofertele de afaceri din afara țării.

Obțineți o adresă IP braziliană

Un VPN oferă servicii care vă permit să treceți adresa IP de peste mări la una care este disponibilă în Brazilia. Cu ajutorul unui VPN, veți putea să vă bucurați de fiecare post de televiziune brazilian care este disponibil pe internet fără a fi nevoit să faceți nicio eroare. Spune-ne ce furnizor de servicii VPN te-a ajutat să obții acces la conținut brazilian în străinătate, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map