Cum să obțineți o adresă IP mexicană în străinătate?

Cum să obțineți un IP mexican în afara Mexicului? Gândiți-vă la toate canalele interesante care expiră mexicani lipsesc doar pentru că au fost nevoiți să renunțe la IP-ul lor mexican. Vedeți că locația dvs. este legată de IP-ul dvs. și o dezvăluie în funcție de locul în care vă aflați. Din cauza problemelor legale și a drepturilor de autor, alte țări nu au voie să difuzeze conținut mexican fără a obține permisiunea legală sau a cumpăra drepturile în acest sens.


Prin urmare, mexicanii care trăiesc în străinătate sau fanii televiziunii mexicane nu pot viziona canale precum TLNovelas, Canal de las Estrellas, Telemundo Mexico și Mexicalal în Australia, Canada, SUA sau Marea Britanie. Cu toate acestea, vor putea face dacă își înlocuiesc IP-ul cu unul mexican, iar acest lucru poate fi realizat prin intermediul unei VPN. Aflați cum puteți obține o adresă IP mexicană în străinătate și accesați conținut restricționat în străinătate cu un VPN în acest tutorial de mai jos. 

Cum să obțineți un IP mexican în afara Mexicului

Cum să obțineți un IP mexican în afara Mexicului

Cum să obțineți o adresă IP mexicană în afara Mexicului folosind un VPN

În funcție de ceea ce doriți să faceți online, puteți utiliza un VPN pentru scopuri de securitate sau ocolind. Marea majoritate a oamenilor caută modalități de a se proteja împotriva amenințărilor online și a atacurilor rău intenționate. Cu toate acestea, mulți folosesc un VPN pentru a-și schimba adresele IP și asta are propriile motive. Un VPN este creat prin asigurarea unei conexiuni punct-la-punct virtual prin utilizarea de servere dedicate, protocoale de tunel virtual și metode de criptare. O VPN vă redirecționează traficul printr-un server, care vă oferă un nou IP. Cu acel nou IP, nu numai că sunteți sigur online, ci și eligibil pentru a accesa conținutul țării la care alegeți să vă conectați. Iată cum utilizați un VPN pentru a obține un IP mexican:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN, cel mai bun dintre acestea ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați un server mexican și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 6. De acum, puteți naviga pe Internet cu adresa dvs. IP mexicană ca și cum vă aflați în Mexic.

Pentru a schimba cu succes adresa IP, vei avea nevoie de un VPN fiabil și eficient, motiv pentru care ar trebui să accesezi ExpressVPN. Recomandăm acest furnizor de servicii datorită performanțelor sale de neegalat și a serviciilor garantate. Dacă doriți să explorați alți furnizori de servicii VPN, consultați tabelul de mai jos. Pentru o analiză în profunzime a VPN-ului cel mai bun, consultați revizuirea noastră de top VPN pentru Mexic.

De ce ai nevoie de un IP mexican?

Există multe motive pentru care ar trebui să obțineți o adresă IP mexicană. De la ocolirea geo-blocurilor până la rezervarea biletelor de avion mai ieftine, există o mulțime de adrese IP mexicane pentru tine. Și acestea sunt doar câteva avantaje ale obținerii unui IP din Mexic. Alte motive sunt:

Accesați conținut mexican din alte țări

Majoritatea site-urilor mexicane blochează conținut video și audio din afara țării din cauza problemelor de copyright. Prin urmare, utilizatorii care doresc să acceseze conținut mexican din străinătate trebuie să își schimbe adresa IP.

Evitați cenzura

După ce obțineți un IP mexican, veți putea viziona toate emisiunile, programele și filmele mexicane din orice parte a lumii, inclusiv Canada și Regatul Unit.

Sarcini legate de muncă

Când sunteți în afara Mexicului, vă este greu să accesați serviciile locale din orașul dvs. Fie aștepți să te întorci acasă pentru a face față afacerilor tale, fie optezi pentru o modificare a IP-ului. După ce obțineți un IP mexican, veți putea rula și testa succesul campaniilor dvs. de publicitate online pe Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare mexicane..

Învață limba

Cea mai bună modalitate de a învăța o limbă este să te scufundați în scenă. Doar să auziți limba din împrejurimile dvs. vă va ajuta să ridicați multe lucruri, motiv pentru care veți avea nevoie de acces la canalele mexicane. Aflați limba locală din Mexic, navigând cu IP-ul mexican.

Securitate

În ciuda IP-ului pe care îl obțineți, faptul că veți primi unul diferit oferă anonimat și securitate. Folosiți o adresă IP străină pentru a deveni online și mai greu de identificat online. Obțineți un IP sigur din Mexic pentru a vă proteja activitățile online și traficul de internet împotriva supravegherii guvernamentale și a ISP-urilor.

Obțineți un IP mexican în afara Mexicului

Acum că știți cât de util este obținerea unui IP mexican, puteți continua și schimba al dvs. folosind un VPN. Așa că rețineți dacă vizitați sau trăiți în Canada și doriți să accesați site-uri, canale sau servicii mexicane, atunci va trebui să vă schimbați IP-ul în Mexic. Numai după obținerea unui IP din Mexic, veți putea avea acces la conținut care în mod normal nu este disponibil în Canada. După ce am citit acest lucru, suntem siguri că veți ateriza pe serviciul VPN perfect pentru a debloca internetul mexican de orice locație globală.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map