Cum să obțineți o adresă IP indiană în străinătate?

Cum să obțineți o adresă IP indiană în străinătate? Fanii Bollywood din afara Indiei știu mai bine decât oricine cât de dezamăgitor este faptul că nu poate accesa canale TV și site-uri web din străinătate. Moda, muzica, dansul și cultura au făcut ca conținutul indian să fie atrăgător în ochii oamenilor de pe continentul asiatic. Canale de genul Sonyliv, Zee TV, HotStar și Colors TV ne-au captivat interesul și ne-au atras atenția într-un mod imens. După ce au arătat ce oferă India, oamenii din Orientul Mijlociu ar face orice pentru a-și accesa conținutul ridicol de bun.


Cum să obțineți o adresă IP indiană în străinătate?

Cum să obțineți o adresă IP indiană în străinătate?

Cu o schimbare de IP, desigur, care poate fi gestionat. Atâta timp cât ai un IP indian, Bollywood este la distanță. Doar cu VPN, veți putea obține un IP indian și, prin urmare, veți putea accesa tot felul de programe, canale, servicii și site-uri indiene pe orice dispozitiv, inclusiv, Mac, PC, Andriod și iOS. Să explicăm cum.

Cum să obțineți o adresă IP indiană în afara Indiei folosind un VPN

Cea mai bună modalitate de a obține o adresă IP indiană este printr-un VPN. O rețea privată virtuală funcționează conectând dispozitivul la unul dintre serverele sale de pe Internet. După ce descărcați aplicația VPN și deschideți software-ul, va apărea o listă de servere din diferite țări. Serverul cu care alegeți să vă conectați vă va oferi adresa IP. Orice date pe care le trimiteți pe Internet este criptată mai întâi de VPN, iar aceste date criptate sunt dirijate către serverul ales. Când datele criptate ajung la server, acestea sunt decriptate și apoi sunt trimise pe drum spre destinația inițială. Datorită decripționării datelor, se pare că a provenit de oriunde este amplasat serverul.

Așadar, dacă vă aflați în America și vă conectați la un server din India folosind VPN-ul dvs., tot traficul dvs. online va părea că provine din India. Adică, conținutul indian va deveni accesibil pentru tine oriunde te-ai afla.

 1. Înscrieți-vă cu un VPN, cel mai bun fiind ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați un server indian și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 6. De acum, puteți naviga pe Internet cu adresa dvs. IP indian, ca și cum vă aflați în India.

Pentru a obține cu ușurință o adresă IP, abonați-vă la ExpressVPN pentru că sunt cunoscuți pentru performanțele lor solide și rezultatele garantate. Vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din întreaga lume și răsfoi online oriunde, fără a fi necesar să vă dați adresa IP. Pentru o analiză aprofundată a Cele mai bune VPN-uri pentru India, verificați această recenzie. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceilalți furnizori de servicii, consultați tabelul de mai jos.

De ce ai vrea un IP indian?

Acum știți cum este conectată adresa IP la locația dvs., înțelegeți de ce este favorabil să o schimbați. Dacă sunteți un expat indian, v-ați găsi foarte mare nevoie de un IP indian din mai multe motive. Iată cum puteți utiliza o adresă IP indiană în timp ce sunteți în afara Indiei:

Accesați conținut indian

Versiunile Netflix diferă în funcție de locația dvs. și ar putea exista un anumit conținut disponibil pe Indian Netflix, dar nu și pe Netflix local. În acest caz, puteți utiliza VPN-ul dvs. pentru a obține un IP indian pentru a accesa orice conținut există.

Învață indiană

Dacă sunteți un expat indian și doriți să vă consolidați limba maternă sau puteți fi chiar cineva care este interesat să învețe limba indiană. Obținerea unui IP indian vă va ajuta să accesați conținut în hindi, tamilă, telugu sau alte limbi indiene, mai degrabă decât în ​​engleză..

Anonimat

Indiferent de IP, veți obține, doar dacă aveți unul diferit de al vostru, vă pot scoate din situații dificile. Nu va trebui să vă confruntați cu probleme legale, să plătiți anumite amenzi sau să aveți probleme cu autoritățile. Utilizați doar o adresă IP străină pentru a putea deveni mai greu de urmărit și, prin aceasta, vă protejați confidențialitatea. Indiferent dacă este indian, Spaniolă, sau australian, un IP străin vă oferă securitate.

Descărcați programe

Dacă un nou joc este lansat în țara dvs. și nu îl puteți accesa, poate doriți să luați în considerare modificarea IP-ului. Nu ați dori să vedeți o versiune cenzurată sau redusă a acesteia. Ai vrea să obții totul. Să presupunem că jocul este disponibil doar în India și că locuiești în SUA. Va trebui să înlocuiți IP-ul american cu unul indian pentru a descărca jocul. Atunci nu va trebui să așteptați data oficială de lansare unde vă aflați în prezent.

Obțineți o adresă IP indiană în afara Indiei

Dacă vă gândiți să obțineți o adresă indiană, ar trebui să utilizați una dintre recomandările noastre pentru serviciile VPN de mai sus. După ce obțineți cu succes IP-ul dvs. indian, puteți viziona cricket-ul unde este considerat ca o religie la Star Sports sau puteți urmări episoade din Bigg Boss pe canalul Colors. Puteți urmări orice conținut indian de oriunde v-ați afla odată ce vă obțineți un IP indian.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map