Cum să obțineți o adresă IP germană în afara Germaniei

Deci nu puteți accesa canale precum canale germane precum Welt, ARD, ProSieben și ZDFneo în alte țări, nu? Nu-l luați personal. Nici eu nu pot. De fapt, nimeni din afara Germaniei nu poate, și asta are multe de-a face cu adresa IP pe care ISP ți-a atribuit-o.


Cu toate acestea, odată schimbat în germană, devii eligibil pentru a accesa conținut german în străinătate. Obținerea unei adrese IP germane este ceea ce primesc și vă voi explica cum puteți face asta mai jos.

Cum să obțineți o adresă IP germană în afara Germaniei

Cum să obțineți o adresă IP germană în afara Germaniei

Obțineți o adresă IP germană de peste mări – VPN

De când dumneavoastră Adresa IP vă dezvăluie geo-locația, ISP-urile vă pot încheia accesul la conținutul la care nu sunteți autorizat. Dacă un ISP detectează o adresă IP care vine din afara granițelor germane, nu veți putea accesa niciun canal sau servicii germane..

Cu un VPN, însă, adresa IP nu ar mai fi o problemă. Singurul mod în care veți avea acces la aceste canale, site-uri și servicii germane este prin conectarea la internet folosind o adresă IP germană. Cu unul, poți transmite tot felul de conținut german pe dispozitivele de operare PC, Mac, Android și iOS.

Un VPN creează o rețea privată care stabilește o conexiune între PC-ul dispozitivului, smartphone-ul sau tableta cu serverele sale din întreaga lume. VPN vă permite să folosească adresele IP ale serverelor lor ca tu să poți accesați orice conținut de peste mări tu vrei. Dacă serverul este în Germania, veți apărea ca și cum vă aflați în Germania. Aceasta va avea drept rezultat obținerea accesului la conținut pe care, de obicei, nu îl puteți obține în propria țară.

Pași – cu un VPN

Tot ce trebuie să faceți este următorul:

 1. Pentru a obține o adresă IP germană, trebuie să abonați-vă la ExpressVPN.
 2. Următorul tu obțineți aplicația VPN care rulează pe computer, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Deci, deschideți aplicația și începe să cauți serverele tu vrei.
 4. Alegeți un server german și conectați dispozitivul la acesta.
 5. Dacă doriți să vă asigurați că a fost făcută o modificare, accesați WhatIsMyIP.network.
 6. Bucurați-vă de tot privilegiul pe care îl obțineți ca localitate germană, în lumea virtuală, desigur.

Cel mai bun VPN pentru a obține un IP german

ExpressVPN poate înlocui adresa IP inițială cu una germană instantaneu. Înainte de a-l cunoaște, ai fi streaming de servicii germane oriunde în afara Germaniei. Motivul pentru care menționez ExpressVPN este pentru că compania sa deține o rețea vastă de peste 2.000 de servere optimizate pentru conexiuni rapide.

Cu un abonament VPN de genul acesta, puteți descărca, încărca și transmite în flux fără să vă faceți griji pentru lățimea de bandă sau întârzierea. Acest furnizor de servicii este cel mai bun din afaceri. Dar nu ar fi corect să excludem alți furnizori VPN capabili. Le puteți consulta în tabelul de mai jos.

De ce ai nevoie de o adresă IP germană?

Accesați conținut geo-restricționat

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească limba germană sau să rămână în legătură cu cultura lor natală au nevoie de o adresă IP germană. O adresă IP germană este cheia lor accesarea de site-uri web, servicii, conținut și canale cu restricții geo-restricționate. Expatiații germani din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Franța vor trebui strică locația lor pentru a face să pară că sunt localizate fizic în Germania.

O identitate anonimă

Dacă primiți o adresă IP germană, o veți face câștiga o nouă identitate în procesul. Nimeni nu ar ști cine ești. Puteți merge online fără un singur gând îngrijorător în capul dvs. Cu funcțiile de securitate pe care un VPN trebuie să le ofere, puteți rămâi anonim online.

Cumpărați la costuri mai mici

Când achiziționați orice produs sau articol online, primul lucru pe care îl face site-ul este scanarea adresei dvs. IP. O urmărește chiar și pentru a vedea de unde ești. Înapoi la punct, prețul obiectului variază de la o locație la alta din cauza taxelor de transport și a monedei țării.

Așadar, dacă magazinul pe care îl comandați este în Germania și sunteți în Marea Britanie, va trebui să plătiți suplimentar pentru acces teritorial. Cu toate acestea, dacă primiți o adresă IP germană, locul vă va percepe în consecință. Destul de dulce ochi?

Obțineți o adresă IP germană

Unul nu ar trebui să se atașeze prea mult de adresa sa IP, deoarece schimbarea acesteia are virtuțile sale. Urmăriți „Dark”, „Babylon Berlin” și „Stromberg” împreună cu dvs. Adresa IP germană oriunde cu un VPN. Anunță-mă la ce furnizor de servicii VPN la care te abonezi pentru a obține un IP german în comentarii. Pentru mai multe informații despre VPN-urile care furnizează IP-uri germane, consultați acest articol pe cel mai bun VPN pentru Germania. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map